Prelog prirodoslovna gimnazija Zagreb

poruka: 3
|
čitano: 7.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Prelog prirodoslovna gimnazija Zagreb

Bok ljudi... 8. razred sam i sad je vrijeme da odlučim koju ću srednju upisat... Sve sam dosad prošo s 5.0, a 8. ću vjerojatno proć sa 5.0 ili 4.9 :) Volim matematiku/informatiku i kemiju/fiziku, a i baš ti predmeti mi izrazito dobro idu, a i mislim da ću u tom smjeru i ić nakon srednje, tj. na na faks :) 

Sad, zanima me može li mi netko reći iz prve ruke kako je u prirodoslovnoj gimnaziji Vladimir Prelog u Zagrebu, kakva je škola, kakvi su profesori i društvo, kakva je matematika i informatika, a za kemiju i fiziku znam da su jaki tamo, koliko učite vi koji idete tamo i ostale pojedinosti... :)

Hvala, pozz :)

14 godina
neaktivan
Re: Prelog prirodoslovna gimnazija Zagreb

Evo ja sam ti tamo završio prije par godina i mogu reć da sam relativno zadovoljan. Ima full puno ekipe jer imas jedno 5 smjerova u skoli pa vidis svakakve ljude. Profesori su super bili ( to govorim iz trenutne perspektive - da si me tada pitao rekao bi ti da me svi mrze...). Imas kemicare, matematicare, kozmeticarke, geologe, sportska gimazija... stvarno sto se okruzenja tice je poprilicno raznovrsno. Što se predmeta tiće matematika, kemija i fizika su na razini gimnazija (i vise ako se odlucis za kemijski ili matematicki smjer - dovoljno da prodjes prve 2 godine faxa poprilicno lako ako se ufuras u kemiju/matematiku kroz srednju). Informatika bi mogla biti bolja, ucis one osnovne stvari o racunalu, malo funkcije u excelu, acces, word, PP, jako malo programiranja.. Ako mislis na FER ili nesto slicno definitivno ce ti trebat malo veca priprema za takve fakultete sto se informatike tice, dok ces u matematici bit cisto ok.

12 godina
neaktivan
Re: Prelog prirodoslovna gimnazija Zagreb

Hvala, puno si pomogao :) Mislio sam ako informatika ne bude na razini za, tako informatički jače fakultete poput FERa, da odem na nekakve tečaje u 3. ili 4.  razredu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice