Pomoc o odabiru srednje

poruka: 7
|
čitano: 903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pomoc o odabiru srednje

Naime dvoumim se izmedu elektotehnicara i tehnicara za racunalstvo pa ako bi mi netko mogao objasniti razliku u praksi izmedu ta 2 smjera i koliko su zapravo razliciti bio bih mu jako zahvalan!

Fight with the best,die like the rest!
11 godina
neaktivan
Re: Pomoc o odabiru srednje
FatMAN kaže...

Naime dvoumim se izmedu elektotehnicara i tehnicara za racunalstvo pa ako bi mi netko mogao objasniti razliku u praksi izmedu ta 2 smjera i koliko su zapravo razliciti bio bih mu jako zahvalan!

Ovako elektrotehničar ti je sve po malo, a sve skupa jedno veliko ništa. Jedino iz čega ćeš imat neko solidno znanje su osnove elektrotehnike. A ako te zanima programiranje upiši apsolutno tehničara za računalstvo. Koliko su različiti? Hm, oba ta dva smjera će ti dati isto znaje iz matematike, fizike, hrvatskog, engleskog (ionako su isti programi). Tako da nakraju polažeš maturu (ako misliš na faks) i apsolutno ti je svejedno. Jedino velim na smjeru tehničar za računalstvo češ dobiti solidno predznanje iz programiranja, a na smjeru elektrotehničar češ dobiti puno toga a kad sve zbrojiš gotovo ništa.

9 godina
neaktivan

U biti u ove skole idem da naucim neke osnove mreze,elektrotehnike i elektronike opcenito,a programiranje u racunalnoj je veliki bonus jer mislim se kuci baviti web dizajnom(sto vec sad radim),te necim novim zbog ceg je programiranje bonus a to je raspberry pi i diy projekti kod kojeg ce mi pomoci poznavanje elektrotehnike i pythona(koji se ja mislim uci tu kod mene u racunalnoj).

I da,sa kojom su skolom vece mogucnosti zaposlenja?

Fight with the best,die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.6.2017 16:23 (FatMAN).
10 godina
neaktivan
Pomoc o odabiru srednje

Bez faksa ti četverogodišnja škola ne znači ništa. Ako ne misliš ići na faks onda upiši nešto tipa konobar, kuhar...

8 godina
neaktivan

Pozdrav! trebam hitno pomoc radi se isto o srednoj skoli dakle zavrsio sam 8 razred i imam 71 bodova to je i previse za sto zelim ici,

zelim ici u Automhenicarsku skolu ili u kuharsku sto mi preporucujtete?

11 godina
neaktivan
Cana kaže...

Pozdrav! trebam hitno pomoc radi se isto o srednoj skoli dakle zavrsio sam 8 razred i imam 71 bodova to je i previse za sto zelim ici,

zelim ici u Automhenicarsku skolu ili u kuharsku sto mi preporucujtete?

Idi jednostavno ono sto te zanima i veseli. 

8 godina
neaktivan

Upravu si samo ja znam zapravo u sto zelim ici.. Hvala prijatelju 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice