Radi se o tome da bih želio upisati ocjenu i potpis u indeks iz jednog predmeta iako ih nemam a nije bitno kako to izgleda samo mora bit uvjerljivo,čak nije potrebna niti kopija
jer samo studenti i profesor znaju kako izgleda njegov rukopis...Problem je što ja imam nespretnu ruku i ne mogu izmislit uvjerljiv rukopis pa me zanima postoji li netko
sa "odraslim"(u nedostatku boljeg izraza) rukopisom tko bi mi mogao učiniti tu uslugu ili zna nekoga?
ps. vrlo sam svjestan posljedica i čvrsto sam odlučio ovo napraviti makar znam da bi bilo puno jednostavnije da sam svojima rekao da sam pao i to je to...indeks će na jesenskim rokovima
"nestati" i taj predmet ću izaći na usmeni s novim indeksom ili nekom drugom ispravom u međuvremenu..to mi je plan...molim za !!!pomoć!!! a ne za komentare osude i predlaganja da kažem istinu i odustanem od plana...pomozite molim vas,ili predložite neku konstruktivnu ideju,ako je bolja..hvala!
pss.dakle,ne treba mi lažiranje u smislu kopiranja rukopisa nego jednostavno da netko svojim ili izmijenjenim rukopisom unese potpis,datum,ocjenu