AMD 6950 unlock

poruka: 17
|
čitano: 2.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AMD 6950 unlock

evo svi kojima treba grafa tj best buy imate u protisu 6950 dual fan 2 gb dirt 3 edition ..

pišem ovo jer sam je uspješno unlocko dakle ova verzija u protisu još uvjek se može unlockat a košta samo 2000 kn

http://gpuz.techpowerup.com/11/12/09/4td.png

evo i link kome treba ako slaže konfu nek si obavezno uzme ovu grafu :))

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-radeon-hd6950-gddr5--2gb256bit-800mhz1250mhz-pcie-21-x16-hdcp-hdmi/47381

nažalost proizvod nije dobavljiv .. pa potražite identičnu negdje drugdje :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD 6950 unlock

ima u linksu, misliš da se može otključati? jel imaš kaki turtorial negdje da vidim kako se to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD 6950 unlock

nemam relativno je jednostavno imam negdje tutorial kako se radi a ima i tema ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD 6950 unlock

Jesi unlocako sa modom da otključaš prvo shadere pa onda ručno digneš taktove, ili si odma otključao u HD 6970.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 11:52 (itomic009).
15 godina
WhiskeyInJar kaže...

ima u linksu, misliš da se može otključati? jel imaš kaki turtorial negdje da vidim kako se to radi

Evo Tutorijal o otkljucavanju.

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
AMD 6950 unlock

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rajskaptica kaže...

DA!

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
rajskaptica kaže...

DA!

Ok kupujem :) hvala

14 godina
itomic009 kaže...

Jesi unlocako sa modom da otključaš prvo shadere pa onda ručno digneš taktove, ili si odma otključao u HD 6970.

Shadere je otkljucao.Napon je ostao isti kao i frekve.Ukoliko nije manualno podigao napon,no mislim da nije jer nema programabilni regulator napona.Ispravite me ako sam u krivu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Jel ima forumaša koji imaju otključanu grafu od starta, da pitam jel šljaka sve odbro mjesecima kad se grafa otključa ?

14 godina
protjeran
AMD 6950 unlock

Ako niste znali neke HD 6950 1GB se mogu unlockat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Ako niste znali neke HD 6950 1GB se mogu unlockat 

Moguce je,naravno.Iako ima malo 1GB modela koji to mogu.I usput sanse da brickas karticu su mnogo mnogo vece jer imas samo jedan BIOS na takvim karticama za razliku od 2GB modela koji imaju DUAL BIOS i SWITCH.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 15:51 (zoharbizo).
17 godina

Jel znaš nekoga ko te izveo?

14 godina
sveupitni kaže...

Jel znaš nekoga ko te izveo?

Google zna.Potkrijepljeno dokazima naravno.

14 godina
protjeran
AMD 6950 unlock

Ja sam uspio to izvesti, pre jednostavno je, ako zezneš karticu, staviš ju u drugi slot a u prvi neku drugu koja radi i flashas nema problema, jedino oni koji imaju samo jedan PEG je teško ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Ja sam uspio to izvesti, pre jednostavno je, ako zezneš karticu, staviš ju u drugi slot a u prvi neku drugu koja radi i flashas nema problema, jedino oni koji imaju samo jedan PEG je teško ...

A takvih je mnogo,recimo ja sam jedan od takvih.I da sada imam HD 6950 1GB i flasham ju pa ju brickam krivio bih tebe.Tih famoznih 1536 shadera ce ti dati tocno 3-5% vise perfomanse a sami overclock ce ti dati sigurnih 10%.Dakle ostavite se flashanja 1GB verzija,malo ju ocnite i imate karticu u rangu HD 6970 a uz jaci voltmod imate i jos jacu karticu.

14 godina
protjeran
AMD 6950 unlock

Koliko vidim Slike vašeg hardwera dobar dio može se čak preko 70% forumaša ima ploču skuplju od 500kn time znači i ploču sa više PEG,ova

Ima masa ovih 870 EX 3 i 870 EX R2.0

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 16:09 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice