Da ali iz glazbenog imaš knjigu i učiš našto, a na tjelesnom vjerojatno baci vam loptu i idi igrat nogomet/košarku/nešto.
Niti ima kakve knjige niti su učili išta od toga.
Nisam ništa rekao protiv glazbenog - mi ni ne pjevamo jer ucitelj to ne zeli.
Da ali iz glazbenog imaš knjigu i učiš našto, a na tjelesnom vjerojatno baci vam loptu i idi igrat nogomet/košarku/nešto.
Niti ima kakve knjige niti su učili išta od toga.
Nisam ništa rekao protiv glazbenog - mi ni ne pjevamo jer ucitelj to ne zeli.
Ima da pisate krv muhahahahaha...
To kao kada je nama profa odvalio iz matematike nenadani test. Sve bi bilo u redu da se nije radilo o teoriji u matematici, pa je cijeli razred podobijao 1.
Tako se i vi lijepo dogovorite, svi komad i ne smije vam to upisati u imenik
Ima da pisate krv muhahahahaha...
To kao kada je nama profa odvalio iz matematike nenadani test. Sve bi bilo u redu da se nije radilo o teoriji u matematici, pa je cijeli razred podobijao 1.
Da, nama je profa iz mat rekla ovo "Sutra pišete NENAJAVLJENI ispit iz matematike!"
Mi svo crkavali od smjeha,a sutra je zaboravila da ga pišemo!
Napravi šalabahter :S
Napravi šalabahter :S
neka ga napise na nogometnoj lopti...(^^,)
Ova tema je još jedan dokaz (nakon one o zmiji) da je bug forum najbolji forum :D
vjerojatno vas je samo zaj?bavao ;) Nemoj se brinut oko takvih stvari.
A mozda sere ali to nemorate pisati "Ispit"...
Mozda cete trcati ili raditi trbusnjake kako mi!
Mislim ja sam sad srednja ali smo u sonovnoj to radili na kraju i na pocetku svake skolske godine :]
Mislim da znate na sta mislim ;)
Ja mislim da se tjelesni, glazbeni i likovni uopće ne bi smjeli ocjenivati - ako ja ne znam crtati ili pjevati, ili me ne zanima kako puknuti loptu ili ne mislim igrati košarku, to mi samo ruši prosjek. Naravno, ja baš i ne brinem zbog toga, profa iz likovnog nikad ne daje manje od 4, iz glazbenog zajebancija, kad pita naučim gradivo za 5 minuta
(inače mrzim učenje i sve što znam pamtim na satu i imam dosta dobre ocjene 4 i 5, ne morate mi vjerovati ali istina je),
i imam 5, jedino me tjelesni svih 8 razreda malo je*uckao ( :D ) ali trenutno me za njega boli Kita™ jer sam 8. raz. i ne treba mi za upis, a i prosjek mi baš i neće srušiti.
Edit: I zaboravim on-topic:
Tako je jedanput i nas naš prof. iz TZK zaje*ao, uđe on mrtav-hladan u razred, veli, ne idemo u dvoranu, sjedaj na mjesto, vadite papire, 5 pitanja za ocjenu. Mi se smrzli, on se nasmije i veli, ajd' u dvoranu...
Istuci nastavnika,vako kao ja.I nece biti u funkciji predavati,kamoli davati testove nakon tretmana motkom.
tak su igrali hrvatska i engleska pa je on nama govorio da imamo dz.
a mi ono u čuđenju,a on : pa gledat tekmu
Ja mislim da se tjelesni, glazbeni i likovni uopće ne bi smjeli ocjenivati - ako ja ne znam crtati ili pjevati, ili me ne zanima kako puknuti loptu ili ne mislim igrati košarku, to mi samo ruši prosjek. Naravno, ja baš i ne brinem zbog toga, profa iz likovnog nikad ne daje manje od 4, iz glazbenog zajebancija, kad pita naučim gradivo za 5 minuta
(inače mrzim učenje i sve što znam pamtim na satu i imam dosta dobre ocjene 4 i 5, ne morate mi vjerovati ali istina je),
i imam 5, jedino me tjelesni svih 8 razreda malo je*uckao ( :D ) ali trenutno me za njega boli Kita™ jer sam 8. raz. i ne treba mi za upis, a i prosjek mi baš i neće srušiti.
Tako je jedanput i nas naš prof. iz TZK zaje*ao, uđe on mrtav-hladan u razred, veli, ne idemo u dvoranu, sjedaj na mjesto, vadite papire, 5 pitanja za ocjenu. Mi se smrzli, on se nasmije i veli, ajd' u dvoranu...
Jbg, ako ja ne znam matematiku ili me ne zanima povijest, to mi samo ruši prosjek. Općenito smatram da nam je tjelesni preslab, sramota koliko klinaca ne može 1 zgib napravit samo zbog svoje lijenosti.
Ovo za matematiku je bilo samo primjer, inače 5 imam.
joj što smo svi odjednom odlični učenici u matematici svi petice, pogledaj mene i cili moj razred svi imaju jedva 2 ahhahahahahahah (osim nekih štrebera koji imaju 3 i 4), a idemo u 2. srednje,
LOL, u osnovnoj tjelesni, likovni, glazbeni kvare prosjek. U srednjoj zahvaljujete bogu što postoje ta 3 predmeta (i još vjeronauk/etika i izborna). Mislim da bi bez tih 5 predmeta 80% ljudi iz mog razreda imalo za ocjenu slabiji uspjeh nego što ima ovako.
Što se tiče autorovog problema... Que sera sera... Nema se tu ništa puno za napraviti. Profesor može sam odlučivati kojim će metodama ispitivati učenike, a pismeno ispitivanje je prihvatljivo... Iako mi zvuči nevjerojatno da bi netko doista dao pismeni iz tjelesnog.
verovatno dimenzije sportskih terena,duzine atletskih staza,onda mozda neke rekorde mada sumnjam,onda koliko ima igraca na terenu u nekom sportu itd
LOL, u osnovnoj tjelesni, likovni, glazbeni kvare prosjek. U srednjoj zahvaljujete bogu što postoje ta 3 predmeta (i još vjeronauk/etika i izborna). Mislim da bi bez tih 5 predmeta 80% ljudi iz mog razreda imalo za ocjenu slabiji uspjeh nego što ima ovako.
Što se tiče autorovog problema... Que sera sera... Nema se tu ništa puno za napraviti. Profesor može sam odlučivati kojim će metodama ispitivati učenike, a pismeno ispitivanje je prihvatljivo... Iako mi zvuči nevjerojatno da bi netko doista dao pismeni iz tjelesnog.
čekaj malo ko kaže da u svakoj srednjoj ima likovni i glazbeni?
ja sam prometno-tehnička škola (4 godine) i mi uopće nemamo likovni i glazbeni, samo tjelesni, a i to je sprdancija
iz glazbenog postoji teorija i ima je dosta tako da to nema nikakve veze s pjevanjem al mi je opet glupo da se s tim zahebava nekog kog to nezanima
Da, vjerovatno vam nije upisao, imao sam probleme s profesorom iz matematike..mozda si vidio temu, nepravda u skoli.
Al pazi, nama je dao ne najavljeni test, cijelo polugodiste; 29 jedinica, 2 dvojke,..
Stize najbolji dio; profesor je to upisao u imenik malo mi je smjesno, al dobro..
Rekao je da smo taj test pisali dva tjedna prije zato da onaj put kad bi ga trebali pisat, ne pobjegnemo..
Pazi ti lika..
Kod mene (Opca gimnazija u Osijeku) tjelesni, glazbeni i likovni su sasvim obicni predmeti. Znaci iz glazbenog pises test imas 40 pitanja, iz likovnog isto tako ( jedan lik imo prosjek 4,4 i profa iz likovnog mu nije htjela zaključit 4, imo 3 na kraju). A ako ne treniraš ništa nema šanse da imaš 5 iz tjelesnog.
jooj to se valjda zezao ili kaj.....
jooj to se valjda zezao ili kaj.....
nije kad ti kažem. Jedan je od najboljih učenika u razredu.
U razredu vise učenika ima 5 iz povijesti i geogafije nego iz informatike, likovnog i tjelesnog
Da, vjerovatno vam nije upisao, imao sam probleme s profesorom iz matematike..mozda si vidio temu, nepravda u skoli.
Al pazi, nama je dao ne najavljeni test, cijelo polugodiste; 29 jedinica, 2 dvojke,..
Stize najbolji dio; profesor je to upisao u imenik malo mi je smjesno, al dobro..
Rekao je da smo taj test pisali dva tjedna prije zato da onaj put kad bi ga trebali pisat, ne pobjegnemo..
Pazi ti lika..
a ja sam mislio da sam ja los 6jedinica dvije dvojke
Nemam ja 29 jedinica i dvije dvojke, vec je 29 ucenika dobilo jedan, a dvoje ucenika 2 !
Meni je danas zakljucio 3, nitko nema 5, a dva ucenika imaju 4..
Nemam ja 29 jedinica i dvije dvojke, vec je 29 ucenika dobilo jedan, a dvoje ucenika 2 !
U koju to školu ideš?
U koju to školu ideš?
Komercijalna skola (gotovo kao Ekonomska)
Evo za 20 min idem na tjelesni!
sretno
*evil laugh*
lol pa ja sam 5 razred i mi smo pisali.. svako ima 10 minuta 5 pitanja
kod njega u kabinet
hilarious
sve točno, 5!
do jaja brate
Stigao sam sa tjelesnog!
Pitanja nisi mogao znati ako se ne zanimaš za sport itd... i bilo je nešto sa sata (on je tvrdio da je to bilo)
npr. kako zovemo mjerenje visine,tezine i opsega podlaktice itd...
Stigao sam sa tjelesnog!
Pitanja nisi mogao znati ako se ne zanimaš za sport itd... i bilo je nešto sa sata (on je tvrdio da je to bilo)
npr. kako zovemo mjerenje visine,tezine i opsega podlaktice itd...
Kako si uradio?? Koja su pitanja bila?