Oj bgt šta je bilo sa onom piramidom i onim kutom kod osnovke? Ponuđeno A 51 i B 55
Izracunam sve fino i dobijem rjesenje 53° al onako tocno između A i B, u sekundu. Zaokruzio sam na vece haha
također, stavio sam na kraju 55, radio sam isto kao ti
Oj bgt šta je bilo sa onom piramidom i onim kutom kod osnovke? Ponuđeno A 51 i B 55
Izracunam sve fino i dobijem rjesenje 53° al onako tocno između A i B, u sekundu. Zaokruzio sam na vece haha
također, stavio sam na kraju 55, radio sam isto kao ti
koliko su glupi?! -.-
Šta seru koji kurac ti novinari?
Curi ovo, curi ono, bitno da privuku čitatelje, a to što će maturanti zbog njihovih sranja dobit kurac, to nikog nije briga.
I ovo šta su Splićanima priznali Glembayeve. Nek nama onda smanje kriterije jebo ih pas. Oni dobiju laganu temu, a mi trebamo 350 riječi nasrat o Matošu i još isto se vrednuje. Mater neorganiziranu. Jebote kakvih kilavaca, to nema nigdje.
I onda je matura teška. Sve šta ti kreteni prirede je teško. Jebo ih konj.
ja mislim da je meni cak a ispao taj sa piramidom, nisam siguran doduse.. moguce i b
Ma budale, pisu, a nisu nikad bili u prostoriji u kojoj se pise matura pa im nije puno toga jasno.
Tak sam ja prije par godina rjesio fiziku, zapisao odgovore ko i za ostale predmete na onu foliju s potpisom i izasao za sat vremena van.
Da sam to objavio negdje online istog trena( sto je danas minuta posla, smartphone->facebook->svi vide). Procurjela rjesenja dva sata prije zavrsetka, WAUUUU.
Smije li se prepraviti odgovor na listu za odgovore ako smo krivo prepisali ? Pogrjesio jedan zadatak pa se zaredalo njih 4 da sam krivo prepiso pa iso popravljat :/
Ma budale, pisu, a nisu nikad bili u prostoriji u kojoj se pise matura pa im nije puno toga jasno.
Tak sam ja prije par godina rjesio fiziku, zapisao odgovore ko i za ostale predmete na onu foliju s potpisom i izasao za sat vremena van.
Da sam to objavio negdje online istog trena( sto je danas minuta posla, smartphone->facebook->svi vide). Procurjela rjesenja dva sata prije zavrsetka, WAUUUU.
lol, tko jos shvaca novine ozbiljno u ovoj drzavi? A pogotovo te 24 sata, pa to je takvo zutilo, takvo dno dna..
ja mislim da je meni cak a ispao taj sa piramidom, nisam siguran doduse.. moguce i b
Kak si napisao?
Ja sam pogađat išao na listi za odgovore i stavio da je i 15-ti A, činilo mi se fora, a znao sam postavit zad i sve preko tih upisanih i opisanih kružnica, tj. njihovih polumjer, ali nisam stigao izračunat, ...
Znam da D nije haha
Koliko je siječa šume? haha
Smije li se prepraviti odgovor na listu za odgovore ako smo krivo prepisali ? Pogrjesio jedan zadatak pa se zaredalo njih 4 da sam krivo prepiso pa iso popravljat :/
Da ako si ispoštovao ona pravila na 3. strani koju moramo citat prije svake mature.. zacrnit, oznacit, prepisat, potpis
edit: šuma 3:7 A
Kak si napisao?
Ja sam pogađat išao na listi za odgovore i stavio da je i 15-ti A, činilo mi se fora, a znao sam postavit zad i sve preko tih upisanih i opisanih kružnica, tj. njihovih polumjer, ali nisam stigao izračunat, ...
Znam da D nije haha
nije lose, minimalni 70%, max 85.. ti?
ja mislim da je a, nisam siguran.. znam da mi je ispalo tocno u minutu kao u rjesenjima, tako da nisam puno gubio vremena gledajuci slova nego samo automatski oznacio..
sjeca sume 2:7..
Da ako si ispoštovao ona pravila na 3. strani koju moramo citat prije svake mature.. zacrnit, oznacit, prepisat, potpis
edit: šuma 3:7 A
ja sam falio jedan, i ispravio sam al sam prvo stavio potpis pa onda odgovor.. mislim nevirujem da ce mi uzet taj bod al isto moguce..
Ja san se na nekih iljadu mista prvo potpisa pa napisa novo, ništa strepim do rezultata haha
Koliko vidim svi cemo na zeljeni faks :D
Kak si napisao?
Znam da D nije haha
nije lose, minimalni 70%, max 85.. ti?
ja mislim da je a, nisam siguran.. znam da mi je ispalo tocno u minutu kao u rjesenjima, tako da nisam puno gubio vremena gledajuci slova nego samo automatski oznacio..
sjeca sume 2:7..
Sad kad znam da mi je siječa šume kriva haha.. mislim da će bit 20% .. eh.. a nez biće ko i fizika oko 60%, nisam zadovoljan, puno toga fulao, ali nema veze :D
Ja sam ovaj zadnji rješavao tako da sam dvojku prebacio lijevo a abs(x-1) desno i onda kvadrirao da mi bude lakse.. i negdje sam u postupku zeznuo i dobio cudne nul-tocke
I sad idem ponovo rjesavat na isti nacin taj zadatak da vidim di sam fulao i opet fulam i dobijem krive nultocke ali drugacije od onih koje sam dobio na maturi
#talent
mislim da je zadnji rjesenje prazan skup tj. da nema rijesenja
Ja sam ovaj zadnji rješavao tako da sam dvojku prebacio lijevo a abs(x-1) desno i onda kvadrirao da mi bude lakse.. i negdje sam u postupku zeznuo i dobio cudne nul-tocke
I sad idem ponovo rjesavat na isti nacin taj zadatak da vidim di sam fulao i opet fulam i dobijem krive nultocke ali drugacije od onih koje sam dobio na maturi
#talent
Ja dok sam postavljao uvjete, za ispod korijena, dobio sam da nema presjeka.. kaj nebi to bilo da nema rješenja zadatak? isto tako jedna cura kaj dobro zna matišu dobila je negativno ispod korijena za kvadratnu nejednadžbu.. što bi to značilo hah.. čudno, u biti ja zapisao neki interval rješenja, valjda će biti koji bod za postupak neki..
zadnji je prazan skup
Uvjetima se dobije da je x>-1 i x<=3/4
I onda sam dobio neke žnj nultočke sa korijenom nekim i napravio presjek tih tocaka i intervala i bit ce sta bude (0b)
edit: bitno da sam sam sebi reko da je ovo najlaksi 30. koj sam vidio i jos uvijek ne mogu nac pogresku haha
zadnji je prazan skup
Pa jesi mogao onda u tom zadatku stavit presjek korijena i vidjet da je prazan skup i gotovo? ili se moralo doć do kvadratne koja ima konjugirano kompleksan rješenja?
A onda sam ja krivo gledao uvjete presjeka.. hah.. fulao sam s kvadratnom, nisam mijenjao znak nejednakosti kod dijeljenja sa negativnim.. i zato mi ispalo valjda tak krivo.
to je ona glupa srednja.hr prva objavila, to je najgori portal na svijetu i vode ga kreteni ocito. prvo napisu kako su ucenici imali rjesenja, da su ih imali imali bi onda sve tocno a ne 61/65, tu se vidi da je ocito netko dobro napisao maturu i rekao svoje odgovore, tako sam i ja mogao imao sam isto toliki postotak. drugo napisu kako je ispit citanja najtezi dio engleskog te da je taj lik rjesio 100 posto, je moj ku*ac najtezi dio, meni engleski ide odlicno i po mojoj procjeni najtezi dio je ispit citanja, a ove godine slusanje je bilo sprdnja. a ovi ostali glupavi portali tipa index i 24 sata imaju "novinare" koji sam prepisuju vijesti jer ovo je sve prepisano s tog glupog portala. najbolje vam je opce ne citat ta sranja u novinama jer se samo nazivcirate, i jos kreten sto vodi tu stranicu srednja kaze kako je on zvao ncvvo da kaze da su procurili odgovori, pa sto si zvao jebem ti mrtvu majku, jel ti cilj sjebat maturante da opet odgode nesto.
Zadnji nije prazan skup, već je rjesenje od -1 do -3/4, a -1 je uključen.
Piramida je A. Ako koga zanima što god, neka pita.
Di je greška??? Jel mogu uopce ovako racunat??
krivo si kvadrirao 7 -4x
Koliki je kut onog trokuta u kružnici?
30 stupnjeva?
30 stupnjeva?
i meni je tako ispalo
30 stupnjeva?
i meni je tako ispalo
Da točno je 30, to je karakterističan trokut 90 60 30.. tako je profka iz matiše rekla.
No, ja sam to bubnuo pa nez koje sam stavio..
Taj ispada 30. trokut ABS je jednakostraničan, dakle središnji kut nad tetivom je 60, a onda je obodni upola manji..
krivo si kvadrirao 7 -4x
Ajme ne mogu vjerovat sta pisem vidi se da sam spavao 4h.. al to sam na maturi dobro, al se jos uvjek ne mogu sjetit di sam onda pogrijesio haha
I sad me zanima, evo da sam pogrijesio na maturi i vucem gresku do kraja i dobijem krivi rezultat.. I sad u rješenjima piše 1 lapsuz - 1 bod manje, to je ozbiljno samo bod manje? :O
krivo si kvadrirao 7 -4x
Ajme ne mogu vjerovat sta pisem vidi se da sam spavao 4h.. al to sam na maturi dobro, al se jos uvjek ne mogu sjetit di sam onda pogrijesio haha
I sad me zanima, evo da sam pogrijesio na maturi i vucem gresku do kraja i dobijem krivi rezultat.. I sad u rješenjima piše 1 lapsuz - 1 bod manje, to je ozbiljno samo bod manje? :O
ovisi ti to, oni imaju napisano koji korak nosi koliko bodova