Integrirana grafička

poruka: 6
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Integrirana grafička

Imam jedan problem i par pitanja :

1.Mislim uzet ovu konfu :

Gigabyte S3

AMD Athlon 64 X2 5000 

Kingmax DDR2 2X1GB 800MHZ

ATI Radeon 3650

Western Digital 320GB

Fortron 400W

1968 kn - ADM

2090 kn - Optimum Online

2.Pošto mi cijena PC-ija mora bit točno u okviru para koje sam spreman izdvojit jel zna neko neku dobru AM2 ploču do 400 kn sa integriranom grafikom ?

3.Jel mi se isplati uzet neku matičnu sa integriranom grafikom ili Radeon 3650

P.S Ako uzmem sa integriranom grafikom mislim skupit još nekih 400 kn da kupim jaču grafičku jer ako kupim integriranu ostat će mi 350 kn i poslije 2-3 mjeseca kupit grafu za 900 kn.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Budi na integriranoj dok ne skupiš novce za poštenu grafu...tako je najbolje

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Integrirana grafička

2. Uzmi si ovu: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=4465

3. I nakon sto skupis dovoljno novaca kupis si postenu grafu, a ovu isključiš i raditi će ko mila majka :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 12:03 (Black Knight).
17 godina
Integrirana grafička

ok sada sam ti odgovaro u drugoj temi.... otvorio si 2 identicne teme za racunalo koje kupujes za Bozic... kakvog to smisla ima? zasto obje obnavljas? zatrazi jednu barem da se zalocka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Ja bi razmislio u vezi Athlona 64...arhitektura ti je relativno stara...za mene je proc najbitniji dio...uzeo bi ili core duo ili phenom...

Jedino je stvar za što ćeš koristiti komp...igre ili aplikacije?

0 0 hvala 0
17 godina
Integrirana grafička

PC ću koristit više za igre ali i za neke aplikacije.

BTW dobro Rhodin kaže PC ću tak i tak kupit za nekih 2 i pol mjeseca a onda budite spremni za savjete.

Može LOCK !!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice