Frendov novi komp

poruka: 39
|
čitano: 3.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Frendov novi komp

sta bi mi vi preposucili da kupim...nadogradim..na ovu svoju knfu...

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Frendov novi komp
Nvidia maniak kaže...

sta bi mi vi preposucili da kupim...nadogradim..na ovu svoju knfu...

Do koliko para.Promijenio bi grafu i napajanje.Reci do koliko para pa cemo preporucit nesto!

17 godina
neaktivan
Frendov novi komp

Dobro je napajanje, svi bi samo stavljali nova corsairova napajanja od 550+W, a to Antecovo je cist solidno i drzat ce tu konfu sa high end grafama.

Buduci da si iz Zenice i tko zna di ces kupovat necu ti davat konkretne linkove te bi ti samo preporucio neku od 4870/4890 grafa, no posto imas tako sjajan nick i vjerovatno oces samo nvidiu, preporucam ti gtx260/275 u ovisnosti o tome koliko para imas na raspolaganju...no, definitivno ispod toga nemoj ici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Los Sam kaže...

Dobro je napajanje, svi bi samo stavljali nova corsairova napajanja od 550+W, a to Antecovo je cist solidno i drzat ce tu konfu sa high end grafama.

Buduci da si iz Zenice i tko zna di ces kupovat necu ti davat konkretne linkove te bi ti samo preporucio neku od 4870/4890 grafa, no posto imas tako sjajan nick i vjerovatno oces samo nvidiu, preporucam ti gtx260/275 u ovisnosti o tome koliko para imas na raspolaganju...no, definitivno ispod toga nemoj ici...

svaka cast...drug..i ja sam mislio tako da sam grafu mijenjam jer mio je proc ja mislim solidan..al kod nas je gtx 260 oko 2400kn

crna muha bijele boje...
16 godina
Nvidia maniak kaže...

svaka cast...drug..i ja sam mislio tako da sam grafu mijenjam jer mio je proc ja mislim solidan..al kod nas je gtx 260 oko 2400kn

Kod nas u BiH ti je sve skuplje, a ta gtx260 je preskupa kao i ostale iz tog zanra....

Iako si Nvidia fan preporucio bi ti ovu koja u genelecu dodze oko 500 km sa pdv

http://genelec.ba/cart.php?sta=view&sid=15&cid=14919

17 godina
neaktivan
Frendov novi komp

Ako je stvarno tako divlje sa cijenama nvidia kartica onda ti je najbolje da promijenis nick i uzmes ovu Frenkyjevu karticu ili recimo Sapphire ATI HD4870 512MB DDR5 2xDVI/TVO LITE 11133-03-20R ako se zeli jos malo ustedjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frendov novi komp

ja bi ti preporučio samo jače napajanje za sad se malo strpi (recesija) :-) ostatak je za sad ok!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frendov novi komp

ja bih volio ovakav..komp...al zna da je nemoguce...
neku maticnu sa 3-sli way...onda 3 gtx295 XFX..onda napojnu od 1000w...asus wetno kuciste...najjjjaci i7....16gb rama ozc reaper....10 terbajta HDD...32"dell monitor....g19 i g9

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

ja bih volio ovakav..komp...al zna da je nemoguce...
neku maticnu sa 3-sli way...onda 3 gtx295 XFX..onda napojnu od 1000w...asus wetno kuciste...najjjjaci i7....16gb rama ozc reaper....10 terbajta HDD...32"dell monitor....g19 i g9

Bez uvrede,ali ovo nije forum "želja i snova",a što se tice nadogradnje,po meni je bolje čekati novu seriju grafa (hd5***,gtx3**),jer sadašnja tvoja grafa (9800gt) se može još "boriti" sa novim igrama...
Edit:usput,nemože se 3 way sli sa gtx295,jer je to onda 6 gpu-a,može najviše 4(quad sli).

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 0:31 (warhed).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice