Sve testirane igre da na istom cpu taktu imaju najmanje 10% veći fps na SB procevima nego na i7 870? Ajde dobro.
Da, i meni je sumnjivo.
Hyperion je izbenchao nekoliko igara sa i5 760 i Phenom II X6 na istom taktu uz GTX570 i razlika je u svim naslovima iznosila jedva 0.5-2 FPS, drugim riječima ništa. A to su posve različite arhitekture proceva i bilo bi logično da se score razlikuje međutim test dokazuje da grafa u gamingu znači sve.
Stoga, koliko god SB arhitektura bila naprednija "clock per clock", gaming testovi mi ne ulijevaju povjerenje uopće.
Kažem ti da Intel sutra izda, karikiram, nasljednika SB na istom taktu, vjerojatno bi i njemu ovako nasumce opalili 10% veći fps za svaku igru, na rezultate SB procki. I što je ovo hz, herz? Refresh rate mjere ili što..fps?!
Ne znam, imam pravo na svoje mišljenje - a ono je da mi je ta tablica šuplja. Još mogu popušiti sintetiku odnosno ajd, pomake u kodiranju i šta ja znam, ozbiljnim aplikacijama, ali Far Cry 2, pa to je već prastara igra, WTF?! Dobro nisu benchali Serious Sama dvojku..mi želimo Metro i novu Krizu i želimo ih odma..kao i novi nid for spid i slično..
Neću ništa govoriti, kako rekoh - imam svoje mišljenje o časopis rivjuima.