Pohadam tehnicku skolu Faust Vrancic i ove godine sam maturant tj. 4. razred , moj razred ima problema jer nemamo nijedan slogan za norijadu.
Ako iko ima neki pametan i fora slogan neka napise!!!
Pohadam tehnicku skolu Faust Vrancic i ove godine sam maturant tj. 4. razred , moj razred ima problema jer nemamo nijedan slogan za norijadu.
Ikoo??!!!
evo:NEMA VIŠE ŠKOLE
NEMA VIŠE KNJIGA
NEMA VIŠE PROFESORA
NEMA VIŠE BRIGA
Tehnička+Škola+Faust+Vrančić=Paradise City
aj hvala, bar neko, obje su pre brutalne!!Fala
Mi smo svrsili,a vi se je.bite.
jeb.no!!!!XD
Samo pazite na pravopis i gramatiku. Grozno je vidjet maturante koji pišu "neču", "nedamo" i sl. po majicama. Čovjek se zapita kako su uspjeli maturirat kad u 6 riječi moraju napravit 3 greške
Sretno!
Hvala, nisam ja te srece da pogrijesim!!XD
Sta mislite na ovaj: Dosta nam je napona i struje,
Samo nam dajte gajbu ŽUJE!!!!
Đeste pi.ke, evo inženjera...
Imao moj frend napisano na leđima kad smo mi završili srednju.
Evo jedan slogan: I mi ćemo na HZZ.
Evo jedan slogan: I mi ćemo na HZZ.
ah ta stvarnost... nazalost
Imali jos koja pametna ,il da samo izmedu ovih koje ste napisali predlozim razredu??? xD
Sta mislite na ovaj: Dosta nam je napona i struje,
Samo nam dajte gajbu ŽUJE!!!!
ova ti je dobra :)
DEFINITIVNO.......jedva cekam da odem iz te ludare....xD
Da ne otvorim novu temu htio sam pitati dali neko zna temu od prošle godine, u kojoj se davalo savjete što da se napiše na majcama. Pošto sam sada maturalac(), na meni je da "smislim" dobar slogan, a one ideje koje sam im dao im nepašu
. A bilo je dobriš u toj temi a nemogu ju nači.
Ovi slogani su ti vec zauzeti ,a ta je druga tema najvjerovatnije zatvorena jer ju nisam mogo nac pa sam otvorio ovu...!
a blago vama ja rokam sigurno jedan možda dva predmeta i otpada mi matura tako da mi se ni ne ide na tu norijadu, a baš bi se bio iživio...tough luck...
a mozda....''toliko smo slozni da smo se dogovorili oko slogana'' :DD
Ako je tehnika sex, spremni smo na ex
Mi smo svrsili,a vi se je.bite.
ja ti predlažem ovu,ja ću si ju stavit kad budem maturant htio to razred ili ne
Za gimnaziju:
trazim posao u struci :)
Ljepo da ste se sjetili ali norijada je vec gotova i mene jos pere mamurluk i zuji mi u glavi. Svejedno fala!! :)
Idem u 4.raz jezične gimnazije i zanima me ima li tko kakve ideje za maturantski slogan, ne mora biti vezano za školu, a i može. hvala :D