Tehnicar za racunalstvo vs web designer

poruka: 8
|
čitano: 1.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

jos malo pa treba odabrat srednju, a ja se dvoumim izmedju dvije?! neznam koja je bolja,sta je isplativije i kolka je placa?

pa bi molio da kazete sta vi mislite

17 godina
neaktivan

LOL, pa necemo ti mi reci sto se tebi vise sviđa.

14 godina

Ekonomska.Veca je placa.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan

jao pa nisam reko da mi kazete koja je bolja! samo me zanimaju misljenja

14 godina
neaktivan

Definitivno tehničar za računalstvo, to polje je mnogo šire od web dizajna i kao takvo daje ti mnogo više mogučnosti za daljnje obrazovanje i posao.

15 godina
neaktivan
Re: Tehnicar za racunalstvo vs web designer

Nije ni web designer loš,ali odi radije na tehničara za računalstvo.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
Re: Tehnicar za racunalstvo vs web designer

racunalstvo je dosta jak smjer, uci se masu stvari, programiranje, elektrotehnika... dosta je siroko i ako te zanima, upisi to. kasnije mozes raditi i web design, naucit ces lako iako se ne uci bas to u skoli.. ucis c++ i jos neke stvari, neznam ti sad tocno.

u vezi drugog smjera ti neznam nista, nemam nikoga tamo... u st-u ti je to u grafickoj skoli. nekako mi se el.tehnicka cini puno bolja od te ako te zanima programiranje, web, el.tehnika, racunala itd.

sto se tice posla i placanja, neznam kolika je placa, al racunalci se puno brze zaposle i bolje su place.

bit ce ti puno lakse sa tom skolom na fesb-u nesto nego sa grafickom ako mislis dalje.

15 godina
neaktivan

a biolo je kod mene na računalnom tehničaru nešto web design-a,bavili smo se i php-om...I tako da nebudeš iznenađen prva dva razreda imaju dosta elektrotehnike,jer prvo moraš znati kako rade dijelovi računala do njihovih najprimitivnijih komponenti(Jedan stara narodna bi rekla:''Da bi naučio trčat prvo moraš znat hodat,a da bi naučio hodat prvo moraš znat  puzat).

Ali nipošto ne podcjenjuj elektrotehniku,ona je osnovno ''hackersko'' znanje.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 19:47 (g12356).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice