Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.767.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ah ta škola...
Mitsuoka kaže...

Čini mi se da je netko ljubomoran što njegovi ne pale na to.

ak mislis na mene, nisam nikad ni trazio, jer bolji je osjecaj kupiti nesto svojim novcem koji si zaradio ;)

GeneralPag1997 kaže...
fico to kupovanje od 1-4 oš ok ali kasnije ko balavac se ponasas onda

a cuj, teoretski da, praksa ne xD

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
14 godina
ma meni je stari reko ako upadnem u mioc (a jesam) da kupuje mi yamahu yzt-r125 tako da ... da
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Ja samo nerazumijem one likove koji kad dobiju 5 npr. a inace su losiji pa onda traze od roditelja da im kupe brda i doline...stari moj, ucis za sebe ne za roditelje svoje oni su svoju skolu odradili.

Sta tu imas razumit? Starci im kupe nešta jer su dobili veću ocjenu nego što inače dobivaju. Moji to ne rade jer smatraju da mi je jedino obaveza da učim, pa ne nagrađuju to. Makar bi volio da to rade {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 17:55 (cuspajz).
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
ma meni je stari reko ako upadnem u mioc (a jesam) da kupuje mi yamahu yzt-r125 tako da ... da

haha, nebi ja :D

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
16 godina
neaktivan

Znači sve ilegala, lijepo lijepo... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

{#}

Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Vjerovatno legalno proizvodi plexi kućišta odlične kvalitete u svom postrojenju, a za preprodavanje vjerovatno ima ugovor.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vjerovatno legalno proizvodi plexi kućišta odlične kvalitete u svom postrojenju, a za preprodavanje vjerovatno ima ugovor.

I plaća PDV i ima osigurano zdravstveno i broji mu staž.

14 godina
protjeran
Ah ta škola...
Da, neznam di ću od učenja, i sad bi trebao u slobodno vrijeme radit kućišta, moš mislit.
Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
Nismo svi isti...to nesto love u ovo vrijeme sto i ak dobim ode na placanje racuna a ak ostane potrosim na uzinu u skoli :P
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Nismo svi isti...to nesto love u ovo vrijeme sto i ak dobim ode na placanje racuna a ak ostane potrosim na uzinu u skoli :P

Ak ne prodaš niš ostaneš gladan?

16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
FiCoO kaže...

Ak ne prodaš niš ostaneš gladan?

Ne, radi trecu smjenu kao obrtač hamburgera u lokalnom brzohrancu, a onda prvu kao konobar.

Sta sve čovjek ne radi za egzistenciju...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
Nije se jos dogodilo a nadam se da nece
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

da, da... :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran
Ah ta škola...

Ajde realno, kolko si tih kućišta do sad napravio, jesi 2-3?:)

15 godina
2 i jesam xD
To medju gamerima ide lakse pa nekima se svide ta prozirna pa im uskocim
14 godina
neaktivan

DOSTA ! {#}

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:44 (Games 4 life).
14 godina
protjeran
FiCoO kaže...
2 i jesam xD

I koliko sa 2 kućišta možeš računa platit?:))

16 godina
protjeran
proćerani kaže...
FiCoO kaže...
2 i jesam xD

Rucni radovi idu i do 20k Kn.

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ajmo, ajmo, stigo je mod djdomi

gasite offtopic il će bit kartona! :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

<sarkazam on>: "ne, umisto toga, bolje da bude parazit i zivi na cacinoj i materinoj grbaci" ; <sarkazam off>

mitsuoka, ne odnosi se poimenice iskljucivo na tebe, vec na vecinu koja misli da je bolje nista ne radit i samo srkat starcima pare... a bidni i jadni se redovito zalite na to kakve su vam ocjene (naravno, za to su vam krivi iskljucivo profesori, koji pak od vas jadnih traze da znate zbrojit dva i dva bez upotrebe kalkulatora)

16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
FiCoO kaže...
2 i jesam xD

Pa ne plati sve. Jedan mjesec plati struju, drugi vodu...

15 godina
proćerani kaže...
FiCoO kaže...
2 i jesam xD

Neplacam sve...niti svaki mjesec, samo kad mojima zatreba, trenutno im netreba (meni super :D)

14 godina
protjeran
wifi kaže...
Mitsuoka kaže...

<sarkazam on>: "ne, umisto toga, bolje da bude parazit i zivi na cacinoj i materinoj grbaci" ; <sarkazam off>

mitsuoka, ne odnosi se poimenice iskljucivo na tebe, vec na vecinu koja misli da je bolje nista ne radit i samo srkat starcima pare... a bidni i jadni se redovito zalite na to kakve su vam ocjene (naravno, za to su vam krivi iskljucivo profesori, koji pak od vas jadnih traze da znate zbrojit dva i dva bez upotrebe kalkulatora)

Aj ne baljezgaj, šta ću ja sa 16 godina radit osim preko sezone? Treninzi, škola, jedva to stignem sad bi još nešto trebao radit, ne pričaj gluposti.  Naravno da neću ništa radit dok traje škola, jer onda neću bit koncentriran ni na školu niti na taj posao, ili radi jedno ili drugo.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Aj ne baljezgaj, šta ću ja sa 16 godina radit osim preko sezone? Treninzi, škola, jedva to stignem sad bi još nešto trebao radit, ne pričaj gluposti.  Naravno da neću ništa radit dok traje škola, jer onda neću bit koncentriran ni na školu niti na taj posao, ili radi jedno ili drugo.

pa naravno, zasto bi ti ista radia kad ti se sve servira... 

a vidim i da si redovito koncentriran pa kad su ocjene u pitanju uvik su drugi krivi... (mora da je od toga sto imas toliko toga za radit pa te dekoncentrira)

16 godina
neaktivan
wifi kaže...
proćerani kaže...

a vidim i da si redovito koncentriran pa kad su ocjene u pitanju uvik su drugi krivi... (mora da je od toga sto imas toliko toga za radit pa te dekoncentrira)

Vidim da se razumis u zakone ;) 

Kao maloljetnik je protuzakonito imat radni odnos dok je u toku obrazovna godina, tek kao student se mozes zaposlit za stalno, ali onda gubis pravo redovnog studiranja...

Roditelji su tu da ti pomazu u zivotu dok nisi u stanju brinit se za sebe. Dotad možeš radit na crno i riskirat kaznu koja je 10ak tisuća kuna, a ako imaš poslodavca još je gore.  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
wifi kaže...

Evo ja se odma prekstura ispisujem iz škole i idem radit negdje... Jel ti znaš šta znači riječ učenik?

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Još jedan od poslova: "Nabijanje sati na xfire"

f f
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

vidim da vas je masu krivo shvatilo "raditi", jer ne ocekujem da netko ide u firmu radit, imat stalni radni odnos i tome slicno, ali za svoje potrebe, za svoje zelje i protjeve svakako moze nac "poslic" kojim ce se bavit... to sto bi roditelji tribali, to mogu govorit oni kojima roditelji imaju para za sve njihove prohtjeve, ali budimo realni (ako je to itko u stanju na ovom pdf-u), ima roditelja koji doista ne mogu priustiti sebi ni rezije platit... (ne viruje bogat siromasnom da je gladan)...

14 godina

ROFL, bilo je glupo od vas što ste ga sprdali ali nakon nabijanja sati slobodno nastavite.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice