Gaming pc u BIH

poruka: 15
|
čitano: 14.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

Treba mi gaming pc u BiH ako je moguće na rate!Trebam popis trgovina!

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gaming pc u BIH
Koloba kaže...

Treba mi gaming pc u BiH ako je moguće na rate!Trebam popis trgovina!

Genelec, Ingel, Plus Computers, Imtec, Uniexpert itd. Provjeri cjenike i pronađi što te zanima.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

Ok!Hvala!

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

Na pik.ba imas dobih stvari isto, samo treba znati od koga kupujes, moze se proci dosta jeftinije, jedino nemoze na rate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

A znam al šta ceš!

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

www.winwin.ba - najpovoljniji u Sarajevu trenutno, mislim da je i u BiH ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

Hvala!Cijene su odlicne!

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
amsi kaže...

kad nazoves u radnju kazu ti neku drugu cjenu licno zvao probao :(

13 godina
neaktivan
goldi kaže...
amsi kaže...

Ja se izvinjavam na dezinformaciji, jer sam isto iskustvo imao kao i ti. Došao sam sa ponudom da kupim PC, kad su mi počeli nabrajati neke druge cijene te razloge istih, odmah sam odustao. Otišao u imtec.ba i sve fino sredio, tako da ti toplo njih preporučujem.

14 godina
neaktivan
goldi kaže...
amsi kaže...

Zato i ne dozvoljavaju on-line narudzebe, sramota, ovo inspekcija treba kazniti.

17 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

Prvo - ako imate neke pritužbe na rad nekih trgovina i sl. malo provjerite odredbe Zakona o zaštiti potrošača, te ako imate bilo kakvih problema možete slobodno prijavljivati te stvari nadležnim organima.

Drugo - da bi izbjegli zahebancije sa nepoštenim i neiskrenim trgovcima preporučujem iz svojeg iskustva poslovanje sa Ingelom i Genelecom. Nema lažnog oglašavanja, smicalica, čisto poslovanje i uljudnost na nivou. Kupovao u obje trgovine i uvijek sam bio zadovoljan sa osvarenom saradnjom. Naručivanje online, plaćanje preko žiro računa, dostava, reklamacije sve su mi odradili brzo, povoljno i ljudski.

Čak sam kupio jedno napajanje za koje nisam znao da ima jedinstveni 24 pinski konektor (nije 20 + 4) i nije mi moglo na staru matičnu ploču i u 2 maila se dogovorio za zamjenu za drugo napajanje.

Što se tiče PlusComputersa samo sam tamo kupio kućište, ali djeluju mi da su malo skuplji od prethodne dvije trgovine, te sa njima nisam imao puno iskustva.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
boxer kaže...

Što se tiče PlusComputersa samo sam tamo kupio kućište, ali djeluju mi da su malo skuplji od prethodne dvije trgovine, te sa njima nisam imao puno iskustva.

Ja sam kod njih dosta kupovao preko Internet-a.

Stvar je jasna, javite se na kontakt: Dobar dan, želio bih naručiti taj i taj proizvod. 

Oni odgovore i traže adresu, vi date adresu i broj telefona, potvrdite i eto proizvoda za 3 dana. Šalju firmom 24vip i plaća se pouzećem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 12:51 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

http://shop.imel.ba/ 

Da preporučim, uzimao sam neke stvari i sve je odlično. Na tastaturu od 10 km imam garanciju 1 godinu. :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Prvo - ako imate neke pritužbe na rad nekih trgovina i sl. malo provjerite odredbe Zakona o zaštiti potrošača, te ako imate bilo kakvih problema možete slobodno prijavljivati te stvari nadležnim organima.

Drugo - da bi izbjegli zahebancije sa nepoštenim i neiskrenim trgovcima preporučujem iz svojeg iskustva poslovanje sa Ingelom i Genelecom. Nema lažnog oglašavanja, smicalica, čisto poslovanje i uljudnost na nivou. Kupovao u obje trgovine i uvijek sam bio zadovoljan sa osvarenom saradnjom. Naručivanje online, plaćanje preko žiro računa, dostava, reklamacije sve su mi odradili brzo, povoljno i ljudski.

Prvo - nisam procitao zakon (niti ni pada na pamet), a mislim da nadlezne organe u BiH netreba posebno komentarisati, tako da je eventualna prijava bezpredmetana, to im eventualno dodje kao poziv da podiju jos jednu kafu zajedno... uostalom zasto postoje trzisne inspekcije (mada je za njih internet oglasavanje spansko selo), koje uzimaju novac od poreznih obveznika...

Drugo - u Genelecu sam imao priliku nekoliko puta da udjem, pricam za maloprodajnu radnju, gdje radila zena od nekih svojih 50 god. (mada to nema veze), koja nije znala sta je HDMI kablo... za momke u servisu, pricam opet iz svog iskustva, imam rijeci hvale!

13 godina
neaktivan
Gaming pc u BIH

sto se tice winwina, stvarno sramota, i ja sam bas entuzijastican bio kad sam ih otkrio, no kada sam ih kontaktirao na veliko se  razocarao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice