Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.767.426
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Ah ta škola...
athlon64 kaže...
AtomicBomb kaže...
Ma kakav AUTOCAD u elektrotehnickoj skoli ? To samo strojari imaju.Racunalni tehnicari za strojarstvo.

prijatelj mi ide za slabu struju i kaze da imaju atocad na praksi , provjerit cu to

pa to je slaba struja ka..koliko ja znam...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ne razumijem vas koji ste upisali gimnaziju a sada se zalite. Samo da rascistim prvo, ovo nije nikakvo izazivanje ili nesto slicno, samo zelim odgovor od vas.

Vjerujem da ste znali prije nego sto ste se upisali u gimnazije da cete morati raditi i da se u gimnaziji dobiva opsirno znanje, tojest da cete morati uciti latinski, biologije i ostale predmete koji vas ne zanimaju. Ni mene ne zanima gro predmeta no opet ih naucim, dobijem pozitivno iz njih i amen. I opet mi to nije razlog da bih zalio "svaki dan, tjedan, sekundu, godinu itd..". Ekipa mi je super, profesori takoder (cast iznimci koja je majmun), a od ucenja se uopce nisam pretrgo. Trebao bih i vise uciti no neda mi se.

You are already dead!
15 godina
Ah ta škola...

Slaba struja možda ali debelo možda. Nisan uopće siguran na kojim kompovima bi autocad moga normalno radit, ove koje koristimo na informatici imaju win2000, slabi kompovi.

A vamo u laboratorijima su malo jači kompovi ali na njima nema autocad nego samo neki softver za upravljat motorima i ostalin elektrouređajima.

Jedino je moguće za tehničko crtanje na računalima da su sad dobili autocad, mi (a i ostale generacije prije) su imali samo neki CAD program koji je rađen ko da je DOS, znači sve tekstualno i upisivat naredbe (koordinate točaka). Ali to tehničko crtanje na računalima se ima samo svaka 4 tjedna pa to i nije baš nešto često.

Peace means I'm reloading my gun.
14 godina
sirka666 kaže...

Slaba struja možda ali debelo možda. Nisan uopće siguran na kojim kompovima bi autocad moga normalno radit, ove koje koristimo na informatici imaju win2000, slabi kompovi.

A vamo u laboratorijima su malo jači kompovi ali na njima nema autocad nego samo neki softver za upravljat motorima i ostalin elektrouređajima.

Jedino je moguće za tehničko crtanje na računalima da su sad dobili autocad, mi (a i ostale generacije prije) su imali samo neki CAD program koji je rađen ko da je DOS, znači sve tekstualno i upisivat naredbe (koordinate točaka). Ali to tehničko crtanje na računalima se ima samo svaka 4 tjedna pa to i nije baš nešto često.

teslina 5 ili koja adresa?xD

15 godina
zoharbizo kaže...

{#}

15 godina
GW freak kaže...

Ne razumijem vas koji ste upisali gimnaziju a sada se zalite. Samo da rascistim prvo, ovo nije nikakvo izazivanje ili nesto slicno, samo zelim odgovor od vas.

Vjerujem da ste znali prije nego sto ste se upisali u gimnazije da cete morati raditi i da se u gimnaziji dobiva opsirno znanje, tojest da cete morati uciti latinski, biologije i ostale predmete koji vas ne zanimaju. Ni mene ne zanima gro predmeta no opet ih naucim, dobijem pozitivno iz njih i amen. I opet mi to nije razlog da bih zalio "svaki dan, tjedan, sekundu, godinu itd..". Ekipa mi je super, profesori takoder (cast iznimci koja je majmun), a od ucenja se uopce nisam pretrgo. Trebao bih i vise uciti no neda mi se.

da se mene pita veliki problem naseg skolstva je sto ucenici u 8. razredu jos neznaju što bi u zivotu i što da upisu , ja u 8. razredu nisam znao sta cu sa sobom a kkamoli sta cu kasnije , evo na ovaj forum sam registriran 14 mjeseci i racunaj da me toliko zanima i hardware i bilo sta drugo vezano za raćunala , kad se sjetim kraja 8. razreda mislio sam se između ekonomske i gimnazije ! ej ekonomske ,sad bi se mogao upucat da sam tamo isao , ugl vecina nas nema pojma sta da upise u 8. razredu , tek sredinom 1. mi je iz guzice doslo u glavu.

14 godina
sirka666 kaže...
zoharbizo kaže...

{#}

hhaha kad se sitin...ajde nije ti lose doli...ima zena u prometnoj {#}

16 godina
neaktivan

Ne samo to, imamo čak tri ženske u školi, sad, nije da se hvalim, ali jedna je sa mnom u razredu. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 21:55 (thuglife).
14 godina
thuglife kaže...

Ne samo to, imamo čak tri ženske u školi, sad, nije da se hvalim, ali jedna je sa mnom u razredu. :D

hahah ja san bia jezicna pa je bilo zena ;)

15 godina
zoharbizo kaže...
thuglife kaže...

hahah ja san bia jezicna pa je bilo zena ;)

sve đikanice , upotrebi i baci

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 21:57 (athlon64).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Slaba struja nisu računalni tehničari za strojarstvo.
Slaba struja su tehničari za elektroniku, i kao takav, ne radim AUTOCAD ni u kojem pogledu.
15 godina
athlon64 kaže...

Nije tako, ima tamo i metalki, samo su sad 3. razred {#}

14 godina
Ah ta škola...

hahah daj imena na pm...sa svima cu te upoznat {#}

15 godina
sirka666 kaže...
athlon64 kaže...

Nije tako, ima tamo i metalki, samo su sad 3. razred {#}

ma ima nešto ali prevladavaju "AwIccchh fejsaćice glupačice" i đikanice

14 godina
Ah ta škola...

Mene većina profesora smatra ološom jer sam ljen ko krc.I ako je općenito sranje tipa "zar nitko nije pročitao zadani tekst" zna se ko će nahebat.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Wedran Dev kaže...

Koliko plaća mjesečnu kartu? :)

100kn :) Pola il tak nešt placa općina, županija, neki qrac već. Cca 45 min vožnje autobusom.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Wedran Dev kaže...

Koliko plaća mjesečnu kartu? :)

100kn :) Pola il tak nešt placa općina, županija, neki qrac već. Cca 45 min vožnje autobusom.

Skini si Rosetta Stone lekcije i uci njemacki.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina

Da, skoro. Preslušao cijelu diskografiju Metallica jedno 17. puta tokom školske godine, to jedino što sam napravio tokom vožnje.

Što se tiče teh za rač. za onog tko je već pitao, rekao bih da imaju najjači program i najbolju podlogu za faks poslije. Još ako imaš malo sreće i ne dobišŠpigla iz računalstva i donekle normalne likove u razred, na konju si.

edit: mrzim njemački

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 22:09 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jooj, lepi naš špiglec. Na prvom satu nam je isprical kak je on bil roker i kak je sve di je on sviral zgorelo posle, prical nam je na dugo i na siroko ali nam opce nije ime rekel. FileZillu zove FilaZila, zgubi se usred rečenice. Ma car, kaj reci.

16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

edit: mrzim njemački

Bas je divan.

To je troll predmet, samo smanjuje ocjenu.

15 godina
hvala bogu što je izborni kod nas
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Vidim Mentalist žališ kako si u osnovnoj bio vrhunski a sada ništa... znam, puno njih prolaze istu stvar nažalost. U osnovnoj školi vrhunski u razredu, imaš sve petice- dođeš u gimnaziju i shvatiš da nisi genijalac.

Btw meni isto škola ide na *urac više, nisam očekivao da će bit tak teško u gimnaziji. Proć ću ( ako prođem) sa 4.1, samo što ću možda matematiku imati 1 {#}

Battlefield Fan!
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sutra pišem ispit iz hrvatskog, već smo ga 3 puta odgodili {#}

Sutra 3 sata matematike {#}{#}{#}       {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 22:30 (cuspajz).
16 godina
protjeran
Gamer71 kaže...

Vidim Mentalist žališ kako si u osnovnoj bio vrhunski a sada ništa... znam, puno njih prolaze istu stvar nažalost. U osnovnoj školi vrhunski u razredu, imaš sve petice- dođeš u gimnaziju i shvatiš da nisi genijalac.

Btw meni isto škola ide na *urac više, nisam očekivao da će bit tak teško u gimnaziji. Proć ću ( ako prođem) sa 4.1, samo što ću možda matematiku imati 1 {#}

U tome je problem, ja i jesam genijalac. Da uzmem dva dana po predmetu, imao bih pet iz svega. Kao sto sad znam svu biologiju.

Ali, rekao sam tisucu puta, i opet cu.

Profesorica njemackog voli gramatiku, ja kod kuce predem lekciju (jedan od 4 ucenika koji to urade), a ona mi ne da peticu. Imao sam 4 na polugodistu

Profesor latinskog mi je zakljucio 4 na osnovi neuredne teke (imao sam 5 iz kontorlnog i 5 iz odogovora).

Profesorica biologije mi je na 5 iz odgovora i 4 iz kontrolnog zakljucila 4 zato jer sam uz jos 4 troll ucenika ostao u skoli, na dan kad su svi pobjegli i ona je morala drzati nastavu (pitala je teska pitanja i nitko nije znao).

I tako sam na polugodistu zavrsio s prosjekom 4.4.

Zasto da ja imam posla s takvim retardima, pls nigga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 22:35 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

@sirka666 && athlon64

Koji AutoCAD, te stvari ni najnoviji nemogu pokrenit nova računala a oni su iz drugog milenija. Kako kaže sikira radili smo u onome CADu što je ko ministarstvo davne devedesete prevelo i podililo skolama. Pola programa je krekirano, tipa EWB licencu neznam dali sam igdi vidia licencu za njega haha. Uops niste ništa pročitali. Elektrotehnička škola == smeće sada. Program je iz 80 i neke. Radi se novi u suradnji s Algebrom več godinu dana. Ako želite upisat Elektrotehničku školu u Splitu na smjer Tehničar za računalstvo molim da pričekate 2 godine jer je trenutno stanje očajno. I to još ako naši divni ministri odobre program kad ga slože do kraja. Novi program sam vidia iz prve ruke i mogu reč da je puno bolji i moderniji al opet je to puno štrebanja jer današnje generacije ne znaju ni dijelove matične ploče. Opet informacija iz prve ruke. Elektrotehnička škola, smjer tehničar za računalstvo a padnu na pitanju iz dijelova matične ploče na natjecanju iz informatike. PA DI TO IMA JOŠ !!! Da vidite reakciju profesora kad je to vidia. Odma se sitia držat nama (lol zakasnia je četri godine) misec dana prije kraja dijelove računala što sam ja radia u 6 ili 7 osnovne xD

Nadam se da če se ideje i prijedlozi koje dodajem uvažit pa če se i to sitit dodat u program iako ni sam nemam vremena za pisanje i predlaganje jer imam posla preko glave a kamoli još pomagat u slaganju novog edukacijskog programa.

SVe NajBoLje,

Cokaric

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 22:39 (Cokaric).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ne znam kao vi ali ja sam odmalena kao klinjo u 5. razredu znao što ću raditi... stalno sam raskopavao stare televizore, kompove itd. jednostavno od malena obožavam elektroniku {#}...

najviše mrzim kad neko upiše neku školu, a to ga uopće ne zanima. Tako u mome razredu ima sigurno 15-ak učenika koji su zalutali u tu školu i naravno da im je sve teško i naravno da imaju po par komada i da idu na popravak... jednostavno mi nije jasno pa koju ku*ac si onda upisivao tu školu !?

neki dan pričam sa jednim likom iz razreda i kaže on morao sam nešto upisati,a poslije ću na kriminalistiku....

i radi takvih likova {#} koje ne zanima škola jer ne vole ono što su upisali, drugi moraju ispaštati...

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
Cokaric kaže...

Koji AutoCAD, te stvari ni najnoviji nemogu pokrenit nova računala a oni su iz drugog milenija. Kako kaže sikira radili smo u onome CADu što je ko ministarstvo davne devedesete prevelo i podililo skolama. Pola programa je krekirano, tipa EWB licencu neznam dali sam igdi vidia licencu za njega haha. Uops niste ništa pročitali. Elektrotehnička škola == smeće sada. Program je iz 80 i neke. Radi se novi u suradnji s Algebrom več godinu dana. Ako želite upisat Elektrotehničku školu u Splitu na smjer Tehničar za računalstvo molim da pričekate 2 godine jer je trenutno stanje očajno. I to još ako naši divni ministri odobre program kad ga slože do kraja. Novi program sam vidia iz prve ruke i mogu reč da je puno bolji i moderniji al opet je to puno štrebanja jer današnje generacije ne znaju ni dijelove matične ploče. Opet informacija iz prve ruke. Elektrotehnička škola, smjer tehničar za računalstvo a padnu na pitanju iz dijelova matične ploče na natjecanju iz informatike. PA DI TO IMA JOŠ !!! Da vidite reakciju profesora kad je to vidia. Odma se sitia držat nama (lol zakasnia je četri godine) misec dana prije kraja dijelove računala što sam ja radia u 6 ili 7 osnovne xD

Nadam se da če se ideje i prijedlozi koje dodajem uvažit pa če se i to sitit dodat u program iako ni sam nemam vremena za pisanje i predlaganje jer imam posla preko glave a kamoli još pomagat u slaganju novog edukacijskog programa.

SVe NajBoLje,

Cokaric

aha, onda moj prijatelj laze ocito , al dobro i nije on neki pouzdani izvor , zar je autocad tako zahtjevan ? radia sam u 3dsmax-u na svom kompu i itina renderiranje odvali svih6 jezgri na 100% , ali mislim stvarno past na djelovima ploće zaslužuje profesor trušćurinu , ja sam se na osnovama loše plasirao jer sam failao na matematićkom dijelu , btw cokariću ti si marin jel ? onaj s dugom kosom??

14 godina
Mentalist kaže...
Gamer71 kaže...

U tome je problem, ja i jesam genijalac. Da uzmem dva dana po predmetu, imao bih pet iz svega. Kao sto sad znam svu biologiju.

Ali, rekao sam tisucu puta, i opet cu.

Profesorica njemackog voli gramatiku, ja kod kuce predem lekciju (jedan od 4 ucenika koji to urade), a ona mi ne da peticu. Imao sam 4 na polugodistu

Profesor latinskog mi je zakljucio 4 na osnovi neuredne teke (imao sam 5 iz kontorlnog i 5 iz odogovora).

Profesorica biologije mi je na 5 iz odgovora i 4 iz kontrolnog zakljucila 4 zato jer sam uz jos 4 troll ucenika ostao u skoli, na dan kad su svi pobjegli i ona je morala drzati nastavu (pitala je teska pitanja i nitko nije znao).

I tako sam na polugodistu zavrsio s prosjekom 4.4.

Zasto da ja imam posla s takvim retardima, pls nigga.

Pun si govana .

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
protjeran
ilija2010lukic kaže...

ne znam kao vi ali ja sam odmalena kao klinjo u 5. razredu znao što ću raditi... stalno sam raskopavao stare televizore, kompove itd. jednostavno od malena obožavam elektroniku  {#}...

najviše mrzim kad neko upiše neku školu, a to ga uopće ne zanima. Tako u mome razredu ima sigurno 15-ak učenika koji su zalutali u tu školu i naravno da im je sve teško i naravno da imaju po par komada i da idu na popravak... jednostavno mi nije jasno pa koju ku*ac si onda upisivao tu školu !?

neki dan pričam sa jednim likom iz razreda i kaže on morao sam nešto upisati,a poslije ću na kriminalistiku....

i radi takvih likova {#}  koje ne zanima škola jer ne vole ono što su upisali, drugi moraju ispaštati...

Upravo tako.

Najbolje bi bilo da postoji neko postrojenje za autanaziju, gdje bi me uspavali, cak bi im platio. Eto koliko je nasa drzava (BiH, ali i Hrvatska) zaostala.

KKristijan kaže...

Pun si govana .

Da mi je da imas moj mozak na 2 dana. Samo toliko.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 22:45 (Mentalist).
14 godina
Ah ta škola...

mentalist nisi ti pun ovoga sta je reka kolega...nego pun sebe i mrznje..samo mi nije jasno zasto...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice