Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.557
|
čitano: 16.557.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Kombinacija koju već dugo koristim i koja mi odgovara je NOD32 antivirus (original licenca) i ZoneAlarm free. Dosad nisam imao problema sa štetnim softwareom, niti na XP niti na novom win 7 x64.

EDIT: ne koristim internet security programe jer one koje sam isprobao jako su teretili i usporavali sistem (KIS09,Norton, ESET - probne verzije).

I don't belong
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 23:52 (ne0n).
17 godina
neaktivan

Eset Smart Security 4 - Trial verzija vec 2 godine Smijeh

Ljepo svaki mjesec napravim novi email....i dobim ključ

koristio sam i punu verziju 2 mjeseca (dobio od ISP-a), i nikakve razlike nema.

17 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
win32 kaže...

Trenutno trazim jos uvijek "savrsenu" kombinaciju AV i FW, ali sve mi izgleda da cu se opet vratiti na Eset SS.

Ja osobno nisam za AIO (all in one) rješenja. Koristim NOD32 (licencirani) i ZoneAlarm pro (uskoro ću morat obnovit licencu) i moram priznat da mi sve savršeno funkcionira. Ukupno me produženje licenci za oba proizvoda dodje oko 300 kn što i nije pretjerano.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 0:16 (F1-IVO).
17 godina
protjeran

evo vec dosta dugo nemam antivirus i nista 

skeniram sa svim i svacim i nije mi jos nista naslo 

pa sam me zanima gdje su ti virusi ... na stranicama 

gdje ja idem ocito ih nema

znaci redovito skeniram sa Malwarebytes' Anti-Malware i to je to

e da jos sam stavio na chrome WOT

mogu vam pokazat logove ako ocete 

samo treba pazit i pamet u glavu

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan

Evo Symantec nudi za one koji zele isprobati Norton 360 ver 4.0 i Norton Antivirus 2010

Ovo su trial verzije i vaze 90 dana.

Bolje je ovo koristiti nego neke crack verzije.Sve je legalno.

Nadam se da ne krsim neka pravila.

A ukoliko to radim,molim administratore da obrisu moj post.

16 godina
neaktivan
Nautilus kaže...

Evo Symantec nudi za one koji zele isprobati Norton 360 ver 4.0 i Norton Antivirus 2010

Ovo su trial verzije i vaze 90 dana.

Bolje je ovo koristiti nego neke crack verzije.Sve je legalno.

Nadam se da ne krsim neka pravila.

A ukoliko to radim,molim administratore da obrisu moj post.

..skinuo sam norton antivirus 2010 i instalacija prošla za 1 min program skida update svaki 10 min i ima ljep izgled!Iznenađen

Malo sam ga probao testirat i zasada sve otkriva čini mi se jako dobar! Ima dosta funkcija koje se mogu podesiti tako da tko je napredniji korisnik može sve ljepo podesiti!

Za sada sve radi pa budem vidio 90 dana kak če se pokazatiSmijeh

16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

evo vec dosta dugo nemam antivirus i nista 

skeniram sa svim i svacim i nije mi jos nista naslo 

pa sam me zanima gdje su ti virusi ... na stranicama 

gdje ja idem ocito ih nema

znaci redovito skeniram sa Malwarebytes' Anti-Malware i to je to

e da jos sam stavio na chrome WOT

mogu vam pokazat logove ako ocete 

samo treba pazit i pamet u glavu

odi malo po crack stranicama

17 godina
neaktivan

evo ja sad stavio na chrome ovaj dodatak WOT(web of trust)......i cisto da provjerim kako radi ukucam u google crack games.........i pokazuje mi da je stranica www.downloadserialcrack.com puna virusa,pokazuje mi crveni krugic........zatim odem na symantecovu stranicu http://safeweb.norton.com/da provjerim da li ta stranica ima viruse i ono mi pokaze da je cista 100000%.....kome vjerovati sada???? ipak symantec je dobra firma za antivuruse,......ali ko pravi WOT,koja firma.........zato kazem da nevjerujete bas u taj WOt osim ako vjerujete da je bolji nego symantec .....druga misljenja,molim

16 godina
neaktivan

WOT ti ne pokazuje da li ima virusa ili nema, nego kakav je generalni trust na tu stranicu, to ti je neka generalna ocjena sta na toj starnici mozes ocekivati...Znaci ako je zelenao moze i bez zastite na tu stranicu bez straha, ali ako je crveno jao si ga tebi. Medjutim nije crveno zbog virusa iskljucivo, nego imas ocjenu u 4 podrucja, i nijedno nije direkt vezano za viruse, ali ti daje neku referencu da zans sta mozes ocekivati. Naravno da je stranica sa raznim krekovima krcata i spama i malwarea i raznih privacy stealera i sl...ali t one znači da ima virusa na indexu te stranice

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

evo ja sad stavio na chrome ovaj dodatak WOT(web of trust)......i cisto da provjerim kako radi ukucam u google crack games.........i pokazuje mi da je stranica www.downloadserialcrack.com puna virusa,pokazuje mi crveni krugic........zatim odem na symantecovu stranicu http://safeweb.norton.com/da provjerim da li ta stranica ima viruse i ono mi pokaze da je cista 100000%.....kome vjerovati sada???? ipak symantec je dobra firma za antivuruse,......ali ko pravi WOT,koja firma.........zato kazem da nevjerujete bas u taj WOt osim ako vjerujete da je bolji nego symantec .....druga misljenja,molim

...ja mislim da bi trebalo vjerovati više Wotu nego Safeweb nortonu jer wot ocjenjuju korisnici koji su doživjeli na tim stranicama nešto neugodno pa zato mislim da je wot pouzdaniji!

Probao sam stranice koje Wot ocjenjuje kao crvene ,vidjeti kako ih ocjenjije safeweb norton od nekoliko  crveni na wotu na nortonu su sve  zelene i sigurne  e sad tko griješi teško je reči.Ja ipak više  vjerujem Wotu.Smijeh

16 godina
neaktivan
nod 32
oj! zna mozda tko,kaj sa x-fire? htel sam ga pokrenut i digel se nod 32 i izbrisao. hocu ga ponovo skinut i instalirat,nod 32 mi nedozvoljava...
16 godina
neaktivan

bitdefender definitivno

16 godina
protjeran

AVAST je KONDOM nad KONDOMIMA

17 godina
neaktivan
RE: nod 32
carassassin kaže...
oj! zna mozda tko,kaj sa x-fire? htel sam ga pokrenut i digel se nod 32 i izbrisao. hocu ga ponovo skinut i instalirat,nod 32 mi nedozvoljava...

Instalacija x-firea ti je zaražena.

I don't belong
17 godina
lisac kaže...

AVAST je KONDOM nad KONDOMIMA

Meni je Avast propustio dva virusa koja je Avira našla. Nevinašce

Nema najboljeg antivirusa, svaki nešto propusti. Neodlučan

16 godina

kaspersky definitivno,i to kis 2010 imam ga licenciranog več mjesec dana,najvažnije od svega je da ne pita glupa pitanja koja bi trebao znati,sve radi sam,na stolnm imam nod 32 nije ni do koljena kasperskom

18 godina
blackalbum kaže...

kaspersky definitivno,i to kis 2010 imam ga licenciranog več mjesec dana,najvažnije od svega je da ne pita glupa pitanja koja bi trebao znati,sve radi sam,na stolnm imam nod 32 nije ni do koljena kasperskom

Nod 32 i KIS 2010 se nit ne mogu uspoređivat nikako jer je NOD samo pruza Anti-malware zastitu ( klasicni antivirusi ne postoje vise danas pa ih se ne moze tak nit zvat onda) bez firewall-a i ostalih dodataka . To da si išel uspoređivat Eset Internet Security i KIS 2010 onda je to nekaj sasvim drukcije.Cool

16 godina
rambox kaže...
blackalbum kaže...

Nod 32 i KIS 2010 se nit ne mogu uspoređivat nikako jer je NOD samo pruza Anti-malware zastitu ( klasicni antivirusi ne postoje vise danas pa ih se ne moze tak nit zvat onda) bez firewall-a i ostalih dodataka . To da si išel uspoređivat Eset Internet Security i KIS 2010 onda je to nekaj sasvim drukcije.Cool

ma i da imam eset opet bih rekao da ne valja,pogledaj samo matousec test

18 godina
blackalbum kaže...
rambox kaže...
blackalbum kaže...

ma i da imam eset opet bih rekao da ne valja,pogledaj samo matousec test

Je samo Matousec.com ne testira stalnu Anti-malware ili antivirusnu zastitu ak tak hoćes. To su uglavnom Firewall i Host Protection tj HIPS testovi pa program koji to nema ima lose ili nikakve rezultate ali to ne znaci da ne valja zato samo joj fali taj dio zastite kaj se lako sredi dodavanjem programa koji to ima. Recimo ak se bas drzis te liste tamo ko pijan plota ukombiniraj Aviru Free i Pc Tools Firewall Free pa bus dobil bolju kombinaciju za badave od KIS prema toj listi i kaj cemo sad onda.Smijeh Uglavnom problem je kaj vecina ljudi ne zna kak se radi sa HIPS pa si krivim koristenjem samo stetu naprave,  i onda je ta lista za njih ionak beskorisna to je samo za naprednije korisnike koji to znaju iskoristit kak spada.Cool

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

16 godina

avira bolja od kasperskog da sigurno imao sam taj pc tools,malo sam ga testirao i pušta ove leak testove,to što sad svi tvrde da je avira bolja jer su to pročitali baš ne treba uzimati za ozbiljno,ja sam rekao da nod 32 sam ne valja a tu je test esetova firewall i hipsa pa sad zaključi sam

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 21:12 (blackalbum).
17 godina
neaktivan

Eset smart security 4

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
18 godina
blackalbum kaže...

avira bolja od kasperskog da sigurno imao sam taj pc tools,malo sam ga testirao i pušta ove leak testove,to što sad svi tvrde da je avira bolja jer su to pročitali baš ne treba uzimati za ozbiljno,ja sam rekao da nod 32 sam ne valja a tu je test esetova firewall i hipsa pa sad zaključi sam

Eset uopce nema HIPS nikakav pa zato i je na nuli dole kaj je tu cudno,Nevinašce da ga nema nit Kaspersky kaj mislis di bi onda bio sigurno ne na vrhu pa bi se moglo rec da ne valja a to uopce ne bi bila istina normalno. Ti testovi tu malo zbunjuju ljude jer to zapravo nije tak kak izgleda. Problem je u tome kaj si sa krivom upotrebom tj neznanjem oko koristenja HIPS-a mozes napravit vise stete nego s gamadiCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 21:18 (rambox).
16 godina
odjavljen

Bolje išta nego ništa. KIS, Avira, Avast, Norton, ESS-sve to valja samo treba redovito updatat... Ljudi rade na tim programima svaki dan tako da je to sve ok.

Ja nemam potpis!?
16 godina
rambox kaže...
blackalbum kaže...

Eset uopce nema HIPS nikakav pa zato i je na nuli dole kaj je tu cudno,Nevinašce da ga nema nit Kaspersky kaj mislis di bi onda bio sigurno ne na vrhu pa bi se moglo rec da ne valja a to uopce ne bi bila istina normalno. Ti testovi tu malo zbunjuju ljude jer to zapravo nije tak kak izgleda. Problem je u tome kaj si sa krivom upotrebom tj neznanjem oko koristenja HIPS-a mozes napravit vise stete nego s gamadiCool

pa imam ja i comod sa agresivnim hipsom,nije da baš imam neka znanja o informatici,samo treba čitati što te pita,u kombinaciji je sa nod 32, i vjeruj da nemam comodo nebih baš nodu previše vjerovao,prvo skup je i malo sam ga testirao po raznim crack stranicama i nije to to pa sam morao ponovno instalirati xp,kaspersky imam na novom laptopu  i nije mi bilo krivo dati 300 kn ,stvarno je predobar,što će ti nod kad moraš besplatnim alatima skenirati kompjutor jer je ovaj totalno slijep,a što je najgore od svega kad i nešto nađe piše da on to ne može ukloniti(kaspersky naravno može),pa sam morao besplatnim alatom uklanjati,tako sam mogao staviti i avast + comodo ,a ja sam dao 270 kn i onda moram koristiti besplatne alate

18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da, a zašto ga nema? I što je uopće smart u tom securityu? na NOD nakalemljen spam i packet filter? jadno... a treba samo pročitati moljakanja esetovih uzera da barem razviju neki rudimentarni beh. blocker... što se tiče Outposta i PC toolsa, mogu reći jedino da su rađeni s namjerom da se prođe isfurani Matousec... pa nije to jedini test na internetu, ova dva ne prolaze običan drop test, gdje bilo koji qu... može ispustiti svakakva sranja u system folder (osim drivera), ukoliko neki API nije pokriven kako treba (a mnogi nisu) ispušteni executable se tada "lako" registrira na sistem, u biti niti Outpost niti PCtools nisu HIPSevi već prošireni (Matušekovim testovima) behavior blockeri...

Najbolja mi je svađa Agnituma i Matušeka prije par godina, kada je Outpost iz uzer moda pokušavao zaustavljati akcije drivera koji radi iz kernela... Matušek je outpost toliko razvaljivao na testiranjima i svojim lekcijama da je bilo grozno za gledat...

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 23:09 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

propustio mi avast5 dva virusa takodje koje je avira pronasla,......u pitanju je bio virus pod nazivom ja mislim GEN/Trash (tako nekeko)

16 godina
protjeran
vec dvije godie imam licencu za Kasperskog. U te dvije godine samo dva virusa i to jedan mojom greskom unatoc obavijesti. Mislio sam da je false positive. Super radi, sve detektira, koliko vidim trosi malo resursa, sve super. A Avira je isto ok, ali prespora (bar ona verzija koju sam ja imao), treba puno duze da se windowsi dignu...
Don't be mean to me.
16 godina
odjavljen

Ja koristim NIS trial... tako dok sve probam po 30 dana imam cijelu godinu dobar AV, hehe.

Ja nemam potpis!?
18 godina
(s)izgoreo kaže...
rambox kaže...

Da, a zašto ga nema? I što je uopće smart u tom securityu? na NOD nakalemljen spam i packet filter? jadno... a treba samo pročitati moljakanja esetovih uzera da barem razviju neki rudimentarni beh. blocker... što se tiče Outposta i PC toolsa, mogu reći jedino da su rađeni s namjerom da se prođe isfurani Matousec... pa nije to jedini test na internetu, ova dva ne prolaze običan drop test, gdje bilo koji qu... može ispustiti svakakva sranja u system folder (osim drivera), ukoliko neki API nije pokriven kako treba (a mnogi nisu) ispušteni executable se tada "lako" registrira na sistem, u biti niti Outpost niti PCtools nisu HIPSevi već prošireni (Matušekovim testovima) behavior blockeri...

Najbolja mi je svađa Agnituma i Matušeka prije par godina, kada je Outpost iz uzer moda pokušavao zaustavljati akcije drivera koji radi iz kernela... Matušek je outpost toliko razvaljivao na testiranjima i svojim lekcijama da je bilo grozno za gledat...

Ocito ovi u Eset ne brinu bas kaj korisnici oce neg samo furaju po svoje,Smijeh kak bi drukcije objasnil da nemaju nista osim klasicne zastite cak niti Windows Startap barem da pokriju sa zastitom nista nula bodova uspavane lijencine.Smijeh

16 godina
odjavljen
rambox kaže...

Ocito ovi u Eset ne brinu bas kaj korisnici oce neg samo furaju po svoje,Smijeh kak bi drukcije objasnil da nemaju nista osim klasicne zastite cak niti Windows Startap barem da pokriju sa zastitom nista nula bodova uspavane lijencine.Smijeh

A tako popularan AV... odnosno smart security... Ne razumijem tu popularnost, probao sam nod antivirus i avira free mi je bila bolja.

Ja nemam potpis!?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice