definitivno se ne isplati uzimat gtx260 jer za te pare mozes dosta bolju karticu od ati-ja uzet.... al ko voli nek izvoli ....
definitivno se ne isplati uzimat gtx260 jer za te pare mozes dosta bolju karticu od ati-ja uzet.... al ko voli nek izvoli ....
Mislis na 5770? Pa GTX 260 je jači od 5770 i slabiji od 5850. 5850 je skuplji smao da znaš.
Mislis na 5770? Pa GTX 260 je jači od 5770 i slabiji od 5850. 5850 je skuplji smao da znaš.
znam, znam xD
prije bi uzeo 4890 vapor x ( znam da ih vise gotovo nigdje nema za kupit, ali makar negdje polovnu uzet ) koja tu gtx-icu papa za dorucak ;)
tu karticu (gtx 260 ) uzeo bi za igre poput CoD-a 2 i 4 ( da je fps lockan na bar 250 bez padova ) ali za nista vise ni zahtjevnije ...
prije bi uzeo 4890 vapor x ( znam da ih vise gotovo nigdje nema za kupit, ali makar negdje polovnu uzet ) koja tu gtx-icu papa za dorucak ;)
tu karticu (gtx 260 ) uzeo bi za igre poput CoD-a 2 i 4 ( da je fps lockan na bar 250 bez padova ) ali za nista vise ni zahtjevnije ...
Oprosti, no moj prijatelj ima GTX 260 i igra Crysis na Very High, bez AA i na rezoluciji 1680x1050. Koliko se ja dobro sjećam nije ništa štekalo, a FPS neznam.
Oprosti, no moj prijatelj ima GTX 260 i igra Crysis na Very High, bez AA i na rezoluciji 1680x1050. Koliko se ja dobro sjećam nije ništa štekalo, a FPS neznam.
wooow!!!! igra crysis iz 2007 na very high i ima po mojoj procjeni prosjecno 40 fps-a sto je dosta lose ....
al poanta nije o tome kako kartica tvog frenda "rula" u crysisu nego da za pare koje das za tu GTX-icu mozes kupit 4890 koja je puuuuno bolja ....
ako ti nest nije jasno pogledaj malo usporedbe tih dviju kartica na netu ....
Oprosti no ne volim se svađati i nisam takav tip. Samo da znaš upravo sam malo pogledao i svi pišu da GTX260 ubija 4890. Cuj... nemam ništa protiv ako si ATi fan, no činjenice su činjenice.
uglavnom po meni je ovo najbolja konfa za te pare
cemu 6x jezgreni procesor kad ja nisam informaticaar koji radi u nekoj tvrtki koja projektira zgrade od 500 katova...ako mi ikad u zivotu budu trebale ma i dvi jezgre e onda budem kupio 4x jezgreni :)....sve je to papilova :)
Cuj za iste pare bolje ti je kupiti jacu konfu kad vec mozes...
I vjeruj mi snage nikad dosta. I ja sam mislio da ce mi za moje potrebe- programiranje i internet biti dovoljan solidni Pentium IV 3.0GHz HT,ali vjeruj razocarao sam se,jer i Visual studio steka, a kamoli tek da glatko vrti flash...
cemu 6x jezgreni procesor kad ja nisam informaticaar koji radi u nekoj tvrtki koja projektira zgrade od 500 katova...ako mi ikad u zivotu budu trebale ma i dvi jezgre e onda budem kupio 4x jezgreni :)....sve je to papilova :)
I vjeruj mi snage nikad dosta. I ja sam mislio da ce mi za moje potrebe- programiranje i internet biti dovoljan solidni Pentium IV 3.0GHz HT,ali vjeruj razocarao sam se,jer i Visual studio steka, a kamoli tek da glatko vrti flash...
Meni je Pentium odličan. Ništa mi ne šteka. Igram čak GTA IV na njemu i nemam nikakvih žaldbi.
Oprosti no ne volim se svađati i nisam takav tip. Samo da znaš upravo sam malo pogledao i svi pišu da GTX260 ubija 4890. Cuj... nemam ništa protiv ako si ATi fan, no činjenice su činjenice.
ma sve pet .... ni ja se ne volim svadat ... ;)
al daj mi molim te taj link di su testirane te dvije kartice a da je rzultat na strani gtx260 pa da vidim to cudo ....
BTW, nisam nikakav ATI fan, naprotiv nVidia mi je oduvijek bila draza .... ali ovo sta pises nikako nije tocno ....
cinjenice su cinjenice .... ;)
Meni je Pentium odličan. Ništa mi ne šteka. Igram čak GTA IV na njemu i nemam nikakvih žaldbi.
Naah tako sam i ja cuo i zaletio se i kupio ga umjesto da sakupim jos 1500kn i kupim neki AMD x2...
Ahm a koliko RAM-a imas pa ti vrti GTA IV i koju grafu?
wooow!!!! igra crysis iz 2007 na very high i ima po mojoj procjeni prosjecno 40 fps-a sto je dosta lose ....
al poanta nije o tome kako kartica tvog frenda "rula" u crysisu nego da za pare koje das za tu GTX-icu mozes kupit 4890 koja je puuuuno bolja ....
Aj ne se**...Kartice su tu negdje i kaj moš igrati na jednoj igrat češ i na drugoj. Nek uzme ovo izdanje kartice koje je u rangu sa GTX 280 i zaostaje mrvicu za HD 5850, a još se da i dobro clockati.
Ma di će klokat i5,i7 4ghz>, pa da mu vijek trajanja bude ko zna koliko mali.. Nek klokne kad bude zaista to potrebno
Ma di će klokat i5,i7 4ghz>, pa da mu vijek trajanja bude ko zna koliko mali.. Nek klokne kad bude zaista to potrebno
LOL....Kakve veze ima vijek trajanja. Da ga kak kloka tak i onak če ga prije zamjenit nego proc rikne. Ako su mu temperature u normali nema nikakvog straha.
1 x Asrock P55 PRO - Intel P55, socket LGA1156, ATX, Dual Channel 4x
1 x Procesor Intel i5 750, 2.66GHz, 8MB cache, socket 1156
1 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
1 x Zotac GTX 470, 1280MB DDR5 320-bit, Core : 607 MHz
1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3
1 x Napajanje CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU, 12cm vent.,ATX2
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x Coolermaster CM 690, crno, 213x482x524,5mm (š/v/d) , i/o panel
7.066,97Kn
evo pa imeš i quad proc i nvidia DX11 grafu. makar bi ja na tvom mjestu uzeo HD 5850 i 4 gb rama. zasad je dosta 2gb, ali gledaj da to nadogradiš kasnije
Bolje uzmi Intel pa ga kasnije nadogradiš. Zapamti kasnije uzmi Intel i7 875K OC Unlocked jer ga moš clocknuti i na 5.1GHz sa V8, a sa vodenim vjerovatno i na 6GHz.
ajde nepricaj gluposti, tko jos moze drzat CPU na 5 GHZ 24/7 ?????
1 x Procesor Intel i3 540, 3.06GHz, 4MB cache, socket 1156
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9, KVR1333D3N9K2/4G
1 x Napajanje CORSAIR 650W, TX Series CMPSU-650TXEU, 12cm vent,ATX2
1 x HDD Seagate 750GB, Serial ATA II, 7200 rpm, Barracuda 7200.12
1 x DVD upisivač NEC AD 7240S, DVD±RW 24x crn, bulk
1 x XFX GTX 260 GeForce GTX 260, 896MB DDR3 448bit, 576MHz,ADJA
1 x CoolerMaster HAF 922, Midi tower bez napajanja, crno
Jel ovo ista valja?? Treba sta mjenjat(mozda napajanje slabije)??
Hvala svima na pomoci i savjetima unaprijed :)
prejako napajanje
preskupo kućište
bolje uzeti nekog amd quada za te pare
MOŽE TO PUNO BOLJE
Bolje uzmi Intel pa ga kasnije nadogradiš. Zapamti kasnije uzmi Intel i7 875K OC Unlocked jer ga moš clocknuti i na 5.1GHz sa V8, a sa vodenim vjerovatno i na 6GHz.
vidim da si ovo pisao u 1 ujutro ....... vjerovatno pod utjecajem necega opasnog sto je kolalo u tvom krvozilnom sustavu
1 x Asrock P55 PRO - Intel P55, socket LGA1156, ATX, Dual Channel 4x
1 x Procesor Intel i5 750, 2.66GHz, 8MB cache, socket 1156
1 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
1 x Zotac GTX 470, 1280MB DDR5 320-bit, Core : 607 MHz
1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3
1 x Napajanje CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU, 12cm vent.,ATX2
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x Coolermaster CM 690, crno, 213x482x524,5mm (š/v/d) , i/o panel
7.066,97Kn
evo pa imeš i quad proc i nvidia DX11 grafu. makar bi ja na tvom mjestu uzeo HD 5850 i 4 gb rama. zasad je dosta 2gb, ali gledaj da to nadogradiš kasnije
bolje mu je da uzme 5850 i još 2gb rama
koliko god corsair bio kvalitetan ja se ne bih kockao sa gtx470 i i5
napajanje će držati ali je pianje pod kolikim će opterećenjem biti,tj.koliko će držati
Evo ATI i nVidia solucija.. ADM..
2GB RAM-a?
Evo ATI i nVidia solucija.. ADM..
atijeva konfa je bolja
Meni se više sviđa nvidia. 2 Gb rama se lako kasnije ubace.
hehe, da 6ghz overclock. Ljudi jedva pokušavaju na 4.. A šta onda s ramima? Oni mogu odma izgorit
Uzmi ovu od ATiGamerakonfu. Ne možeš promašiti.
Ahm a koliko RAM-a imas pa ti vrti GTA IV i koju grafu?
4GB DDR, 4670 AGP i Pentium IV 3.0GHz.
ajde nepricaj gluposti, tko jos moze drzat CPU na 5 GHZ 24/7 ?????
Pa to je Intel i7 875K OC Unlocked i njega moš clocknuti na 5.1GHz i na više. Taj procesor je najmjenjen za clockanje.
taj procesor ko zna koliko dođe: mislim da govori o ovome http://pcekspert.com/articles/767.html
ovo šta je napisa fico_ri atijeva solucija je ok
Aj ne se**...Kartice su tu negdje i kaj moš igrati na jednoj igrat češ i na drugoj. Nek uzme ovo izdanje kartice koje je u rangu sa GTX 280 i zaostaje mrvicu za HD 5850, a još se da i dobro clockati.
"kakam" samo na za to predvidenim mjestima, za nebe ne znam ... ;)
ova gigabytova je ok .... a i opet nije brza od 4890 (vapor x ) ....
to stoji da i na jednoj i na drugoj mozes igrat iste igre samo je pitanje sa koliko fps-a, a i radeonku mozes nac na njuskalu vec od 1000 kn ( mislim da je vapor x ) i to nova ...
4870 ~ GTX 260 , 4890 ~ GTX 275
vidi se da naginjes nVidi-ji kad ju i sam posjedujes ....