Ruđer ili Tesla

poruka: 18
|
čitano: 25.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

pozdrav svima ..... što vi mislite koja je bolja škola tesla ili ruđer ? 

dali je netko išao u jednu od tih škola .... kakvi su profesori ?.....vaši dojmovi o školi....
Sad završavam 8.r i računam da ću imati 56 bodova ... nezz u koju školu da se upišem

zanima me smjer "tehničar za računalstvo"

da čujem vaše prijedloge :D 

15 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla
Bez razmišljanja u Ruđer jer je to ipak jedna od najopremljenijih škola u Hrvatskoj.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

Ruder ti je nesto jaca skola. Dosta vise ljudi iz rudera upisuje FER i slicno.

Tesla = previse ekipe sa malim brojem bodova. Profesori su ok vecina. 

17 godina
odjavljen
Ruđer ili Tesla

Imam frendove iz Tesle i iz Rudjera. 

Slobodno mogu rec da je rudjer klasa vise, tamo se bolje i kvalitetnije radi, a rezultati i znanje su na zavidnom nivou! 

http://isvijet.com.hr
16 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

U Tesli jedini predmeti koje trebaš malo više učit su matematika i fizika, dok sve ostale predmete skoro niti ne trebaš učit.

Tehničko crtanje ništa nećeš naučit i catiu što nam pokazuje profesor je 10 minuta pa ništ nemožeš ni zapamtit.

Kako kaže profa iz matematike: Tesla je prije 20 godina bila odlična škola, prije je sve to bilo moderno, a sad goli k***.

17 godina
Ruđer ili Tesla
Ja sam Ruđer maturirao 1998 i svakako ti preporučam tu školu
14 godina
protjeran
Ruđer ili Tesla

Meni je osobno Tesla bio draži,jest bio malo ekscentričan al je mogo popit....brate mili.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
15 godina
Re: Ruđer ili Tesla
@njofra najopremljenija skola?? mozda cak i je al je u tolkoj banani sa novcima da nam dobavljaci vise nezele slati komponente zbog dugova
Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

Uredenje skole 

- Razredne ucionice su ono ratno izbjeglickog tipa, izgleda ko da je unutra zivila grupa isfrustriranih izbjeglica. 

Ali kad bolje pogledas kakvih sve debila ima u skoli, ucenici ni nezasluzuju vise od toga. 

- Strukovne ucione su sasvim solidne, kako do kojeg profesora ali uglavnom svako pazi na svoje i neke su ko apoteka. 

Profesori naravno tu je šareno ali svaki razred mora dobit jednog ili vise retardus profesora koji sustavno unistavaju razrede. 

Ja imam srece pa su mi glavni predmeti profaci ok ali imam nekoliko ovih sastrane predmeta koje vode debili. 

13 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

hvala ljudi na savjetima  pomogli su mi :)  izgleda da cu onda upisat ruđera posto je bolji od tesle........ hvala!!!{#}

vi koji idete u ruđer moze par riječi o profesorima ? {#}

15 godina
do 3. razreda je ok, ali onda sklopove i digitalnu dobijes i treba ucit samo, ja cu valjda past sklopove, a i digitalnu valjda :S
Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
Svrzic kaže...
do 3. razreda je ok, ali onda sklopove i digitalnu dobijes i treba ucit samo, ja cu valjda past sklopove, a i digitalnu valjda :S

Ucenje?! I to u skoli?!

Ma daj, je*es to, bolje ic za frizera! 

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
GRDI-146 kaže...

Ruder ti je nesto jaca skola. Dosta vise ljudi iz rudera upisuje FER i slicno.

Tesla = previse ekipe sa malim brojem bodova. Profesori su ok vecina. 

Frend iz Ruđera mi je na FER-u sad, upisao bez problema, sad je pao godinu, jednostvano nije mogao, u Ruđeru je s 5 prolazio tako da ima slučajeva gdje iz takvih škola se super prođe, a gdje i ne.

@autor  S 56 bodova bježi u gimanziju ako imaš nekakavu viziju fakulteta poslije, pogotovo nekog jačeg tipa gore navedenog, vjeruj mi !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 20:17 (perkoxcar).
17 godina
Ruđer ili Tesla

Ako misis na FER (ili slican fakultet), obje skole su sranje. Upisi radije neku matematicku gimnaziju, puno bolje ces proci...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
Ruđer ili Tesla

Ja idem u Teslu i mogu ti reći da je škola ok ima profesora stvarno koji su supp zajebavaju se dosta dobro je opremljena sve se da napraviti ko i u ruđeru koji je full opremljen eh sada ima par zeznutih profesora naprimjer iz Sonova elektrotehnike Livić on je dosta strog i tu moraš puno raditi i učiti matematika je isto dosta teška eh sada ima nekih 5,6 profesora iz matematike ali svi su ok koliko sam čuo a fizika se isto mora učiti ako te zahvati profesorica Suća ako ne onda je isto zajebancija na radioničkim uglavnom su stariji profesori i kod njih radiš ako ti se da i to ti je ono radiš 15 min ostatak sata na kavu,klopu ili u kladu ja bi ti preporučio Teslu ako ne misliš svaki dan učiti jer će ti to brzo prekipit stalno učenje ako nisi naviknut to je od mene 

16 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

Pa Vodanovićka iz matematike je zeznuta, Barić iz fizike i nije toliko, a ako iz osnova elektrotehnike imaš Balona onda nećeš imat nikakvih problema.

I engleski je većini zeznuta bilo kojeg profesora da imaš.

16 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

Dodi na dane otvorenih vrata u Teslu ( 31.05.2012. ) 

Tamo ce biti ucenika ( bit cu i ja ) i oni ti konkretno mogu reci sve vezano za skolu i smjer. 

11 godina
neaktivan
Ruđer ili Tesla

Jeli obavezno poslije rudera ili tesle ici na faks. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice