Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.342.198
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
xsky_devilx kaže...
Sophos Anti-Virus Test:

U naslovu piše Sophos Anti-Virus.....a to je ovo:

http://www.sophos.com/en-us/products/endpoint/anti-virus.aspx

Ti testiraš Sophos Endpoint Security and Control, a to je ovo:

http://www.sophos.com/en-us/products/endpoint/endpoint-security-and-control.aspx

Hmmm....promjena imena testa?

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 21:55 (siketa).
16 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Čudno mi je kako nitko ne spominje Symantec Endpoint Security?

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
neaktivan
siketa kaže...
xsky_devilx kaže...
Sophos Anti-Virus Test:

U naslovu piše Sophos Anti-Virus.....a to je ovo:

http://www.sophos.com/en-us/products/endpoint/anti-virus.aspx

Ti testiraš Sophos Endpoint Security and Control, a to je ovo:

http://www.sophos.com/en-us/products/endpoint/endpoint-security-and-control.aspx

Hmmm....promjena imena testa?

Ne. U videu sam rekao da testiram "Sophos Anti-Virus" što je dio paketa "Sophos Endpoint Security and Control". Usput, kad skidaš sa linka: http://www.sophos.com/en-us/products/endpoint/anti-virus.aspx tzv. "Anti-Virus" automatski dobijaš i "Sophos Endpoint Security and Control".

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 22:09 (xsky_devilx).
15 godina
torrente kaže...
andi.cro kaže...

Kaj ti je došlo da si išel AVG isprobavat?

Pomanjkanje ne-testiranih proizvoda!?!

vrlo jednostavno.  opcenito me jako iritira u zivotu kada se nesto STIGMATIZIRA na osnovu rekla-kazala PRASTARIH prica.

to je izgleda i ovdje isto.

da zalost bude veca , rucno instaliran AVG, bez masu gluparija uz svoj ResidentShield (BehaviorBlocker) se pokazao jako dobrim.

sasvim normalan igrac na sceni uz besplate, avira i avast.

zakljucak:  Nije to pomanjkanje ideja sto isprobat, nego se uvjerit da nije sve tako ,kako se papagajski ponavlja i stigmatizira.

budem ubacio kasnije recenziju. nije se dokazao na domenama,ali je sve DOWNLOADANO , ane ono blokiranje linkova...ne ne to, nego skinut malware i pokrenut....pa braco, njegov BB je prva liga...a kad znas kakav je Avastov BB..onda se zamislis, sto po forumima mijesaju kruske i jabuke? 

pa zato sto im je lijeno probat.

ja cu u buduce rado preporucit AVG uz svoj link kako ga instalirat, a vi kako hocete.

Ajd napravi nam ak nađeš vremena AVG-ov review da nas uvjeriš da je to dobar proizvod!

Ja ću mu prvi skinut kapu ak se pokaže dobar ali uključi u review sve segmente: Procesi,Potrošnja,0-day,blokada linkova,blokada pokrenutih malwera sa PC-a,usporava li šta svakodnevan rad ili surfanje,kako ide sa deinstalacijom,ostaje li iza njega kakvo zaostalo smeće pa ti Action Centar unatoč deinstalaciji govori da je AVG još prisutan ( kao meni kad sam ga posljednji put isprobavao ), itd...ono full review{#}

Mnogo ljudi je imalo loša iskustva sa njim uključujuči i mene pa nam trebaš dati stvarno jake argumente da bi pozitivno počeli o njemu razmišljati!!!

Sretno{#}

Jel tako-tako je !!!
15 godina
BlackFoot kaže...
andi.cro kaže...
brixy kaže...
andi.cro kaže...

Jel itko čuo za ovaj program "SpyHunter"

Čini mi se OK a i njegov web ima korisne informacije!

Još ćeš i rogue instalirati... http://www.mywot.com/en/scorecard/spywareremove.com

Ne vjerujem da je "Rogue", ispitat ću to sutra na virtualcu!!!

Možeš taj program ispitati na čemu hoćeš. Smatram te pametnim čovjekom. Taj program je bio, sada je i ostat će u budućnosti pravo smeće. Kako kaže brixy maltene rogue. Smeće je smeće i tu pomoći nema. Takvih programa ima more a svi zajedno ne vrijede ni tri k.... ladne vode. Oprostite na izrazu ali stvarno je tako.

Imaš li osobno kakva loša iskustva ili si negdje pročitao svašta-loše o njemu ili...?

Prvi put sam naišao na taj program, malo prošvrljao po njihovom webu i učinio mi se OK!

Možda je stvarno loš kao što kažeš ali volio bih znat od kuda ti sve te loše informacije o njemu?

Jel tako-tako je !!!
15 godina
siketa kaže...

Ekipa, može još netko bacit Sendori test.....antimalware i GRC Benchmark?

Kod mene od sad ide ChromePlus+Panda URL Fitler+Sendori (DynDNS).

Da ti vratim povjerenje u OpenDNS{#}

DNS Reviews.com

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 23:15 (andi.cro).
15 godina
username kaže...

Čudno mi je kako nitko ne spominje Symantec Endpoint Security?

Staro serversko čudo sa približno ovakvim komentarima...

Jel tako-tako je !!!
17 godina
OpenDNS vs. NortonDNS vs. Comodo Secure DNS

+ neki antivirusi (McAfee, Kaspersky & Nod32)

http://av-gurus.blogspot.com/ - Blog o sigurnosti/zaštiti kompjutera.
15 godina
djigibao kaže...
OpenDNS vs. NortonDNS vs. Comodo Secure DNS

+ neki antivirusi (McAfee, Kaspersky & Nod32)

Kruške i jabuke {#}

Open ne možeš stavit u isti koš kao i Norton i Comodo jer ne filtriraju iste stvari!

Testirao sam bio prije neko vrijeme i ja te DNSove i nailazio sam na podosta linkova gdje je Open blokirao a Norton i Comodo, 0-bodova!!!

EDIT: Nakon svih tih peripetija i testiranja DNS adresa došao sam do zaključka da uopće nisu potrebne ako se stavi Panda URL filter jer je ona Alfa i Omega za sve moguće filtere i DNS-ove!!!

Btw.Imam OpenDNS na routeru ali samo zato da baš nije defaultni od operatera,od Pande ionako ne može doć na red čak i kad bi htio,Panda blokira gotovo sve malciozne stranice{#}

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 23:42 (andi.cro).
17 godina

andi.cro, kao i uvijek iznimno si konfuzan u komentiranju.

prvo ako mene repliciraš, onda ponovno pročitaj što sam napisao...da je AVG sasvim dobar (3 u skolskom zargonu).

objasnio sam i pod kojim uvjetima instalacije je dobar.

nemas referencu skidanja kape jer je sve konfuzno i zbunjujuce sa tvojim zakljucima..pa do ovih zadnjih o dns-u.

dapace, odgovorna osoba za svoj napisani post nece napisat "panda filter je alfa i omega svih filtera".

takva neozbiljnost je svakodnevna. ne ralikujes mocan web filter od priglupog koji radi na principu telefonskog imenika.

ono sto ti je rambox napisao za wot,a ja dodao za aviru. 

dapace vecina drugih korisnika ne trazi samog sebe po ovoj temi.  znaju na cemu su.

srz svakog foruma je argumentiranost. mlacenje prazne slame to nije. postovi koji zavrsavaju cis,panda i kompanija su.. sa brdom ..{#}{#}{#} u najmanju ruku za preskocit.

AVG je dobar(3) i tvrdim koliko mi mogucnosti pisanja i dodavanja slika dozvoljava  da to i prezentiram,a vidi se u tekstu da takvih experata sa neargumentiranim komentarima AVG je SMEĆE ima na pretek.

da bahatost bude veca trazi se ultra test i ultra prezentacija mojih tvrdnji...mozda  u dnevniku u 19.30?

sretno i tebi u nastavku bauljanja kroz temu. 

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
torrente kaže...

andi.cro, kao i uvijek iznimno si konfuzan u komentiranju.

prvo ako mene repliciraš, onda ponovno pročitaj što sam napisao...da je AVG sasvim dobar (3 u skolskom zargonu).

objasnio sam i pod kojim uvjetima instalacije je dobar.

nemas referencu skidanja kape jer je sve konfuzno i zbunjujuce sa tvojim zakljucima..pa do ovih zadnjih o dns-u.

dapace, odgovorna osoba za svoj napisani post nece napisat "panda filter je alfa i omega svih filtera".

takva neozbiljnost je svakodnevna. ne ralikujes mocan web filter od priglupog koji radi na principu telefonskog imenika.

ono sto ti je rambox napisao za wot,a ja dodao za aviru. 

dapace vecina drugih korisnika ne trazi samog sebe po ovoj temi.  znaju na cemu su.

srz svakog foruma je argumentiranost. mlacenje prazne slame to nije. postovi koji zavrsavaju cis,panda i kompanija su.. sa brdom ..{#}{#}{#} u najmanju ruku za preskocit.

AVG je dobar(3) i tvrdim koliko mi mogucnosti pisanja i dodavanja slika dozvoljava  da to i prezentiram,a vidi se u tekstu da takvih experata sa neargumentiranim komentarima AVG je SMEĆE ima na pretek.

da bahatost bude veca trazi se ultra test i ultra prezentacija mojih tvrdnji...mozda  u dnevniku u 19.30?

sretno i tebi u nastavku bauljanja kroz temu. 

Zakaj sam konfuzan?

Zato što sam imao loša iskustva sa AVG-om i što mu ne vjerujem?

Ti si ga počeo hvaliti i rekao si da je "jako dobar" a ja sam ti odgovorio da ću trebat čvrste argumente od tebe da me razuvjere da AVG nije dobar!!!

Kaj je tu konfuzno?

Što se tiće Pande, svojim "likom i djelom"{#},neporecivo tvrdim da je Panda URL fijter: najbolji web filter takve vrste koji sam ikada imao čast koristiti!!!

Jednostavan,brz i učinkovit filter opasnih web stranica sa najvišom detekcijom od svih!!!

To je moj stav koji je dobiven testiranjem raznoraznih filtera i DNS-ova!!!

Ne znam zašto si shvatio moju molbu da napraviš detaljan test AVG-a kao bahatu,nije mi ni na kraj pameti bila neka provokacija ili bahatost,samo sam želio napomenuti da bi SAMO takav test sa pozitivnim ishodom za AVG,promjenio moje negativno mišljenje o njemu.

I za kraj...{#}{#}{#}

Jel tako-tako je !!!
15 godina

Napravio sam test SpyHunter-a koji je "free" za skeniranje i blokiranje a "paid" za uklanjanje pronađenog sa kompa...

"SpyHunter detect, remove and block thousands of spyware, rootkits, adware, keyloggers, cookies, trojans, worms and other types malware."

Downloadao sam sa Malwares.pl paketić od 133 najnovijih malwarea,sve sam ih pokrenuo i SpyHunter je sve zblokiral tj.izbacio upozorenje za nepoznat objekat i ponudio Allow ili Block, naravno na svako upozorenje sam kliknuo Block!

Nakon toga sam otišao na Malc0de i pokretao linkove sa skoro cijele njihove najnovije stranice, učinkovitost SpyHuntera je bila 98%!!!

Samo dva linka nisu bila blokirana i otvorio mi se Notepad sa nekim hieroglifima!!!

Ima i neke nedostatke kao što su da ne može lokalizirat skeniranje na određeni fajl,folder ili program jer je Custom Scann podjeljen u nekoliko područja skeniranja a to su: Mamorija,Registar,Kukiji,Fajlovi i Rotkitovi pa ako želite skenirat neki fajl,on će skenirat sve fajlove!!!

Pronašao mi je također neki opasni "kuki" i dao mi putanju gdje se nalazi ali kada sam tamo došao,nije ga bilo!

Eto to je ugrubo, na prvu, zanimala me prvobitno sposobnost blokiranja malcioznih linkova i pokrenutih malcioznih programa koji su već skinuti na komp.

Od 133 malwarea skinutih sa Malwares.pl blokirao je SVE!!!

Od cca.40 pokrenutih linkova sa Malc0de Database blokirao je 38!!!

{#}{#}{#}

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 2:49 (andi.cro).
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Napravio sam test SpyHunter-a koji je "free" za skeniranje i blokiranje a "paid" za uklanjanje pronađenog sa kompa...

"SpyHunter detect, remove and block thousands of spyware, rootkits, adware, keyloggers, cookies, trojans, worms and other types malware."

Downloadao sam sa Malwares.pl paketić od 133 najnovijih malwarea,sve sam ih pokrenuo i SpyHunter je sve zblokiral tj.izbacio upozorenje za nepoznat objekat i ponudio Allow ili Block, naravno na svako upozorenje sam kliknuo Block!

Da li je on upozorio na maliciozan sadržaj ili je sve .exe stavio kao nepoznat objekt? Nije valjda da će ispasti kao na slici dolje, da te na to upozore i windows... našao mi je 3 cookisa i tražio da ga kupim kako bi ih obrisao!

Ali šta se mora priznati da me nije pitao za revo i ccleaner .exe pa vljda ima nekakvu white listu

15 godina
andi.cro kaže...

Nakon toga sam otišao na Malc0de i pokretao linkove sa skoro cijele njihove najnovije stranice, učinkovitost SpyHuntera je bila 98%!!!

Samo dva linka nisu bila blokirana i otvorio mi se Notepad sa nekim hieroglifima!!!

Ima i neke nedostatke kao što su da ne može lokalizirat skeniranje na određeni fajl,folder ili program jer je Custom Scann podjeljen u nekoliko područja skeniranja a to su: Mamorija,Registar,Kukiji,Fajlovi i Rotkitovi pa ako želite skenirat neki fajl,on će skenirat sve fajlove!!!

Pronašao mi je također neki opasni "kuki" i dao mi putanju gdje se nalazi ali kada sam tamo došao,nije ga bilo!

Eto to je ugrubo, na prvu, zanimala me prvobitno sposobnost blokiranja malcioznih linkova i pokrenutih malcioznih programa koji su već skinuti na komp.

Od 133 malwarea skinutih sa Malwares.pl blokirao je SVE!!!

Od cca.40 pokrenutih linkova sa Malc0de Database blokirao je 38!!!

{#}{#}{#}

Hm..sve je to uredu samo ja to nebi nikada sebi na kompjuter instalirao.Ima razlog zašto taj je program označio wot crveno!!!

http://slikaricaliky.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 8:14 (TonyM).
17 godina

Neki dan sam bio u Linksu i odlučio sam da kupim Kaspersky 1 godišnju licencu pa ću vidjeti kakav je jer sam čuo da ga svi hvala. Za sada sam zadovoljan. Prije sam imao Aviru, ali nakon skeniranja sa Kasperskya vidio sam da je Aviri dosta toga promaklo.

Što vi općenito mislite o kupljenim AV rješenjima?

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

jedini opasani cookie je njegov{#}
jedan u moru nepotrebnih programa,ne nudi ga nijedna relevantna stranica sa sigurnosnim softverom

17 godina
neaktivan

Super ako su kupljeni ili osvojeni na nekoj nagradnoj igri, a ne krekirani jer onda ne rade svoj posao. Kaspersky ti je svakako odličan izbor i instaliraj verziju 2012 ako ti vrijedi licenca za nju.

Razer_Copperhead
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Super ako su kupljeni ili osvojeni na nekoj nagradnoj igri, a ne krekirani jer onda ne rade svoj posao. Kaspersky ti je svakako odličan izbor i instaliraj verziju 2012 ako ti vrijedi licenca za nju.

Imam 2011. verziju, mislim da se onda ne može instalirati 2012 jer je licenca na jednu godinu i jedan PC.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
17 godina

gospon eugen kaspersky nas od danas prati na twiteru, budemo vidjeli hoce li nas pratit gospodin melih.

epic.

http://av-gurus.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

Ne znam, kako sam već i napisao, da li možeš licencu od 2011 prebacit na 2012, ali svakako ti je dobar izbor Kaspersky. Stavi si WOT ako ga nemaš i MBAM za povremeno skeniranje ili Hitman Pro ako želiš na brzinu provjerit da li imaš neku zarazu i zatim ukloniš s MBAM-om. :))

Razer_Copperhead
15 godina
Dodinho kaže...

Neki dan sam bio u Linksu i odlučio sam da kupim Kaspersky 1 godišnju licencu pa ću vidjeti kakav je jer sam čuo da ga svi hvala. Za sada sam zadovoljan. Prije sam imao Aviru, ali nakon skeniranja sa Kasperskya vidio sam da je Aviri dosta toga promaklo.

Što vi općenito mislite o kupljenim AV rješenjima?

Ja osobno mislim da je bezpotrebno bacati lovu jel ima barem danas dobre besplatne zaštite.Treba samo malo bolje poznavati i proučavati i testirati pa vidjeti.Ja osobno ne kupujem dok ima besplatno a i malo malo iziđe akcija sad ovoga programa sad onoga.No kažem to je moje mišljenje ne mora značiti da je točno ,nakraju svatko zna svoje....

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Imam 2011. verziju, mislim da se onda ne može instalirati 2012 jer je licenca na jednu godinu i jedan PC.

Možeš da instaliraš verziju koju god hoćeš 2010,2011,2012 licenca važi za svaku verziju dok je samo na jednom kompu naravno

17 godina

Evo kad smo kod AVG, video test novog IS-a

AVG IS 2012 BETA by languy99

http://av-gurus.blogspot.com/ - Blog o sigurnosti/zaštiti kompjutera.
15 godina
djigibao kaže...

Evo kad smo kod AVG, video test novog IS-a

AVG IS 2012 BETA by languy99

Nije loše..ijako sam ga imao na kompjuteru i sam probao i ostao dosta iznenađen dobrom detekcijom...{#}..samo kod deinstalacije malo teže ide dolje barem kod mene.

17 godina
neaktivan

Avira uvodi oni glupi toolbar.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

http://www.avira.com/en/support-for-free-faq-detail/faqid/863
to treba odma maknuti

15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Mnogi su se žalili na tu njihovu odluku...ali izgleda ništa ipak su to uveli...bezveze..{#}

17 godina
neaktivan

Je izašao SP2?

Razer_Copperhead
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Je izašao SP2?

Ja ga isto tražim,al još ga nema izgleda.

Piracy lives forever!!!
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Razer_Copperhead kaže...

http://www.avira.com/en/support-for-free-faq-detail/faqid/863
to treba odma maknuti

Onda gubiš funkcionalnost WebGuarda.

Pitanje: instaliram toolbar i koristim Chrome. OK, lijepo piše da neću vidjeti toolbar u Chromeu.

Ono što me zanima je da li WebGuard funkcionira?

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice