bok bok
mjesec je dana prošlo otkako vas stalkam iz daljine, uživam u vašim prepirkama oko sitnica i čitam komentare, preporuke i savjete nekolicine upućenijih članova foruma. uglavnom, pošto sam i ja kao i većina pridošlica neupućenih u pravila i svakodnevicu vašeg (mojeg?) foruma, samim dolaskom otvorio temu "složite mi konfu do xxxx novaca" (i pop*ušio ključ na temu u roku od pol sata uz navedenu poruku http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/napomene-svezi-tema-o-sklapanju-pc-konfiguracija/43462.aspx?page=0&jumpto=1791369&sort=asc&view=flat ), odlučio sam okačiti nekoliko fotografija novih komponenti novosloženoe konfe
nisam siguran da je to neka praksa ovdje, ali tako piše u ovoj poruci, a ja definitivno želim podijeliti s nekim svoje veselje. jeb*ote opet se osjećam ko balonja koji je dobio svoj prvi kompjuter i uvijek iznova na taj način doživljavam novi komp, pa tako i ovaj put. uglavnom da ne duljim, želim se zahvaliti svima koji su mi na direktan način kroz topice odgovarali na nedoumice ili davali savjete, a isto tako i onima koje sam tlačio kroz pm-ove :D tenks kihot!
MBO: Asrock 890gx Extreme 4
CPU: Phenom II x6 1090T (zašto cpu-id pokazuje 1095?)
RAM: Corsair 8GB, 2x4GB, ddr3 1600MHz
PSU: Seasonic 520W SS-520GB
CASE: Thermaltakve v3 Black Edition
GPU: Ati Radeon HD3850
grafičku sam ostavio staru, nju ću nadograditi kroz mjesec dana. za ono što mi trenutno treba je još uvijek dobra, a planiram polovnu kupiti i dati do 800kn, pa ako itko ima neku ponudu neka mi se javi