Je li dobro sastavljeno?

poruka: 69
|
čitano: 8.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Je li dobro sastavljeno?
StormZg kaže...

krivo kažeš, postoji tipka za reset. Ja imam to kućište i zadovoljan sam s njim. Ima 2 ventilatora,jedan 140mm i jedan 120,a možeš još tri ugradit,dva naprijed i jedan sa strane.

I vjerujem da bi gtx260 stala u njega,jer meni hd4870 stane i ima još lufta.

Reset je lijevo od startupa,skoro neprimjetan,al tako je još i bolje. I priznajem nisam ga još ni jednom upotrijebio.

Si siguran da imaš baš to kućište? Ili nekog drugog Centuriona? Ovo nema reset, gledo sam slike i baš su oni napomenuli... Evo slika u prilogu
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
StormZg kaže...

krivo kažeš, postoji tipka za reset. Ja imam to kućište i zadovoljan sam s njim. Ima 2 ventilatora,jedan 140mm i jedan 120,a možeš još tri ugradit,dva naprijed i jedan sa strane.

I vjerujem da bi gtx260 stala u njega,jer meni hd4870 stane i ima još lufta.

Reset je lijevo od startupa,skoro neprimjetan,al tako je još i bolje. I priznajem nisam ga još ni jednom upotrijebio.

Si siguran da imaš baš to kućište? Ili nekog drugog Centuriona? Ovo nema reset, gledo sam slike i baš su oni napomenuli... Evo slika u prilogu
  ma ne mislio sam da pričaš o antec three hundred,to ja imam.Šutim
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

ipak neću sada uzeti konfiguraciju (sačekat ću malo pa uzet konfu i i7,ati 58xx itd.)ali uzet ću periferiju,pa mi malo pomozite u ovoj temi link.unaprijed hvala

amd duron 800 mhz,320 mb RAM,nvidia mx/mx 400-vrti crysis i GTA 4 max grafika sa 30-35 fps-naravno na YOUTUBE

0 0 hvala 0
17 godina
Je li dobro sastavljeno?

Da ne otvaram temu, samo da provjerim, frend ce nadograđivat svoj stari pc, pa je mislio narucit u adm sljedeće:

Gigabyte EP45-DS3 - 860kn
Procesor Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8GHz - 900kn
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz -160kn
DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK -175kn

To sve ukupno je 2.095,20 Kn.
On već ima graficku HD4670 512 MB(17" monitor), i napajanje neko od 500W.
Sad jeli to sve ok, sutra ce narucit ?

I hoće li E7400 moc iskoristit dvije HD4670 u crossfireu,
i hoće li to uopće raditi s obzirom da je jedna Club 3D druga Sapphire?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Da ne otvaram temu, samo da provjerim, frend ce nadograđivat svoj stari pc, pa je mislio narucit u adm sljedeće:

Gigabyte EP45-DS3 - 860kn
Procesor Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8GHz - 900kn
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz -160kn
DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK -175kn

To sve ukupno je 2.095,20 Kn.
On već ima graficku HD4670 512 MB(17" monitor), i napajanje neko od 500W.
Sad jeli to sve ok, sutra ce narucit ?

moci ce ako je jedna club a druga sapphire ali nisam siguran da ce taj proc moc to iskoristit
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
leo_819 kaže...
markoal kaže...

...

moci ce ako je jedna club a druga sapphire ali nisam siguran da ce taj proc moc to iskoristit
 Sad more on njega lako clockat, a druga graficka bi bila na pcie x8, sad neznam utječe li to kod iskoristavanja graficke(mislim da je x16 teze bi je iskoristio)
17 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

Ja bi išao na E7200, kojega se do 4Ghz vrlo lako digne. A uštedit će.

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 13:14 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Ja bi išao na E7200, kojega se do 4Ghz vrlo lako digne. A uštedit će.

Neznam bas, do 4 Ghz, sa stock coolerom, a ionako nema nego E7400 u ADM pa ce ga uzet, nadam se da ce mu moc iskoristit dvije HD4670, to on planira poslje(za par mjeseci).
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

evo forumaši izgleda da uziman novu konfiguraciju za neka 2-3 tjedna,pisao bi ja poslje,ali neman vremena,znači konfiguarcija bi bila do kojih 5500 kn (može do nekih 5700,ali što niže),OC ću raditi malo kasnje sa nekom nadogradnjom (još 4GB RAM-a,novi CPU cooler...),konfiguracija treba biti iz jednog dućana sa besplatnom dostavom

ispod je što sam ja složio,ovako,procesor neću vaditi iz konfiguracije jer je brz,a ne da mi se davat 400kn više za Q9550,GTX260 (216) vs HD4870,uzeti ću GTX-icu jer je jača,tiša i hladnija,RAM i napajanje su po meni odlični,matična mi ne treba bolja od ove,pržilica obična SATA,zvučnike ću uzeti 2.1 sistem,mislio sam Logitech S-220,sad za kućište ostane nekih 400kn,mislio sam Anteca 300,al ga nema u Diskonta24,zato ima u ADM-a,eto sad komentirajte bilo koju komonentu!!na to ide Vista 32 bitna,ako ima neko neki prijedlog izmjene neka javi samo da ne prelazi buđet previše,pozdrav iz Splita

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 14:50 (pod009).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

ima li itko prijedlog??od tolikih znalaca nikogaNevinašce

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo forumaši izgleda da uziman novu konfiguraciju za neka 2-3 tjedna,pisao bi ja poslje,ali neman vremena,znači konfiguarcija bi bila do kojih 5500 kn (može do nekih 5700,ali što niže),OC ću raditi malo kasnje sa nekom nadogradnjom (još 4GB RAM-a,novi CPU cooler...),konfiguracija treba biti iz jednog dućana sa besplatnom dostavom

ispod je što sam ja složio,ovako,procesor neću vaditi iz konfiguracije jer je brz,a ne da mi se davat 400kn više za Q9550,GTX260 (216) vs HD4870,uzeti ću GTX-icu jer je jača,tiša i hladnija,RAM i napajanje su po meni odlični,matična mi ne treba bolja od ove,pržilica obična SATA,zvučnike ću uzeti 2.1 sistem,mislio sam Logitech S-220,sad za kućište ostane nekih 400kn,mislio sam Anteca 300,al ga nema u Diskonta24,zato ima u ADM-a,eto sad komentirajte bilo koju komonentu!!na to ide Vista 32 bitna,ako ima neko neki prijedlog izmjene neka javi samo da ne prelazi buđet previše,pozdrav iz Splita

sve je odlicno osim procesora....tvoj procesor ima 2mb cache tj 4x512kb
uzmi ovaj isto ti je sAM2 i jeftiniji je...
EDIT:vidio sam da u drugoj konfi imas phenom procesor s 8mb cache-a predlozio bih ti i drugu konfu da uzmes.....ja cu isto sada iz adm-a narucit konfu i ja sam iz splita :D
Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 20:01 (XFX Gamer).
16 godina
neaktivan
 ne brini,ima tih 2MB L2 cache memorije,ali zaboravio si onih 6MB L3 cache memorije,tako da ima ukupno 8MB cache memorije
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
 ne brini,ima tih 2MB L2 cache memorije,ali zaboravio si onih 6MB L3 cache memorije,tako da ima ukupno 8MB cache memorije
 uff pardon nisam znao ... .=) =) onda je odlicna konfa....
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

Odlično složene kao i uvijek. Ne znam Pod zašto uopće pitaš za savjet kad uvijek sve savršeno ukomponiraš. Koji hladnjak uzimaš za proc?

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo forumaši izgleda da uziman novu konfiguraciju...

ja bi isao na q9550... ali to sam samo ja... ;)
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 20:53 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

@Besla: njegova je konfiguracija bila oko 5k, tako da ne virujen da baš ima toliko puno, al fala, sad znan šta bi sebi moga uzet, uz malo promjene ^^

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 21:24 (Manzi).
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

Mislim da nije.Za 5kn se ne moze dobit onakva konfa.Pise ti u prvom postu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oprosti, sad san vidija... Zbunilo me to šta je sad reka da hoće neku do 5500 kn
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
pod009 kaže...

evo forumaši izgleda da uziman novu konfiguraciju...

ja bi isao na q9550... ali to sam samo ja... ;)
 mislio sam i ja,ali malo je skup,pa mi je Phenom isplativiji
besla kaže...

Evo jedna konfica...

ništa od toga,usput nabavio sam monitor Samsunga T200 i periferiju Logitech MX5500,znači cijela konfiguracija bi trebala koštati nekih 5500 kn
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Odlično složene kao i uvijek. Ne znam Pod zašto uopće pitaš za savjet kad uvijek sve savršeno ukomponiraš. Koji hladnjak uzimaš za proc?

hvala,a za sad će biti na stocku,ali kasnje ću staviti neki dobar cooler (da stane u kućište) pa OC preko množitelja,na nekih 3,5 ghz
16 godina
Ja mislim da sam gledo cijenu te kartice jucer i da je kostala oko 1480 kn a sada 1260 kn ili sam krivo vidio?
16 godina
neaktivan
dosta su slične konfiguracije,različiti su RAM,grafička i matična,RAM bi želio neki kvalitetniji i s malo većim OC potencijalom (a možda jednostavno stavim taj Kingmax),matična mi ne malo bezpotrebna jer ne planiram raditi CF (a i nebi imao dovoljno jako napajanje),sad grafička,po meni ta HD4870 je vrlo dobra radi cijene,ali GTX260 je jača,tiša i nešto hladnija,također mi je GTX-ica bolja jer ima više memorije,a u konfiguraciji fale zvučnici i kućište (želim Antec 300),eto to,hvala na prijedlogu,viditi ću još pa odlučiti
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo forumaši izgleda da uziman novu konfiguracij....

evo ljudi odlučio sam!uzeti ću ovo iz ADM-a i staviti još Anteca 300 i neke Logitechove zvučnike,mislim S-220,ljudi evo ovo mi je 1000. post!!
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

može još jedno pitanje:može li stati čitava moja konfiguracija i neki CPU cooler (kao SCYTHE Mugen 2 itd) u Anteca 300??ima li itko takvo što??ili da uzmem CM 690,iako bi radije ostao na Antecu

edit:3 posta zaredom,sad će jedan bijeli karton

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 22:52 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

evo i 4. posta zaredom,al nisam ja kriv,je li ova GTX260 verzija sa 216SP,ako je uzimam je,taktovi koji pišu tamo na stranici ADM-a mislim da nisu točni jer je to je XXX verzija koja je dosta OC-ana (označite za usporedbu-ADDF oznaka u imenu),ajde nek neko odgovori ako zna,ako je to ta XXX uzimam i CM-690

edit:ma ništa od toga,uzimam XFX-icu i CM 690

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 13:17 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Je li dobro sastavljeno?

evo sad sam napokon odlučio nakon malo testova na google,imaju neke izmjene,RAM i grafička,RAM nema heat sinkove,a dosta je skuplji od ovog Kingmaxa,a i kad budem OC-ao to će bit preko množitelja,tako da nema utjecaja na takt memorije,XFX GTX260 ima referentni hladnjak kao i ova HD4890,a HD4890 ima bolje preformanse od GTX-ice,pa uzimam HD4890

koji je dobar aftermarket hladnjak za HD4890 normalne cijene???

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
 hvala besla,kasnje nadogradnja:taj cooler,CPU cooler,još RAM-a,OC-anje CPU i to je to
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 14:58 (pod009).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice