Lažiranje u indeksu

poruka: 15
|
čitano: 17.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Lažiranje u indeksu

Radi se o tome da bih želio upisati ocjenu i potpis u indeks iz jednog predmeta iako ih nemam a nije bitno kako to izgleda samo mora bit uvjerljivo,čak nije potrebna niti kopija

jer samo studenti i profesor znaju kako izgleda njegov rukopis...Problem je što ja imam nespretnu ruku i ne mogu izmislit uvjerljiv rukopis pa me zanima postoji li netko

sa "odraslim"(u nedostatku boljeg izraza) rukopisom tko bi mi mogao učiniti tu uslugu ili zna nekoga?

ps. vrlo sam svjestan posljedica i čvrsto sam odlučio ovo napraviti makar znam da bi bilo puno jednostavnije da sam svojima rekao da sam pao i to je to...indeks će na jesenskim rokovima

"nestati" i taj predmet ću izaći na usmeni s novim indeksom ili nekom drugom ispravom u međuvremenu..to mi je plan...molim za !!!pomoć!!! a ne za komentare osude i predlaganja da kažem istinu i odustanem od plana...pomozite molim vas,ili predložite neku konstruktivnu ideju,ako je bolja..hvala!

pss.dakle,ne treba mi lažiranje u smislu kopiranja rukopisa nego jednostavno da netko svojim ili izmijenjenim rukopisom unese potpis,datum,ocjenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 16:52 (zed123).
16 godina
moderator
Re: Lažiranje u indeksu

A mogao si i ne pasti Smijeh

S obzirom da javno pišeš svoje namjere, pazi da ti ne odnesu monitor {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
Lažiranje u indeksu

Rekao si da ti nitko ne daje moralne savjete ali ja te necu poslusati.

Skupi hrabrosti i reci jer ce se tako i onako saznati, a vjeruj mi da ti je bolje biti iskren.

Laziranjem pokazujes roditeljima da ih kad si vec zglajzo ni malo ne postujes jer ih pokusavas smuljati, budi karakter.

Sto je najgore sto se moze dogoditi kad kazes, a sto kad oni saznaju da si lazirao? Jer ne mora sve ispasti po planu. Mislim inicialni plan ti je bio proci predmet zar ne?

--

Ja sam krenuo godinu faksa i vidio da to nije za mene, a starci su platili dosta novaca za moj upis.

Rekao sam im da cu se ispisati i naravno posvadali smo se. Kad su se strasti smirile lijepo sam objasnio zasto to nije za mene i koji su mi daljni planovi.

Od toga je proslo 6 godina i danas to nitko vise i ne spominje, kao da nikada nisam ni krenuo na faks.

U biti sad kad pogledam sve sto sam skrivao na kraju mi je eksplodiralo u lice 10 puta gore nego da sam odma stisnuo zube i rekao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 17:35 (Alkaline).
16 godina
Lažiranje u indeksu

cekaj, ti javno obznanjujes da zelis falsificirati potpis u sluzbenom dokumentu?????{#}{#}{#}{#}{#}

micek, ajde spremi taj index i primi se lopate...nije skola za svakoga...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina
Lažiranje u indeksu

Ocjena u indexu ti ionako ništa skoro ne znači. pošto je sve na studomatu i to je vjerodavno. Index je čisto onako, npr. neki fakulteti i nemaju fizičke indexe.
Ostavi se ćorava posla...

15 godina
neaktivan
zed123 kaže...

ps. vrlo sam svjestan posljedica i čvrsto sam odlučio ovo napraviti makar znam da bi bilo puno jednostavnije da sam svojima rekao da sam pao i to je to...indeks će na jesenskim rokovima

"nestati" i taj predmet ću izaći na usmeni s novim indeksom ili nekom drugom ispravom u međuvremenu..to mi je plan.

čekaj u čemu je fora, koja je razlika položio na ljetnom ili jesenskom roku osim eto što je ljetni prije? a možda ne prođeš ni na jesenskom to bi tek onda bilo zanimljivo, jesi o tome šta planirao

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
14 godina
odjavljen
Lažiranje u indeksu

Što si radio preko cijele godine? Ok je izlazit al ne moras svaki dan ic pit itd, petak i subota su sasvim dovoljni. I ne, ne pravim se pametan, ja sam isto student i isto tako, ne, nisam no lifer, ne ucim po 10 sati dnevno itd, no kad je vrijeme za ucit za kolokvij stisnem malo, strpim se i napisem pa makar za prolazno. I onda sam slobodan, ne moram razmišljat kako reć svojima ( pao sam 2,3 predmeta, rekao im na lijep način i sve je ok ispalo).

Prihvati odgovornost za svoje akcije (tj nedostatak akcija) za vrijeme faksa, skupi m*da i reci starcima.

Na kraju krajeva, nisi jedini koji je nešto pao, niti prvi a bogami niti zadnji.

15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Ocjena u indexu ti ionako ništa skoro ne znači. pošto je sve na studomatu i to je vjerodavno. Index je čisto onako, npr. neki fakulteti i nemaju fizičke indexe.
Ostavi se ćorava posla...

Pa cilj mu je prevariti roditelje.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
Lažiranje u indeksu

Eto, potrudio sam se :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
17 godina
odjavljen
Lažiranje u indeksu

Dobro kaj vi uvijek gurate nos svugdje, postujte autorovu misao.

Nije oke to sto radi, al nek sam odlucuje o sudbini.

EDIT: i lol, pa na faksu je past predmet ko susjedu rec dobar dan, cemu to skrivati.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 19:52 (Edge).
14 godina
neaktivan
zed123 kaže...

"nestati" i taj predmet ću izaći na usmeni s novim indeksom ili nekom drugom ispravom u međuvremenu..to mi je plan...molim za !!!pomoć!!! a ne za komentare osude i predlaganja da kažem istinu i odustanem od plana...pomozite molim vas,ili predložite neku konstruktivnu ideju,ako je bolja..hvala!

Inače neznam dali se je sto promijenilo, ali kada sam ja studirao, jednom zgodom sam ostavio indeks u tramvaju {#} i normalno nikad ga vise nisam pronasao (valjda je nekome iz ZET-a trebao kao dokaz da je bio na faksu {#}) te bio sam novi platio skoro 700 kuna radi svih gluposti koje te traze da napravis (ako se dobro sjecam cak sam i u narodne novine morao staviti) plus sto moras ici svakom profesoru po ocjenu i potpis opet,,tako da radis bezveze jedan trosak,bolje je da priznas starcima da si malo kiksao godinu i uci preko ljeta i daj predmete sad u devetom mjesecu nego da radis nepotrebne troskove {#}

13 godina
neaktivan
zed123 kaže...

Radi se o tome da bih želio upisati ocjenu i potpis u indeks iz jednog predmeta iako ih nemam a nije bitno kako to izgleda samo mora bit uvjerljivo,čak nije potrebna niti kopija

jer samo studenti i profesor znaju kako izgleda njegov rukopis...Problem je što ja imam nespretnu ruku i ne mogu izmislit uvjerljiv rukopis pa me zanima postoji li netko

sa "odraslim"(u nedostatku boljeg izraza) rukopisom tko bi mi mogao učiniti tu uslugu ili zna nekoga?

pss.dakle,ne treba mi lažiranje u smislu kopiranja rukopisa nego jednostavno da netko svojim ili izmijenjenim rukopisom unese potpis,datum,ocjenu

http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=51522

zed mozda i zavrsi faks :) haha

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti
11 godina
neaktivan
zed123 kaže...

Samo jedno pitanje imam: Da li si ti uopšte normalan? Sedni za stolicu mamino pile, tako se završava svaka škola, pa i fakultet.

sanjchy905
15 godina
protjeran
Lažiranje u indeksu

Jao kad vidim ove dušebrižnike i "zagovornike" lopate, ko da čitam odgovore nekih 50-ogodišnjih prdonja.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
16 godina
Lažiranje u indeksu

@sanychy905

Odgovaraš na mjesec i po star post. Što god da je se desilo s autorom, a ne vjerujem da je nešto dobro (po njega bar {#}) to je već sve gotovo.

Pripazi ubuduće na datum u desnom kutu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 0:49 (Alex Mercer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice