Cijena Vaših komponenti ? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Cijena Vaših komponenti ?

Pozdrav, dakle htio bih pokrenuti jednu temu koja bi mogla biti interesantana a radi se o cijenama po kojima smo uspjeli nabavit komponente koje su nam u računalima.

Svi vole proći što jeftinije a da dobiju što bolju kumponetu, zato tražimo popuste u trgovinama i pregovaramo pri kupnji iz oglasa, prema vještini traženja komponenti i pregovaranja se doslovno štedi novac.

Ovdje možete pisati po kojim cjenama, gdje, od koga i na koji način ste kupili svoje komponente, te koja je razlika i ušteda u odnosu na Novo.

Možete stavit samo jednu, više ili sve komponente.

Ja sam svoje nabavio na slijedeći način:

MBO: MSI Z77A-G41 - kupio na njuškalu za 200kn od tipa koji je rudario - ima još dvije i pol godine garacnije u ADM-u ZG - nova oko 700kn

CPU: Intel Core i5 3570 - kupio Novi  neraspakiran za 1000kn od tipa na njuškalu, dobio ga čovjek u zamjeni a nebavi se time - novi oko 1600kn

GPU: Zotac GTX 670 2GB AMP! - kupio preko kolege ovdje na Forumu za 1050kn - poslao mi čovjek da istestiram pa mu onda novac uplatio

RAM: 8GB DDR3 Micron 1600Mhz - 350kn preko Njuškala - testiranje i ugradnja

PSU: Corsair CX 600W - 420kn sa njuškala, Novo neraspakirano dobiveno na reklamaciji - garancija Links

HDD: Seagate Barracuda 1TB - 250kn Njuškalo - testiranje

DVD: ASUS DVD/RW - 50kn u nekoj zamjeni

CASE: Spire Maverick - 100kn frend

HEADSET: Hama - cura kupila za božićnicu

MONITOR: Sony Bravia 32˝ 1080p - dao 24'' i nadoplata

KEYBOARD: Genius LuxeMate i200 - elipso - baš je morala biti ova jer nemam mjeta na stolu

MOUSE: Razer Impetaror 4G - Novi 550kn - Instar

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imas temu popust za hardware. To sto je tebi cura kupila sluske za Bozic apsolutno nikome nije upotrebljiv podatak kao ni cinjenica da si dvd rom platio 50 kuna u nekoj zamjeni.

Tako sam ja u jednoj akciji kupio 4 cisco gigabitna switcha s PoE funkcijom, 4 servera (2x dell poweredge, 2x hp proliant g7), 2 cisco access pointa i jedan cisco 1841 router sve skupa za 600 kuna. Da li to znaci da ces ti naci takav deal? Jok. Da li to odredjuje realnu cijenu tih komponenti? Jok.

No hard feelings ali po meni - promasena tema.

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Re: Cijena Vaših komponenti ?
Bastardo kaže...

Imas temu popust za hardware. To sto je tebi cura kupila sluske za Bozic apsolutno nikome nije upotrebljiv podatak kao ni cinjenica da si dvd rom platio 50 kuna u nekoj zamjeni.

Tako sam ja u jednoj akciji kupio 4 cisco gigabitna switcha s PoE funkcijom, 4 servera (2x dell poweredge, 2x hp proliant g7), 2 cisco access pointa i jedan cisco 1841 router sve skupa za 600 kuna. Da li to znaci da ces ti naci takav deal? Jok. Da li to odredjuje realnu cijenu tih komponenti? Jok.

No hard feelings ali po meni - promasena tema.

Ok, cijenim stav, pišem u temi za popuste, ta tema je informativnog karaktera i za pomoć ekipi,  ja sam ciljao na ono sto se vec ima, ako je promasena tema ok - no meni je interesantno citati po kojim cijenama je netko nesto kupio i gdje.

No hard feelings taken, {#}

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Kao što su već dečki rekli tema nema smisla.

No hard feelings :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice