trebam grafičku za igranje svih novih igara za 800 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za tu cijenu imaš ATI 4850.
Imaš i HD4870. Koje napajanje,matična i procesor
procesor: amd athlon 64 x2 5200+ 2.7 ghz
matična: gigabyte ga-m61pme-s2
ram:2 gb
procesor: amd athlon 64 x2 5200+ 2.7 ghz
matična: gigabyte ga-m61pme-s2
ram:2 gb
Koje napajanje? Uzmi HD4850 ili HD4770 (ako imaš slabije napajanje)
codegen 400 w
codegen 400 w
a onda lijepo napiši pod moj PC što imaš, nemoj se lagati i praviti da nešto imaš kad nemaš!
osim, naravno, ako ti ovo nije neki drugi kompjuter?
na kojem ekranu igraš?
codegen 400 w
HD4770 bi moga biti dobra za tebe.
oce on moc igre iz 2010 moc igrat na high s 4850?(i one na pocetku 2011)
Sta ce ti kad imas GTX295
to mi je za drugi komp.
u kojem ja to dućanu mogu kupiti?
to mi je za drugi komp.
može pitanje u vezi tvoje konfiguracije pod "MOJ PC"?? Kako si stavio na AMD platformu s phenom II 6GB ddr3 memorije?? Phenom II ima dual channel memorijski kontroler, znaci moguca je kombinacija 2x2GB=4GB ili 4x2GB=8GB ili 4x1GB=4GB , nikako nemozes imat 6GB. Jedino Intel Core i7 procesori imaju triple channel memorijski kontroler, pa mogu imat kombinacije 3x1GB=3GB, 3x2GB=6GB, 6x1GB=6GB, 6x2GB=12GB. Prema tome zakljucujem da neposjedujes konfiguraciju koju si stavio pod "MOJ PC", nego imas tu neku prosjecnu konfiguraciju i sada za nju kupujes graficku karticu.
to mi je za drugi komp.
može pitanje u vezi tvoje konfiguracije pod "MOJ PC"?? Kako si stavio na AMD platformu s phenom II 6GB ddr3 memorije?? Phenom II ima dual channel memorijski kontroler, znaci moguca je kombinacija 2x2GB=4GB ili 4x2GB=8GB ili 4x1GB=4GB , nikako nemozes imat 6GB. Jedino Intel Core i7 procesori imaju triple channel memorijski kontroler, pa mogu imat kombinacije 3x1GB=3GB, 3x2GB=6GB, 6x1GB=6GB, 6x2GB=12GB. Prema tome zakljucujem da neposjedujes konfiguraciju koju si stavio pod "MOJ PC", nego imas tu neku prosjecnu konfiguraciju i sada za nju kupujes graficku karticu.
Mislim da može stavit 6GB rama na PII, samo mu onda rami neće radit u dual channelu, pa ja imam samo 2GB (jedan keks) rama na Athlonu II 240
to mi je za drugi komp.
Mislim da može stavit 6GB rama na PII, samo mu onda rami neće radit u dual channelu, pa ja imam samo 2GB (jedan keks) rama na Athlonu II 240
to sam podrazumjevo, al bolje imat 4GB u dual channel nego 6GB u single channel, Decko si je zabrijo, nema šanse da ima takvu konfiguraciju,a onda još da stavi u single channel. To pod "MOJ PC" je konfiguracija koju bi on htio imati, odnosno o kojoj samo sanja, a realnost je ona druga konfiguracija s Athlon 64 x2 
ovu konfiguraciju pod moj pc nisam ja slago nego sam ju dobio tako da nisam ja stavljo ram unutra, a
ova za koju trebam grafičku je moja stara konfiguracija.
ovu konfiguraciju pod moj pc nisam ja slago nego sam ju dobio tako da nisam ja stavljo ram unutra, a
Ajde dokaži da imaš GTX295, ljepo postaj sliku GPU-z i CPU-z, da vidimo, ali nemoj izrezat sliku da se vidi danasnji datum na dnu ekrana.
Ajde dokaži da imaš GTX295, ljepo postaj sliku GPU-z i CPU-z, da vidimo, ali nemoj izrezat sliku da se vidi danasnji datum na dnu ekrana.
ma nema on to sigurno, skužio sam ja to odmah....
ali za rame je moguće imati 6 gb rama, ali ne vjerujem mu ja ništa..
dobro nemam tu konfiguraciju.