zanima kako se to plaća općom uplatnicom i iskustvo s diskontom24
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam nedavno narucio dosta komponenti kod njih, i sve je bilo ok..
jedino što ak živiš u manjem mjestu, treba nešto više dana da ti paket dođe nego što piše u uputama..
ja godinama kupujem kod njih i nije bilo nikakvih problema imam brata u zg pa mi je lako ja pogledam na netu sta mi pase kazem burazu on naruci ode drugi dan plati digne stvari ja dodjem po njih i sve ok jedino sad su promijenili pravilo da uplatis narucis i drugi dan dodje ali je to ok oni su naj jeftiniji i imaju sve uzeo sam nedavno hdd wd sata 500gb16mb cesha mislim da sam platio nekih 370kn dok kod drugih kosta od skoro 500kn pa nadalje nije ni vemil los samo sto oni imaju na sve 1g garancije
ja godinama kupujem kod njih i nije bilo nikakvih problema imam brata u zg pa mi je lako ja pogledam na netu sta mi pase kazem burazu on naruci ode drugi dan plati digne stvari ja dodjem po njih i sve ok jedino sad su promijenili pravilo da uplatis narucis i drugi dan dodje ali je to ok oni su naj jeftiniji i imaju sve uzeo sam nedavno hdd wd sata 500gb16mb cesha mislim da sam platio nekih 370kn dok kod drugih kosta od skoro 500kn pa nadalje nije ni vemil los samo sto oni imaju na sve 1g garancije
Najbolje ti je za ono što kupuješ prije kupnje provjeriti cijene kod drugih na www.nabava.net jer diskont24 nije uvijek najpovoljniji i nije jedini webshop.
eto vidis ima jos jeftinijih nisam ni znao meni nikad nije nista falilo pa necu uzet ako je proizvod otvaran normalna stvar a uzimam u djelovima i sastavljam sam i sebi i drugima
moze mi ko objasnit kako ispunit uplatnicu za diskont24
doobio sam onaj mail s ponudom a kako sta sad di ide
Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?
ako je tako kao sto si rekao, zovi, vrati, prijeti losom reklamom, kupovao maticnu kod njih ali nije bilo problema
ako je tako kao sto si rekao, zovi, vrati, prijeti losom reklamom, kupovao maticnu kod njih ali nije bilo problema
Inače taj tip koji je mene zvao radio je tamo tjedan dana i dobio otkaz. Znači da je možda bilo još problema.
Zahebali su me u Diskontu24. Naručio sam Phenom II X4 945 95w 8 mb L3. Sljedeći dan me nazvao tip i rekao da navedeni artikl nije raspoloživ, ali da imaju sličan samo s 6 mb L3. Pitao sam ga je li siguran da taj procesor nije možda 125w jer moja matična podržava samo do 95w. Ma taj vam je isto 95w kaže tip. Ajde dobro šaljite kažem ja njemu. Proc došao za dva dana. Ja sav sretan izvadim stari proc stavim novi. Uključim komp, kad ono šok. Output power of CPU is over 95w i onda se računalo ugasi. Znači da je taj proc ipak 125w. Mamicu im njihovu. Šta da sa radim? Budući da sam naručio dostavu i nije mi baš zgodno ići u Zagreb i mjenjati. Koje su mi opcije? Jel mogu ja njima poslat CPU natrag poštom i zahtjevati povrat novca ili moram osobno ići u trgovinu?
Zbog problema u isporuci prvobitnog naručenog proizvoda i greške u opisu tehničkih karakteristika zamjenskog proizvoda doveden si u zabludu i isporučen ti je proizvod koji tebi po svojim teh. karakteristikama ne odgovara i nije ti upotrebljiv.
Greška prouzrokovana nemarnošću uposlenika firme koji ti je isporučio proizvod.
Kontaktiraj ih mailom i objasni problem, te traži rješenje ili zamjenu za odgovarajući procesor.
Imao sam takvog iskustva sa nabavkom napajanja i problema sa konektorima, pa sam preko maila i zahvaljujući susretljivosti osoblja u jednoj trgovini hardwarea dobio zamjensko uz nadoplatu jer je bilo jače.
Inače problem koji je ispao je bio prouzrokovan mojom nedovoljnom informiranošću o teh. karakteristikama tog proizvoda, ali su mi opet izašli u susret.
Lijepo je malo i "mediti" obećavajući da ćeš još kupovati kod njih itd. pa bi ti mogli izaći u susret. 
onda pogotovu zovi dok je svježe...
onda pogotovu zovi dok je svježe...
Zovem danas cijeli dan i nitko se ne javlja. Da nisu bankrotirali?
Uspio sam se dogovoriti s njima. Poslat ću im proc natrag na njihov trošak i vratiti će mi novac. Očito je da više neću imati posla s njima.
Za bilo kakve narudžbe imaš veće prava nego da osobno kupiš, tako imaš pravo da vratiš nešto i dobiješ povrat novca ako to nešto nije ono što si očekivao.
Uspio sam se dogovoriti s njima. Poslat ću im proc natrag na njihov trošak i vratiti će mi novac. Očito je da više neću imati posla s njima.
dobro je... steta sto si tako prosao s diskontom je kod mene uvijek bilo ok... doduse sustav placanja je glupav, uplati sto prije da ne nestane, mi cemo ti javiti jel ima... po meni uvijek treba imati mogucnost pouzeca...
Jel diskont24 jos posluje? pokusao sam ih kontaktirat mailom međutim dobijem automatski odgovor sa praznom porukom.. Telefon sam probao zvati ali se vise ne koristi..
Kupio sam SSD sa 5god garancije ali je riknuo prijevremeno, zvao sam direktno u asbis ali oni nude u zamjenu disk od 350kn iako sam ja svoj tada platio 600kn. Druga opcija je povrat novaca od diskonta sta bi mi vise odgovaralo.
Jel diskont24 jos posluje?
Ne, ne posluje više.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!