Racunarstvo.hr

poruka: 4
|
čitano: 2.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Racunarstvo.hr

Pozdrav, razmišljao sam da upišem displomski studij na algebri (racunarstvo.hr), kontaktirao sam ih putem e-mail adrese prije 3 dana sa nekim osnovnim pitanjima, još uvijek nema odgovora, što kod mene stvara negativan dojam.

Zanima me koje je po vama najbolje visoko učilište u Hrvatskoj, te kakva su vaša iskustva sa algebrom?

15 godina
Racunarstvo.hr

Znam da su imali kolektivni godisnji odmor od ~3 tjedna do ovog tjedna. Pa mozda nisu mogli odgovoriti do sada.

Sto te tocno zanima? Znam par ljudi koji idu tamo pa mozda ti mogu odgovoriti. Sve u svemu govorili su samo dobre stvari.

EUNE: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 4:32 (Ferritin).
11 godina
Racunarstvo.hr

Nama su na fakultetu njihovi profesori (troje njih) bili gost predavači. Koliko sam čuo od njih, ali i dojmova polaznika njihovi studija, oni su najbolje visoko učilište za te vrste studija (pogotovo kada se govori o praktičnom znanju).

16 godina
Re: Racunarstvo.hr
qwertzii kaže...

Pozdrav, razmišljao sam da upišem displomski studij na algebri (racunarstvo.hr), kontaktirao sam ih putem e-mail adrese prije 3 dana sa nekim osnovnim pitanjima, još uvijek nema odgovora, što kod mene stvara negativan dojam.

Zanima me koje je po vama najbolje visoko učilište u Hrvatskoj, te kakva su vaša iskustva sa algebrom?

ja sam se stalno mailao s gospodinom Barisicem i mogu ti reci da uvijek odgovori u ocekivanom roku. Vjerujem da su na godisnjem jer mi je rekao nek mu se javim oko 10-tog Rujna. Ja se nadam da je taj studij vise praksa nego kojekakva nepotrebna teorija... vidjet cemo... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice