Čini mi se da je netko ljubomoran što njegovi ne pale na to.
ak mislis na mene, nisam nikad ni trazio, jer bolji je osjecaj kupiti nesto svojim novcem koji si zaradio ;)
a cuj, teoretski da, praksa ne xD
Čini mi se da je netko ljubomoran što njegovi ne pale na to.
ak mislis na mene, nisam nikad ni trazio, jer bolji je osjecaj kupiti nesto svojim novcem koji si zaradio ;)
a cuj, teoretski da, praksa ne xD
Ja samo nerazumijem one likove koji kad dobiju 5 npr. a inace su losiji pa onda traze od roditelja da im kupe brda i doline...stari moj, ucis za sebe ne za roditelje svoje oni su svoju skolu odradili.
Sta tu imas razumit? Starci im kupe nešta jer su dobili veću ocjenu nego što inače dobivaju. Moji to ne rade jer smatraju da mi je jedino obaveza da učim, pa ne nagrađuju to. Makar bi volio da to rade
haha, nebi ja :D
Znači sve ilegala, lijepo lijepo...
Vjerovatno legalno proizvodi plexi kućišta odlične kvalitete u svom postrojenju, a za preprodavanje vjerovatno ima ugovor.
Vjerovatno legalno proizvodi plexi kućišta odlične kvalitete u svom postrojenju, a za preprodavanje vjerovatno ima ugovor.
I plaća PDV i ima osigurano zdravstveno i broji mu staž.
Ak ne prodaš niš ostaneš gladan?
Ak ne prodaš niš ostaneš gladan?
Ne, radi trecu smjenu kao obrtač hamburgera u lokalnom brzohrancu, a onda prvu kao konobar.
Sta sve čovjek ne radi za egzistenciju...
da, da... :D
Ajde realno, kolko si tih kućišta do sad napravio, jesi 2-3?:)
DOSTA !
I koliko sa 2 kućišta možeš računa platit?:))
Rucni radovi idu i do 20k Kn.
ajmo, ajmo, stigo je mod djdomi
gasite offtopic il će bit kartona! :D
<sarkazam on>: "ne, umisto toga, bolje da bude parazit i zivi na cacinoj i materinoj grbaci" ; <sarkazam off>
mitsuoka, ne odnosi se poimenice iskljucivo na tebe, vec na vecinu koja misli da je bolje nista ne radit i samo srkat starcima pare... a bidni i jadni se redovito zalite na to kakve su vam ocjene (naravno, za to su vam krivi iskljucivo profesori, koji pak od vas jadnih traze da znate zbrojit dva i dva bez upotrebe kalkulatora)
Pa ne plati sve. Jedan mjesec plati struju, drugi vodu...
Neplacam sve...niti svaki mjesec, samo kad mojima zatreba, trenutno im netreba (meni super :D)
<sarkazam on>: "ne, umisto toga, bolje da bude parazit i zivi na cacinoj i materinoj grbaci" ; <sarkazam off>
mitsuoka, ne odnosi se poimenice iskljucivo na tebe, vec na vecinu koja misli da je bolje nista ne radit i samo srkat starcima pare... a bidni i jadni se redovito zalite na to kakve su vam ocjene (naravno, za to su vam krivi iskljucivo profesori, koji pak od vas jadnih traze da znate zbrojit dva i dva bez upotrebe kalkulatora)
Aj ne baljezgaj, šta ću ja sa 16 godina radit osim preko sezone? Treninzi, škola, jedva to stignem sad bi još nešto trebao radit, ne pričaj gluposti. Naravno da neću ništa radit dok traje škola, jer onda neću bit koncentriran ni na školu niti na taj posao, ili radi jedno ili drugo.
Aj ne baljezgaj, šta ću ja sa 16 godina radit osim preko sezone? Treninzi, škola, jedva to stignem sad bi još nešto trebao radit, ne pričaj gluposti. Naravno da neću ništa radit dok traje škola, jer onda neću bit koncentriran ni na školu niti na taj posao, ili radi jedno ili drugo.
pa naravno, zasto bi ti ista radia kad ti se sve servira...
a vidim i da si redovito koncentriran pa kad su ocjene u pitanju uvik su drugi krivi... (mora da je od toga sto imas toliko toga za radit pa te dekoncentrira)
a vidim i da si redovito koncentriran pa kad su ocjene u pitanju uvik su drugi krivi... (mora da je od toga sto imas toliko toga za radit pa te dekoncentrira)
Vidim da se razumis u zakone ;)
Kao maloljetnik je protuzakonito imat radni odnos dok je u toku obrazovna godina, tek kao student se mozes zaposlit za stalno, ali onda gubis pravo redovnog studiranja...
Roditelji su tu da ti pomazu u zivotu dok nisi u stanju brinit se za sebe. Dotad možeš radit na crno i riskirat kaznu koja je 10ak tisuća kuna, a ako imaš poslodavca još je gore.
Evo ja se odma prekstura ispisujem iz škole i idem radit negdje... Jel ti znaš šta znači riječ učenik?
vidim da vas je masu krivo shvatilo "raditi", jer ne ocekujem da netko ide u firmu radit, imat stalni radni odnos i tome slicno, ali za svoje potrebe, za svoje zelje i protjeve svakako moze nac "poslic" kojim ce se bavit... to sto bi roditelji tribali, to mogu govorit oni kojima roditelji imaju para za sve njihove prohtjeve, ali budimo realni (ako je to itko u stanju na ovom pdf-u), ima roditelja koji doista ne mogu priustiti sebi ni rezije platit... (ne viruje bogat siromasnom da je gladan)...
ROFL, bilo je glupo od vas što ste ga sprdali ali nakon nabijanja sati slobodno nastavite.