koji mi preporucate cooler za athlona x4 645?bitno mi je samo da je tih jer je to JEDINI razlog zasto bi promjenio stock cooler(fen za susit kosu) i naravno sto jeftiniji
hvala
koji mi preporucate cooler za athlona x4 645?bitno mi je samo da je tih jer je to JEDINI razlog zasto bi promjenio stock cooler(fen za susit kosu) i naravno sto jeftiniji
hvala
Ev super nemoram otvarat novu temu a taman sam krenuo..znaci trebam neki sto tisi i sto jeftiniji cooler za svoj 1090T...kad igram igre cooler se cuje kao mrvilica za kuruze..znaci max mogu izdvojiti 30 evra i moram uzimati u ovoj trgovini
www.plus.ba
U Plusu neces naci nista bolje od tog Hypera 212+. A i cooler je dobar, preporuke. 
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.185 ovaj tu ja ga imam i prezadovoljan, temperature su mi odlične, lagano se stavlja, a tih je da ne govorim...toplo ti ga preporučam!
edit: ovo je cooler za blue2:D
jbt ... pola cijene procesora 
a jbg reko je da oce tiho...haha, ovaj tu se uopće ne čuje ali ništa:D
Covjek je pitao sto jeftiniji cooler, a ti mu preporucis jedan od 300kn. Ako zelis dobar a jeftin cooler, odlican izbor je Scythe Katana 3.
da.bitno mi je da je jeftin i tih,ali svejedno hvala na svim preporukama
isto tako je reko tih..a ima i onih od 900 kn tako da neznam pod šta ti spadaju ti jeftini..
Onda neka uzme taj Hypera 212+ i jedan ultra quiet PWM ventilator.
Katana 3, Freezer 7, CM Hyper 212+, CM TX3, ....