Državna matura 2011

poruka: 2.572
|
čitano: 603.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Državna matura 2011

I ja se tome nadam. Zamisli sad da pola budućih studenata odbije platiti. Pa di ćeš pobogu nabavit 4 milje za dva dana, nakon tolikog spričavanja da bude prva godina svima besplatna

16 godina
Re: Državna matura 2011
neki su zvali tvz i rekli su da su dobili direktne naredbe od ministarstva i da ovi koji nisu medu prvima moraju platit....sad nisam siguran u to..mozda me zafrkavaju ovi koji su zvali al......sve se bojim...dobro je sto ja spadam u prvu grupu tak da se nemoram brinut
Iz dana u dan
17 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

Sve se bojim da se to ne odnosi na upisnu kvotu (160) nego na onu naknadno uvedenu (40).. Nema druge nego sutra kontaktirati. Na kraju bude još ispalo da sam se zaribal pa odbacil mehatroniku di sam bil 8 i uzel informatiku. DAMN IT TVZ sad se stavljaju obavijesti

inače budeš vidio i sam koliko je to neorganiziran fax... ovo je tek početak. {#}

16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

ak mi netko moze odgovorit...: EFOS fakultet

Za indeks se treba uplacivat u posti ili se kupti na faks?

Kopija potvrde o položenoj maturi jel treba biti ovjerna kopija ili samo obicno kopiranje?

karamba!
16 godina
Balvan8 kaže...
Genius10 kaže...

Sve se bojim da se to ne odnosi na upisnu kvotu (160) nego na onu naknadno uvedenu (40).. Nema druge nego sutra kontaktirati. Na kraju bude još ispalo da sam se zaribal pa odbacil mehatroniku di sam bil 8 i uzel informatiku. DAMN IT TVZ sad se stavljaju obavijesti

inače budeš vidio i sam koliko je to neorganiziran fax... ovo je tek početak. {#}

OK i neorganiziranost, ali u ovolikoj mjeri.. Kaj je previše, previše je. I nemaš se kome žaliti na to.. a vidim nije samo na TVZ-u tako. I drugi fakulteti su isto stavili školarine

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 0:36 (Genius10).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

U onu stvar...nazvao sam ih i ja i pokušao sam pitanjima ispitati sve moguće interpretacije i ispada da ću morati plaćati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
14 godina
neaktivan

draga gospodo brucosi, kada se trebalo ici prosvjedovat i buniti se protiv lopovluka, rade se je bilo na kavi i ismijavalo "budale" koje su prosvjedovale, psovalo im se sve da sta OPET hoce, sada tek vidite kakva je drzava ali to je mali dio, jer smo mi drzava jada u kojoj je pokradeno preko 28 milijardi eura :) dobro ste procitali, 28 milijardi ko ne vjeruje dat cu mu jedan primjer a to je kilometar autoceste koji je u krsu i  kamenu dolazio do cifre od 2.5 milijuna eura :), zamislite kakvo bi samo  imali skolstvo i fakultete, domove, menze , parkove da se taj novac nije pokraden. lijep pozdrav i drugi put dobro razmislite o svojoj sudbini

17 godina
neaktivan
jopa682 kaže...

draga gospodo brucosi, kada se trebalo ici prosvjedovat i buniti se protiv lopovluka, rade se je bilo na kavi i ismijavalo "budale" koje su prosvjedovale, psovalo im se sve da sta OPET hoce, sada tek vidite kakva je drzava ali to je mali dio, jer smo mi drzava jada u kojoj je pokradeno preko 28 milijardi eura :) dobro ste procitali, 28 milijardi ko ne vjeruje dat cu mu jedan primjer a to je kilometar autoceste koji je u krsu i  kamenu dolazio do cifre od 2.5 milijuna eura :), zamislite kakvo bi samo  imali skolstvo i fakultete, domove, menze , parkove da se taj novac nije pokraden. lijep pozdrav i drugi put dobro razmislite o svojoj sudbini

Stvarno nema potrebe u temi o državnoj maturi i upisima govoriti o aferama i korupciji koja nije ni indirektno povezana s visokim učilištima. A ako već i ideš u offtopic, reci nešto novo, a ne isprazne parole kojih smo se već svi zasitili.

Plus toga, nitko nije bio protiv prosvjeda studenata, štoviše, čak su i dobili potporu mlađe generacije.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

malo cudno pitanje: jel se moze doci u kratkim hlacama preko koljena na upise u faks , ili moram u normalnim , da me nebi izbacili il nest {#}

karamba!
16 godina
ja idem u kratkim,iz osijeka u zg....naadam se da nece biti problema,da jos nebi morao kupovat u zgu hlace
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Bez leptir-masne i tatinog odijela ni ne pomisljaj izaci na upise

16 godina
dipstick kaže...

Bez leptir-masne i tatinog odijela ni ne pomisljaj izaci na upise

good one {#}

Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
Genius10 kaže...
Balvan8 kaže...
Genius10 kaže...

OK i neorganiziranost, ali u ovolikoj mjeri.. Kaj je previše, previše je. I nemaš se kome žaliti na to.. a vidim nije samo na TVZ-u tako. I drugi fakulteti su isto stavili školarine

Eto bar kod mene nema nikakve neizvjesnosti...ja od pocetka znam da cu faks placat 14000kn (VVG)

Ali je fakat glupo to njihovo sirenje kojekakvih dezinformacija i mazanje ociju javnosti

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:28 (Raptoxx).
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

eto bio na upisu, e dipstick da sam ranije vidio tvoj komentar... , eto ja nisam posluso tvoj savijet i nisam se upisao na faks,izbacili me van...sta ces sad baustela i tak to

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 17:36 (Omega_vu).
16 godina
Državna matura 2011

upisi na ekonomiji su kaos,lakse mi je test iz matise bilo pisat

16 godina
neaktivan
cale kaže...

upisi na ekonomiji su kaos,lakse mi je test iz matise bilo pisat

ekonomija osijek?

karamba!
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Moj otac je nazivao na sve strne,i ispada da se ministarstvo još nije odlučio,nego da se mora odlučiti do 31.9.,a ako se ministarstvo odluči svima dati besplatnu prvu godinu,oni koji su već platili navodno dobivaju povrat novca...

16 godina

zagreb

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Moj otac je nazivao na sve strne,i ispada da se ministarstvo još nije odlučio,nego da se mora odlučiti do 31.9.,a ako se ministarstvo odluči svima dati besplatnu prvu godinu,oni koji su već platili navodno dobivaju povrat novca...

Aleluja tako je i bilo prošle godine, neznam za vas ali smo mi na upisima, konkretnije ja na tvz-u, morali potpisati ugovor koji govori da ako ministarstvo ne plati da cemo mi morati platiti faks u potpunosti.

I naravno nismo platili tako da sigurno ni vi necete.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 18:34 (dedaa).
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...

Aleluja tako je i bilo prošle godine, neznam za vas ali smo mi na upisima, konkretnije ja na tvz-u, morali potpisati ugovor koji govori da ako ministarstvo ne plati da cemo mi morati platiti faks u potpunosti.

To nisam znao...

16 godina

E pa takav ugovor smo i ove godine potpisali. Ukoliko ministarstvo ne plati, troškove školarine snosimo mi.

15 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

E pa takav ugovor smo i ove godine potpisali. Ukoliko ministarstvo ne plati, troškove školarine snosimo mi.

A ukoliko plati vraća nam se novac...

14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

da li se može na filozof. u rijeci ako sam upisala hrv. nakon nekog vremena dodati i engleski

17 godina
iva 1992 kaže...

da li se može na filozof. u rijeci ako sam upisala hrv. nakon nekog vremena dodati i engleski

Mislim da ne ako nisi izabrala dvopredmetne studije anglistike i kroatistike.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
evo i mene nakon upisa....3 sata sam cekao na tvzu....i jos mi nisu dali indeks koji mi treba za dom.....vald ce mi priznat i bez toga
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Ja sam se  jucer upisao na Informacijsku tehnologiju u Splitu... Nije bilo guzve :)

16 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Ja sam se  jucer upisao na Informacijsku tehnologiju u Splitu... Nije bilo guzve :)

i ja isto :) nisam mogo vjerovati da je ono fax kad sam vidio zgradu, rusevina jbti to u po industrijske zone. jadno

e i na upisi san ispao pravi pacijent jbt... uzeo sam sve one puste formulare, popunio i idem s frendom da predam. frend prvi daje zenskoj i ona njemu index i ajde sad popuni ito. i dosa ja na red, a ženska se fata za glavu:" isuse kriste kakav ti je ovo rukopis, znas sto, ajde ti ca a mi cemo popunit indeks jer ovo je stvarno strašno"

hahahah sve me sram :)

16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Jeste li radili novi rodni list i domovnicu ili ste koristili one od upisa u srednju?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
ja sam uzeo novi rodni list,a domovnica jos od srednje
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
ja sam uzeo novi rodni list,a domovnica jos od srednje

ja sam zva FESB sad, moze se sve staro koristit ako nije bilo nikakvih promjena

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice