athlon x4 je loš proc,što aplikacije bududu zahtjevnije, to će se on sve više gušit u svojih 0.5 mb L2 po jezgri, neperspektivan.
athlona sa zključanim L3 više nema, to je bila mala serija.
phenoma 555 nove ploče, koliko sam ja pročitao po drugim forumima otključavaju ko od šale, a koliko sam preimjedio jedino se onda neda klokat ko 955. da nevalja jezgra bilo koja jezgra, onako fizički, nebi on ušou prodaju kao x2. to je zbog yieldla, a koji je kod 550 bio loš, pa se nije dao svako, no 555 je drgaciji mao, i da se otključat. jako velika šansa je da je phenom 555 u biti ispravno phenom x4.
no na kraju krajeva, najisplativije je dati još 300 kunića u uzet Phenom X4, pa makat 925, koji mi je sumljim jer jedini ima garanciju 2 god, ja bi iso sa 945.
buuuuuuuuuuuuuuuuu. hahahahahahaha
loooooooooooooooooooooooool
omfg
Pa daj ti meni filozofu (imas praksu ali samo u teoriji) objasni kako se ja na athlonu II x3 igram isto kao i sa i5 750 ??
Molim da drugi ljudi koji znaju odgovor ne pokusavaju odgovorit na ovo moje pitanje, cisto da vidimo koliko to momak zna i sta on to melje..
Athlon loš procesor ali neznam po cemu i za koga?? Za igre sigurno nije loš ..
cek, VI samo igrate igrice, sta to vam je poso, onda ti je i Athlon x2 dosta.
Sta sam ja tebe pito?? Odgovori mi na moj odgovor, zasto mislis da je athlon los procesor?? i kako to da se ja sa athlonom II x3 igram isto kao i sa i5 750 , takoder se isto tako mogu igrat i sa tim athlonom II x2..