Configuration PROject by Mr. 4ucker

poruka: 15
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo ovako moji ljudi, ovu sam temu stavio da pratite sta kupujem kroz naredna 3 mjeseca, pa krenimo, prvo kupujem maticnu, malo sam se zeznuo, rodak mi nije kupio maticnu k'o sto je kazao, pa vas pitam je li OVA maticna dobra s tim da planiram i7 neki novi ili onaj i5 staviti, pa da cujem jel i7 860 ima onu Turbo Speed nesto tako tehnologiju...

Molim na maticnu da dadnete attention!

Za pare ne pitajte imam dosta sad...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znaš da je dobra čim košta 1.400 knBelji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Configuration PROject by Mr. 4ucker
big_guy kaže...

A znaš da je dobra čim košta 1.400 knBelji se

Namigiva A valjda je, mislim, kontam se ja u hardware ali eto da i druge strucnjake pitam:D

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan

Joj ko tu koga je*e,prije par tjedana rekao si mi da imas amd 955,4890,6gb ram i ko zna jos sta,a sad vec kupujes novi,neznam ja ko tu laze ili nisi imao onu konfu sto si rekao da imas ili je ovo trolanje i spamanje

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
16 godina
kresimir.kralj kaže...

Joj ko tu koga je*e,prije par tjedana rekao si mi da imas amd 955,4890,6gb ram i ko zna jos sta,a sad vec kupujes novi,neznam ja ko tu laze ili nisi imao onu konfu sto si rekao da imas ili je ovo trolanje i spamanje

Hehe, vidis nisam ja onaj koji komp ima 3-4 god. mijenjam stalno, naravno kad imas komu prodati.

17 godina
kresimir.kralj kaže...

sta je tu cudno?? ja sam prije 1 tjedan i nesto imao i7 920 i gtx295 sada imam amd i ati.. ako cesto mjenja sve je moguce, no nije i isplativo sta je je to znam..

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

sta je tu cudno?? ja sam prije 1 tjedan i nesto imao i7 920 i gtx295 sada imam amd i ati.. ako cesto mjenja sve je moguce, no nije i isplativo sta je je to znam..

Ma znam da ti imas,ali ti imas svoj posao,radis,dobivas placu i radis sa novcima sta ti zelis,a on je malac,ima 14 god,i nece mu stari bas svaki tjedan kupovat novi komp osim ak nije rockefeller

Malo nas je al' nas ima
16 godina
kresimir.kralj kaže...
toxic kaže...

Ma znam da ti imas,ali ti imas svoj posao,radis,dobivas placu i radis sa novcima sta ti zelis,a on je malac,ima 14 god,i nece mu stari bas svaki tjedan kupovat novi komp osim ak nije rockefeller

Joooj, pa tko kaze da ja to sve i kupim, bolje pitaj micromena kako on to radi, e pa na taj nacin i ja... i da kupujem polovno... nisam lud dati 5 i vise tisuca kuna samo kako bi kupio novi komp...

17 godina
kresimir.kralj kaže...
toxic kaže...

a hbga nisam to znao... a onda ima para od rodenja... :D

kak bi ja to reko talent od rodenja :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 20:28 (toxic).
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Joooj, pa tko kaze da ja to sve i kupim, bolje pitaj micromena kako on to radi, e pa na taj nacin i ja... i da kupujem polovno... nisam lud dati 5 i vise tisuca kuna samo kako bi kupio novi komp...

Neznam onda,ma bas me briga kupuj,samo mi je ovo zvucilo na trolanje,a preveraio sam se ocito :)

Malo nas je al' nas ima
16 godina

Evo,maticna kupljena, a sad, i7 860 ili i5 750 da kupim, vrijeme tece SAD;))), uzmite u obzir da cu kupiti neku graficku(mislim na nove Radeonke i novu nVidiu kad izade)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo, kao sto sam vec napisao u jednoj temi, vracena je maticna, i sad, kupio sam VX550 i WD Caviar Black 500 GB 32 MB cachea, ali cu kupiti jos jedan takav disk, HAF 922 je narucen, rodica ce mi ga kupiti, a sada zanima me dobitna kombinacija procesora i maticne do 3000kn sve zajedno, s tim, da procesor bude super za igre i za one "PRO" aplikacije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ItkoooO!!!???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
4ucker kaže...

ItkoooO!!!???

Zemeš si lijepo Core i7 920 koji je noviji i solidan procesor. Onaj tvoj Core i7 860 nez jer je išta bolji od ovog mog... Matična je dobra koja Gigabyteova, npr X58 UD3 ili UD4. Ovisi koliko si spreman dignuti budžet iznad 3000? edit: sry nisam vidjeo da si uzeo MBO

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 18:20 (stoncin3).
17 godina
protjeran

Sorry ali mislim da je ova tema bezveze...Ovo je isto ko i da Modni Mačak svakog dana pita što će obući,mislim WTF??Viče

3 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice