Državna matura 2011

poruka: 2.572
|
čitano: 603.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Imam još jedno pitanje oko jesenskih upisa.

Ja sam polagao njemači jezik od stranih i dobio 3 (b razina) i sad želim odabrati  engleski ali ga pod obaveznim predmetima nema, ima ga pod izbornim ali nemogu birati koju razinu , jel neko zna kako da promjenim da pišem engleski b razinu?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Pitanje: (ne za mene) - plaćaju li se ispiti koji se sad pisu na jesenskom roku?

16 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2011
brane47 kaže...

Pitanje: (ne za mene) - plaćaju li se ispiti koji se sad pisu na jesenskom roku?

ne

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Ako sam položio maturu jel to znači da moram prijaviti ispite na jesenskom roku ? Jel na slici treba što potvrditi ?

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:13 (nixXxa).
17 godina
odjavljen
Državna matura 2011

Za TVZ, šta treba ispuniti pod opis plačanja na uplatnici...? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:18 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Za TVZ, šta treba ispuniti pod opis plačanja na uplatnici...?

Oni koji su već prije bili upisivani na TVZ moraju napisati svoj JMBAG,oni koji nisu moraju napisati datum svog rođenja u formatu ddmmgggg

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
16 godina
Državna matura 2011

ljudi sto ovo znaci?? inace sam 94 na listi...jel se školarina smatra 7400 kn?

Iz dana u dan
15 godina
neaktivan

Pogledaj ovo:

http://info.tvz.hr/php/skini_repoz.php?id=130002&id1=12&id2=1

Ako prvi puta upisuješ onda ne plaćaš...skoro sam dobio herc zbog tebe...

17 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Pogledaj ovo:

prvih 120 ne plača...ostali da...tako je donijela odluku dekanica..

ili sam ja to opet nešto zeznuo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:33 (Kordy).
16 godina
ja neznam...zbunjen sam....pozlilo mi kad sam to vidio
Iz dana u dan
17 godina
Državna matura 2011

Čekaj, sad se plaća na kraju. Jel tak na svim fakultetima. Kakvo je stanje na FOIu?

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

samo tvzoci placaju tj. samo nekoliko prvih desetina ne placa, ostali jesu, valjda jer je veleuciliste :??

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
17 godina
joannain kaže...

samo tvzoci placaju tj. samo nekoliko prvih desetina ne placa, ostali jesu, valjda jer je veleuciliste :??

Čitam nešto po forumima se priča i za PMF. Hmm, prošle godine na FOIu prvih 90 nije plačalo, pa se nadam da će tako i ove biti ako već ne bude besplatno.

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
g12356 kaže...

Pogledaj ovo:

Krivo kužiš,plaćaju samo oni koji ne upisuju prvi puta i upali su na mjestima između 120-tog i 200-tog.To znači da i oni koji ponovo upisuju ako su na 119. mjestu ili boljem nemoraju plaćati.Jer nisi pogledao moj link,točno ti piše pod prvom stavkom:''Oni koji se prvi puta upisuju na trošak MZOŠ-a u listi unutar kvote redovnog studija uz subvenciju ministarstva ne plaćaju troškove studija u akademskoj godini 2011/2012.

14 godina
odjavljen
Državna matura 2011

Dali netko zna gdje izabirem opciju ljetni rok tako da mogu izabrat studijske programe?POMOC PLEASE!!{#}

16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

"Danas, ujedno, ističe i rok za slanje dokumenata potrebnih za prijavu ispita državne mature," to je za one koji pišu ponovno ?

16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

kakvi dokumenti?

16 godina
neaktivan
titan kaže...

kakvi dokumenti?

Započinje jesenski ispitni rok

Prijave ispita državne mature u jesenskome ispitnom roku započet će danas u 12.00 sati i trajat će do 20. srpnja 2011. godine. U svezi s prijavama ispita i plaćanjem istih, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je važne upute koje možete pročitati u obavijesti od 8. srpnja na mrežnim stranicama www.ncvvo.hr i kojih je nužno pridržavati se.

Iz gore navedenoga razloga, od 12.00 na mrežnim stranicama bit će aktivan jesenski rok te ako kandidati žele pogledati rezultate ispita državne mature ili rezultate po studijskim programima ljetnoga roka, morat će na poveznici Moji rezultati odabrati ljetni rok i pritisnuti Prikaži.

Danas, ujedno, ističe i rok za slanje dokumenata potrebnih za prijavu ispita državne mature, kao što je opisano u prethodnoj obavijesti. 
Za sve detalje vezane uz prijavu ispita državne mature i studijskih programa (koji će se moći prijavljivati od 15. srpnja), upućujemo na brošuru „Državna matura 2010./2011. i prijava za upis na studijske programe“. jel to za one koji opet pišu ?
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Sve sam ja to pročito, samo ne znam kakve dokumente? Što netreba samo prijavit na onima stranicama "postani student" predmete koje ponovo pišemo i to je to?

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
joannain kaže...

Čitam nešto po forumima se priča i za PMF. Hmm, prošle godine na FOIu prvih 90 nije plačalo, pa se nadam da će tako i ove biti ako već ne bude besplatno.

http://www.foi.hr/buduci-studenti/upisi/pds/ips/informacije/kvote

Po ovom sudeci bit ceista sitacija kao i prosle god.

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
17 godina
Raptoxx kaže...

http://www.foi.hr/buduci-studenti/upisi/pds/ips/informacije/kvote

Po ovom sudeci bit ceista sitacija kao i prosle god.

Možda i ne. Čitam po forumima da su ljudi trebali platiti samo po 350 kn na upisu.

14 godina
odjavljen
Kordy kaže...
Diavol kaže...

Trebas pod rok stavit ljetnii, a ne jesenski

Citaj malo pocetnu stranicu postani-studenta prije nego sta pitas ;)

da, pročitaj početnu stranicu...ne možeš fulat crvena slova...

lol moze li mi neko linkat pocetnu stranicu jel mislite pocetnu stranicu od ove teme jer na njoj ne vidin crvena slova pliz

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 22:53 (Nitro233).
14 godina
Nitro233 kaže...
Kordy kaže...
Diavol kaže...

Trebas pod rok stavit ljetnii, a ne jesenski

Citaj malo pocetnu stranicu postani-studenta prije nego sta pitas ;)

da, pročitaj početnu stranicu...ne možeš fulat crvena slova...

lol moze li mi neko linkat pocetnu stranicu jel mislite pocetnu stranicu od ove teme jer na njoj ne vidin crvena slova pliz

https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx

16 godina
Državna matura 2011

TVZ INO  

O B A V I J E S T 

1. Pristupnici koji su na rang listi u plasmanu od 1-40 na plaćaju školarinu 

2. Pristupnici koji su na rang listi u plasmanu od  41-160 plaćaju školarinu u 

punom iznosu  

3. Primjenjuju se sve ostale točke odluke dekanice navedene u uvodnom 

dijelu ove odluke. 

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Kordy kaže...
g12356 kaže...

Pogledaj ovo:

Krivo kužiš,plaćaju samo oni koji ne upisuju prvi puta i upali su na mjestima između 120-tog i 200-tog.To znači da i oni koji ponovo upisuju ako su na 119. mjestu ili boljem nemoraju plaćati.Jer nisi pogledao moj link,točno ti piše pod prvom stavkom:''Oni koji se prvi puta upisuju na trošak MZOŠ-a u listi unutar kvote redovnog studija uz subvenciju ministarstva ne plaćaju troškove studija u akademskoj godini 2011/2012.

Geniu10,pročitaj goornji citat...

Genius10 kaže...

TVZ INO

O B A V I J E S T

1. Pristupnici koji su na rang listi u plasmanu od 1-40 na plaćaju školarinu

2. Pristupnici koji su na rang listi u plasmanu od   41-160 plaćaju školarinu u

punom iznosu

3. Primjenjuju se sve ostale točke odluke dekanice navedene u uvodnom

dijelu ove odluke.

To vrijedi samo za one koji upisuju drugi put.Uostalom ako mislite da nije tako možete pitati na upisima.Ali ja sam siguran 100% da oni koji upisuju prvi put ne plaćaju.

16 godina
g12356 kaže...
Kordy kaže...
g12356 kaže...

Pogledaj ovo:

Ti si TVZ informatika isto ko i ja ne? E u postu ispred je kopirana odluka vezana direktno uz INO, tu piše da prvih 40 ne plača.

" trošak MZOŠ-a u listi unutar kvote redovnog studija"

Ma ima da te šlagira.. do jučer predstavljaju da je besplatno i sad, dan prije upisa oni ubace plačanje.. idioti

15 godina
neaktivan
Genius10 kaže...
g12356 kaže...
Kordy kaže...
g12356 kaže...

Pogledaj ovo:

Ti si TVZ informatika isto ko i ja ne? E u postu ispred je kopirana odluka vezana direktno uz INO, tu piše da prvih 40 ne plača.

"  trošak MZOŠ-a u listi unutar kvote redovnog studija"

Ma ima da te šlagira.. do jučer predstavljaju da je besplatno i sad, dan prije upisa oni ubace plačanje.. idioti

Da,a svi mi koji smo unutar ''upisne kvote'' od 160 a ovo nam je prvi upis nemoramo plaćati,isto tako oni koji su unutar 40 najboljih a upisuju drugi put također nemoraju plaćati,moraju plaćati samo oni koji su 41 mjesto ili niže i   istovremeno upisuju drugi put,jedino oni moraju plaćati.Nitko nije spominjao neku novu kvotu...

16 godina
Ivan Kopić sad ovo u listi unutar kvote redovnog studija može svašta značit -.-
Ivan Kopić zvao sam kordinatora. podudlali smo kura?.
Matija Hojan Sta kaze?
Ivan Kopić da pripremimo pare :)
Iz dana u dan
16 godina
Državna matura 2011

Sve se bojim da se to ne odnosi na upisnu kvotu (160) nego na onu naknadno uvedenu (40).. Nema druge nego sutra kontaktirati. Na kraju bude još ispalo da sam se zaribal pa odbacil mehatroniku di sam bil 8 i uzel informatiku. DAMN IT TVZ sad se stavljaju obavijesti

15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Evo,svima koji ne razumiju,pošto je dokument u pdf-u morati ću sam pretipkati(prve dvije točke za koje smatram da su vane za našu raspravu):

1.Pristupnici koji prvi puta upisuju studij na trošak MZOŠ-a u listi unutar kvote redovnog studija(koja je u ovom slučaju 160) uz subvencijuMinistarstva ne plaćaju troškove studija u akademskoj godini prvog upisa 2011/12.

2.Pristupnici koji su do sada studirali na bilo kojem studiju uz potporu ministarstva unutar kvote redovnog studija uz subvenciju Ministarstva plaćaju u punom iznosu troškove školarine prema odluci Ministarstva (7500kn).

Nigdje nije navedeno da se upisna kvota promijenila na 40 studenata,nego se taj broj od prvih 40 vjerojatno odnosi na one koji su upali na upisnu kvotu(koja još uvijek prima 160 studenata) a da već drugi put upisuju neki studij.

Zato,ako je ova moja interpretacija točna,a siguran sam da je onda se mi koji prvi puta upisujemo nemamo kaj brinut.Jer da takvo nešto naprave to bi bila prijevara,a prijevara je kažnjiva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 23:49 (g12356).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice