AMD konfiguracija..mišljenja

poruka: 72
|
čitano: 6.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ma nisam neki tip od vanjske estetike,čini mi se da nzxt beta ima bolje riješenu unutrašnjost šta se tiče rasporeda otvora za kabele i djeluje mi puno čvršće od cm-a.
vidio sam je u linksu....izgleda strava...kao neka bomba iz 2. svjetskog rata.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: AMD konfiguracija..mišljenja
Commodore kaže...

kako ce nabaviti procesor koji je samo u OEM ponudi? da kupi kakvu HP radnu stanicu pa da ga izvadi vani?

Disk od 2TB je totalno promasena investicija. Radje 2 po 1TB u RAID 0 i dobit ce dosta vecu brzinu a kad mu crkne jedan ostaje mu drugi. ili 3x640GB

Osim toga razliku u brzini WD BLUE, Black ili Samsunga F3 tesko da ce primjetiti u radu.

kakav lik, de probaj shvatiti šta sam napisao, dakle htjeo sam reći bilo bi dobro to nabaviti, nisam rekao da može takvo šta trenutno na tržištu kupiti, ali biti će i toga uskoro

15 godina
neaktivan
goodie kaže...
ma nisam neki tip od vanjske estetike,čini mi se da nzxt beta ima bolje riješenu unutrašnjost šta se tiče rasporeda otvora za kabele i djeluje mi puno čvršće od cm-a.

nije neka razlika u cijeni ali svakko misli m da su obadva dobri izbori, asada šta se kome više sviđa

centurion je kao model već dugo na tržištu (iako je ovo revizija 2), tako da me nebi iznenadilo da nzxt ima bolje rješenu unutrašnjost

17 godina
fora je u tome šta je beta metalna cijela, a većina drugih kučišta je plastična.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

svi su ti oni metalni, jedino je razlika dali je u konstruciji ćelik uli aliminij, a plastična ti je jedino maska prednja (više-manje, ovisi od modela do modela, neki su sprijeda aluminijski)

15 godina
protjeran
goodie kaže...

eto, mislim da si izabrao.

15 godina
protjeran
hd22sb kaže...
Commodore kaže...

kako ce nabaviti procesor koji je samo u OEM ponudi? da kupi kakvu HP radnu stanicu pa da ga izvadi vani?

Disk od 2TB je totalno promasena investicija. Radje 2 po 1TB u RAID 0 i dobit ce dosta vecu brzinu a kad mu crkne jedan ostaje mu drugi. ili 3x640GB

Osim toga razliku u brzini WD BLUE, Black ili Samsunga F3 tesko da ce primjetiti u radu.

kakav lik, de probaj shvatiti šta sam napisao, dakle htjeo sam reći bilo bi dobro to nabaviti, nisam rekao da može takvo šta trenutno na tržištu kupiti, ali biti će i toga uskoro

bilo bi najbolje da kupi buldozera :)

17 godina
Puno Vam svima hvala...
Nadam se da nisam bio dosadan,ali puno ste mi pomogli.....sada ide zatvaranje financijske konstrukcije i kupovina.
možda se i sretnemo negdje...preko nišana naravno :-)

pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Commodore kaže...

bilo bi najbolje da kupi buldozera :)

može i buldožer Smijeh

ma ja koristim 955 na stock postavkama i igram sve bez ikakvog bada, tako da još ne planiram dizati takt

15 godina
protjeran
goodie kaže...
Puno Vam svima hvala...
Nadam se da nisam bio dosadan,ali puno ste mi pomogli.....sada ide zatvaranje financijske konstrukcije i kupovina.
možda se i sretnemo negdje...preko nišana naravno :-)

pozdrav

tesko da ces mene preko nisana, racunala mi sluze za projektiranje zgrada i odrubljivanje glava.

17 godina
ma to mi je ostalo još iz mladosti,pa volim malo i igrati...nebi baš bilo profitabilno kupovati takve konfe samo za igranje..
inače se bavim malo grafičkim dizajnom i planiram još ponešto naučiti....
može i savjet oko toga,ali to bi bila neka druga tema za razgovor...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodie kaže...
ma to mi je ostalo još iz mladosti,pa volim malo i igrati...nebi baš bilo profitabilno kupovati takve konfe samo za igranje..
inače se bavim malo grafičkim dizajnom i planiram još ponešto naučiti....
može i savjet oko toga,ali to bi bila neka druga tema za razgovor...

po meni je najbitnija ideja, šta ti vrijedi svo znanje kad nemaš pojma šta bi nacrtao

osobno sam totalni antitalent za crtanje, tako da to izbjegavam

ako želiš uštediti i  imaš vremena i volje najbolja ti je opcija interenet

pogledaj na seljaci online, možda tamo imaš kakvu knjigu za skinuti, naravno da bi prvo pogledao prije kupnje Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice