Cijena pc konfiguracije

poruka: 5
|
čitano: 3.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cijena pc konfiguracije

Znaic ovako bio sam u ovom jednom ducanu i lik mi je napravio ponudu

HDD WD 640 GB SERIAL ATA 7200 16 MB 3GB/S WD6400AAKS

KUČIŠTE FRONTIER SHINOBI EXTRAMIDI TOWER , black/silver , LCD

memorija A-DATA 2GB(2048MB), DDR2- 800MHz (X2)

NAPAJANJE Raptoxx profesional 500W v2.0, RT-500W- PSP

CPU intel core 2 duo e8500

VGA SAPHIRE Radeon HD 4870, 512 MB DDR5

MB GIGABYTE EP45-DS3, s775, IP45, DDR II, SATA II, FW, GLAN

Dakle sad me nes brine ja sam racunao na cjenu oko 5500 kn kad ono lik meni izbaci 6000kn i to mi je bilo malo cudno, a sad sam opet provjerio kolko bi to kostalo u ve-milu i ispalo me 5500 kn ko sto sam i ocekivo al tam ne zelim kupovat jer nikad nemaju sve komponente.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cijena pc konfiguracije

Idi na Diskont24 (http://diskont24.com/home.php), registriraj  se i složi si sam konfiguraciju. Odabereš način plaćanja, vrstu dostave i site ti automatski generira fakturu sa cijenom (+PDV i dostava, dobiješ popust na gotovinu). Imaju veliki izbor komponenti, pa s te strane nema problema.

17 godina
neaktivan

pogledaj si te komponente u ADM-u. http://www.adm.hr/

umjesto a data rama stavi kingmax 2x2gb 800 i umjesto ovogg napajanja corsair 450 ili 550 ovisi kaj imaju. sve ostale komponente imaš u adm-u.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
17 godina
neaktivan

A jel smijem pitat šta je sad tu čudno? U vemilu je jedna cijena, a u toj drgovini druga. I? Ako želiš sve u jednoj trgovini, pogledaj u ADM-u, oni su najjeftiniji u nekim stvarima... Ako pak možeš kombinirati više stvari, odi na nabava.net i nađi za svaku komponentu di je najjeftinija...

Ne kužim zašto se čudiš što je u toj nekoj trgovini konfa skuplja? Svaka trgovina ima svoje cijene...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran

Kućište ti je prostrano, grafička je najača karika u lancu (konfig.), memorija je bolja Kingmax od A-Data kol'ko se ja razumijem u RAM, napajanje nije quality (Seasonic, Antec, Tagan,...) al' OK! MBO možeš i P35 chipset ako ne želiš crossfire isto je super. HDD mi se isto sviđa, ja imam Samsungov i služi li ga služi, ali Western Digital je ipak ono! Na kraju i što se tiče tvoga pitanja, za 5500 kuna STVARNO možeš složiti bolje ili u jednom dućanu ili po raznim upitima sa raznih strana Lijepe Naše!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 20:08 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice