Gaming PC(narucen) komentari zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 1.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Gaming PC(narucen) komentari

ovako, narucio cijeli komp i sve to, pa me sad zanimaju vasi komentari, i dal vrijedi tih para
komponete:
napajanje: 450w xfx
grafa: sapphire 6870 (malo slabija za procesor al bit ce dobra za pocetak ;))
kuciste: thermaltake v3
asus dvd rom
maticna: asrock 980de3/u3s3
procesor: fx 8370
hard : morma jos razgledat al neki od 500gb/320gb sto jeftiniji (netreba mi vise) 
ram: 8gb 1333Mhz ili 4gb 1600mhz jos mogu birati?
monitor: AOC E2461FWH gaming, 23,6"

znaci zanima me sto sa ramima, sveukopnu budem platil 3000kn
sve je staro po 2,3 mj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jeli to sve u komadu uzimas od istoga ili si trazio pojedine djelove, jer bi ja mijenjao maticnu, graficku i napajanje i definitivno stavio 8 gb rama, jer nema velike razlike izmedju 1333 i 1600 Mhz.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Gaming PC(narucen) komentari

u komadu, a bitna mi je bila lova, za maticnu nisam mogao vise izdvojit a za te apre nebih dobio bolju, grafa je malo slabija nasprem procesora  al drzat ce to dok ne dode vrijeme da zamjenim. a napjanje sam citao da to ljudi drze na tome, sad nezz dal fakat tak vidjet cemo. 

12 godina

Ja nebih stavio to napajanje od 450w uz taj proc ma koliko kvalitetno bilo

Za to sta si nabrojio je zasad ok al kad (ako) stavis jacu grafu moglo bi bit na knap.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 21:30 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran

razumijem to, al recimo ima tam nekih od 750w koji se moze sakrit pred ovim, naravno da s novom grafom ce ic i napajanje definitivno :) 
a koliko sam gledal na game base s tim pcu i idu max postavke na igrama. za sad je super a poslje ce biti nadogradnje :) 

15 godina
nicky.sl kaže...

Za to sta si nabrojio je zasad ok al kad (ako) stavis jacu grafu moglo bi bit na knap.

Ma nema kaj biti na knap okej je to napajanje. Ide 280X gore bez problema na to napajanje. 

Pogledaj ovo na primjer što Corsair RM450W drži 

Specifications

• Intel 4670K
  • Asus Maximus VI Gene
    Asus ROG Front Base
  • Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz
  • Corsair H100i
  • Asus GTX 780 Ti DirectCU II
  • 240GB Corsair Neutron SSD
  • 1TB Western Digital Green
  • Corsair RM450
http://valid.canardpc.com/2gp8dx
12 godina

Ne volim ja napajanja da su na knap (jebga opeka san se) ja volim da ima lufta barem 30-40%.

Zbog cega da se napajanje znoji kad se odmah u startu moze kupit 100w jace?!?

Bolje sprijecit nego lijecit reka bi legendarni GRUNF

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Nije to loše ali nema teorije da je ta grafa stara 2-3 mjeseca. Godine su u pitanju vjerojatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

istina grafa nije stara 2,3 mj  ima bar 1,2 god al ovo ostalo je, procesor je novi, ram je novi, maticna nova, hard je rabljeni , 
e vidis to velim, uzmes vise w napajanje, npr 600.750w a bit ce slabije napajanje od mojeg, to ti ja pricam, a ima takva napajanja da su jeftinija i kao jaca, a sigurno necu davat 600kn na napajanje to mi puno znaci za recimo druge djelove da budu bolji :) 

17 godina
nicky.sl kaže...

pogledaj moju konfiguraciju. trenutno je u njemu cx430 od frenda i drzi uredno.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
12 godina
Lord_Marko kaže...
nicky.sl kaže...

Do kada ce drzati ?!?

Nikako nemogu rszumit zasto ljudi stede 100kn na najvaznijoj komponenti u kompu ilitiga napajanju.

15 godina
nicky.sl kaže...
Lord_Marko kaže...
nicky.sl kaže...

Do kada ce drzati ?!?

Nikako nemogu rszumit zasto ljudi stede 100kn na najvaznijoj komponenti u kompu ilitiga napajanju.

Fx troši 125W 7850 oko 100W to je ajmo reći 230W i ostale gluposti i to uvrh glave 300W od 450W 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
11 godina
protjeran

zasto bi to bila najvaznija? zasto ne maticna na koju se sve spaja? zasto ne procesor koji je srce kompa? 

12 godina
Ivanjino96 kaže...
nicky.sl kaže...
Lord_Marko kaže...
nicky.sl kaže...

Do kada ce drzati ?!?

Fx troši 125W 7850 oko 100W to je ajmo reći 230W i ostale gluposti i to uvrh glave 300W od 450W 

pogledaj pod moj pc imao sam cx500 i nakon god dana vise nije mogao raditi u igram bf4 cim udje u mapu i krenem igrat procesor i grafa odu na 100% i on u reset, sad dal je neka tvornicka greska ili ne neznam al god dana je radio u redu. sad ponovo citam sta uzeti i kako i svi govore ma netreba jace, al mislim da cu uzeti evga g2 750 i onda me bas briga em je modularno sto zelim u racunalu.

12 godina
murkozna kaže...

zasto bi to bila najvaznija? zasto ne maticna na koju se sve spaja? zasto ne procesor koji je srce kompa? 

Kako zasto ? Aj pokreni ti maticnu i proc bez napajanja.

A sad ozbiljno ako napajanje zapne od iznemoglosti usljed stalnog velikog opterecivanja moze sa sobom povuc puno toga e zato ja volim imat duplo jace napajanje negoli mi je potrebno.

Jedan put sam plaka nad takvom greskom e virujte mi necu vise.

16 godina
nicky.sl kaže...
murkozna kaže...

Kako zasto ? Aj pokreni ti maticnu i proc bez napajanja.

A sad ozbiljno ako napajanje zapne od iznemoglosti usljed stalnog velikog opterecivanja moze sa sobom povuc puno toga e zato ja volim imat duplo jace napajanje negoli mi je potrebno.

Jedan put sam plaka nad takvom greskom e virujte mi necu vise.

Po mojem iskustvu ako napajanje nije dovoljno jako za ostatak komponenti računalo (napajanje) se gasi. Ništa ekstremno mi se nikada nije dogodilo u takvim situacijama.
To što se tebi jednom pokvarilo ne znači ništa, nitko ti ne garantira da ti se neće isto dogoditi i sa jačim.

Swedish latin super funk.
11 godina
protjeran

slazem se da moze.. 

12 godina

Mozemo se mi ovako prepirat do jutra, ja sam svoje misljenje reka.

Uzivajte i Laku Noc

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator

Tražio si savjete u drugoj temi, dobio ih i kupio komponente...ova tema je sasvim nepotrebna.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
2 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice