Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.242.019
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Razer_Copperhead kaže...

Što sad koristit umjesto Avire? Sve što valja upropaste... {#}

a šta je s avirom razer ?
ne pratim antiviruse,a vidim kod sestre da mjesecima nema nijedan fail što se tiče update-a

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Što sad koristit umjesto Avire? Sve što valja upropaste... {#}

a šta je s avirom razer ?
ne pratim antiviruse,a vidim kod sestre da mjesecima nema nijedan fail što se tiče update-a

Ovi f'''ck. {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 8:49 (Razer_Copperhead).
17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

nema ti od tog uniblua nista. spekulacije uhvacene na bazi razmjene 2 maila.  kakve veze ima kvaliteta te free inacice na osnovu nekog toolbara kojeg neces koristit?  nikakve.

ali je ipac epic i bezocna sprdacina. free juzeri,imat cete besplatno webguard ako stavite smece toolbara i ta njegova trazilica bude primarna.

moram biti iskren, ja se ipak nebih sjetio ovako dobre ideje za isprovocirat rulju {#}.

sve u svemu, nista od toga nema.  dolazi normalan sp2.

Eat Da Poo Poo
17 godina
neaktivan

Ma bolje bez WebGuarda nego to smeće od toolbara. Jer uz WOT nije ni potreban.

Razer_Copperhead
17 godina

nece to zazivit garant. naravno da je dovoljno. sa ove teme ne treba nikom nista,jedino sto brixy kaze, ponekad imat ideju sto stavit poznaniku n00bu.

Eat Da Poo Poo
17 godina
Taj toolbar kod Avire ce bit opcionalan (moci ce se ne-instalirat) ili ce bit po difoltu?...nije da ga koristim, cisto me interesira :-)
Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
17 godina

nezna se. to je jos u "ideji".kad vide feedback rulje koja po forumima ludi kao one krezubice u splitu, garant ce odustat.

Eat Da Poo Poo
17 godina
neaktivan

Da li tko koristi Norton Safe Web?

Razer_Copperhead
17 godina

Ti meni djelujes dosta paranoicno NHF.

Non-stop nesto stavljas (par DNS, toolbarovi...)

Evo ti jedan dosta dobar toolbar (ako ih vec hoces) za FF:

LinkExtend (ovo sve dole ti je u njemu)

Safety Services:
Web of Trust - Web of Trust is a free security add-on for Firefox and Internet Explorer that protects you from online scams, identify theft, unreliable shopping sites and security threats before you click. Ratings for trustworthiness, vendor reliability, privacy and child safety.
McAfee SiteAdvisor - A Firefox and Internet Explorer add-on that analyzes and rates websites in detail for unsafe or annoying practices, security threats including spyware, adware, spam, viruses, and unsolicited browser modifications and more.
Web Security Guard - Prevents infection of your computer and invasion of privacy, It displays detailed information and user reviews, offering protection against adware, spyware and data loss.
Browser Defender - Tests websites for excessive pop-ups, phishing and other fraudulent practices, and browser exploits. Downloads are tested for viruses and bundled adware, spyware or other possibly unwanted programs.
Norton Safe Web - Analyzes websites for hacking tools, malicious downloads, browser changes, viruses, drive-by downloads, phishing attacks, backdoor, suspicious applications, information stealers, remote access software, worms, downloaders, dialers, security risks, adware, trojans and spyware.
Compete - Trust scores warn of potentially malicious web sites (spyware and phishing).
Google Safe Browsing - Uses advanced algorhithms to alert you if a web page that you visit appears to be asking for your personal or financial information under false pretences.

17 godina
neaktivan

Ma nisam, ali pitam koristi li tko pa da kaže iskustva... {#}

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan

Mmmmmmmmmmmmmm..................mazo bih ju ko na šnitu kruha puter....{#}

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
15 godina

Na jednom netbooku koristim ClamAV + WinXP Pro + SP3, a na dugom kojega ja koristim nemam nista posto je na njemu Ubuntu.

Ne pada mi na pamet instalirat na netbook neki IS-i alat posto nema potrebe za time, a ionako malwarea nema ni na vidiku.

Inace, lik na PCE forumu prodaje tri licence za Rusa tj. za Kaspersky Pure za bjednih 50 kn po licenci pa sam sada poslao PM te cu vidjeti kako to radi, a ako je ok ostaviti cu si to na glavnom kompu....ako ne radi kako treba budem vec nekome dao licencu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Na jednom netbooku koristim ClamAV + WinXP Pro + SP3

Znaš da ClamAV nema real-time scanning.....

15 godina
siketa kaže...
win32 kaže...

Na jednom netbooku koristim ClamAV + WinXP Pro + SP3

Znaš da ClamAV nema real-time scanning.....

Taj av je tamo iskreno tek tako da ponekad procesljam komp.....mozda gore stavim Pandu ako mi se bude dalo tj. ako bude bilo potrebe ili neki dr. cloud based av posto su mi takvi av programi za te "masine" odlicni.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Taj av je tamo iskreno tek tako da ponekad procesljam komp.....mozda gore stavim Pandu ako mi se bude dalo tj. ako bude bilo potrebe ili neki dr. cloud based av posto su mi takvi av programi za te "masine" odlicni.

Kaj ti nije bolje za povremeno češljanje koristiti MBAM, Hitman Pro ili Emsisoft Anti-Malware Free?

16 godina
odjavljen

Koliko sam primjetio, rad DNS se može primjetiti upisavanjem nepostojeće domene ili neispravne gdje se vidi reakcija DNS (u mojem slučaju OpenDNS-a). Ne treba klikat linkova i riskirat.

...
17 godina
kingmedo kaže...

Koliko sam primjetio, rad DNS se može primjetiti upisavanjem nepostojeće domene ili neispravne gdje se vidi reakcija DNS (u mojem slučaju OpenDNS-a). Ne treba klikat linkova i riskirat.

Evo i za Norton DNS.

Primjer: upisao boo

16 godina
odjavljen
djigibao kaže...
kingmedo kaže...

Evo i za Norton DNS.

Primjer: upisao boo

Eto ubuduće kad netko traži na koji način će provjerit je li mu radi DNS, bolje to, nego klikat po malicioznom linku {#}

...
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Eto ubuduće kad netko traži na koji način će provjerit je li mu radi DNS, bolje to, nego klikat po malicioznom linku {#}

Provjerit će da li mu radi, ali ne i da li blokira sajtove....{#}

16 godina
odjavljen
siketa kaže...
kingmedo kaže...

Provjerit će da li mu radi, ali ne i da li blokira sajtove....{#}

Pa ako radi to znači da obavlja fuknciju za koju je namjenjen-blokiranje sajtova {#}

...
14 godina

OPSAWAT statistika za antivirusne programe, Lipanj 2011 (za kucne korisnike):

Prva slika je proizvode a druga za proizvodjace. Komentari?

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
14 godina
neaktivan

Eset Smart Security i Nod32 5 RC

http://www.eset.eu/download/release-candidate

17 godina
Sta je to kao koliko se koji proizvod/proizvodjac upotrebljava kod kucanica?
Cini mi se da je to stvarno stanje stvari, slozio bih se sa tom cinjenicom.
17 godina
neaktivan

Samo malo, da se uključim u ovo oko virtualki i Kasperskog. Svakako da Kaspersky podržava virtualke, ali samo one u poslovnome segmentu, nikakvi Playeri i ostala kućna čudesa i čarolije. Tu imaju razni paketi za poslovne korisnike, tako da može svašta izabrati.

Nama krajem godine ističe licence s njima, uzimam novi paket, koji od jeseni mjenja i ime i izgled i funkcije. Sigurno najbolji administracijski kit, mogao bi do jutra vam pisati o mogućnostima.

Primjer nedavnog testiranja Kasperskog di traže specifično da nisu virtualne mašine, di sam i sam sudjelova:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=209498

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
siketa kaže...
andi.cro kaže...
Skeniraj sa ovim http://www.superantispyware.com/ i sa ovim http://www.surfright.nl/en/hitmanpro i briši šta nađu {#}

A di je MBAM??? {#}

Ma nisam htio sad previše zatrpavat a i MBAM je znao imati neke probleme u nekim slučajevima sa instalacijom na inficirani komp...,ma nebitno{#}

Slobodno on proskenira i sa MBAM-om ako želi,nije na odmet {#}

Jel tako-tako je !!!
15 godina
siketa kaže...
win32 kaže...

Kaj ti nije bolje za povremeno češljanje koristiti MBAM, Hitman Pro ili Emsisoft Anti-Malware Free?

MBAM je uvijek na kompu, ali ne zamaram se toliko sa svime time na natbooku....ionako je cist ko' suza bez ikakvog posebnog kemijanja posto nema nikakvih na njemu warez programa, igara, nema nekih "cudnih" otvaranja stranica i sta ja znam cega sve ne.

ClamAV radi odlicno svoj posao i jos do sada nikada nije bilo potrebe za bilo kakvom inetrvencijom od kako je taj netbook kupljen i prvi puta na njega stavljen OS (OS nije mican od kako sam kupio netbook, a nije vidio ni malware'a).

Edit:

Sada mi je bila cudna ona informacija kada si rekao da ClamAV nema real-time scan jer ne kuzim zasto bih onda stavio taj av kada sam birao no vidim da nisi u pravu te mozes tu sve procitati.

Evo ipak i sta oni kazu:

Immunet 3.0, powered by ClamAV is a fast, fully featured Windows desktop Anti-Virus (AV) solution that utilizes the power of advanced cloud based detection techniques and the strength of the time tested ClamAV engine. This unique combination of technologies allows for a highly effective approach to today’s fast moving malware threats.

Features:

Real-time detection

Scheduled scanning

Intelligent Scanning – Fast and configurable smart scans

Custom Detection – Using the de facto standard ClamAV signature language

Advanced archive and packer support

Fast and light system footprint

Quarantine

Detailed Description

Immunet 3.0, powered by ClamAV utilizes advanced Cloud-based, community-based, and integrated ClamAV detection technology to help secure your PC. The 3.0 release fully integrates the core ClamAV detection engine to provide exceptional offline protections against the latest malware threats. The fast cloud based SPERO and ETHOS engines allows for a fast and light footprint with no need for continual signature updates keeping your system up-to-date with the latest protections in real-time. This hybrid approach provides a highly effective and customizable AV solution for Windows desktops in both your home, and your office. The fast and light footprint is ideal for laptops, gamers, and power users who just want their AV to do its job and stay out of their way.

New Features

Full ClamAV Engine – The core detection libraries of ClamAV have been integrated into Immunet 3.0, powered by ClamAV. This allows for exceptional offline protection, advanced archive and unpacking support, and custom signature creation for customizable security.

SigUI – A simple GUI based utility is provided for adding custom signatures. This utility can also be used for deploying and managing signatures in the enterprise or local network.

Update look at feel – A revamp of the current GUI and configuration screens so they are easier to use and navigate.

Numerous bug fixes and enhancements.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 11:23 (win32).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Sada mi je bila cudna ona informacija kada si rekao da ClamAV nema real-time scan jer ne kuzim zasto bih onda stavio taj av kada sam birao no vidim da nisi u pravu te mozes tu sve procitati.

Evo ipak i sta oni kazu:

Immunet 3.0, powered by ClamAV is a fast, fully featured Windows desktop Anti-Virus (AV) solution that utilizes the power of advanced cloud based detection techniques and the strength of the time tested ClamAV engine. This unique combination of technologies allows for a highly effective approach to today’s fast moving malware threats.

Pobrkao si lončiče......ClamAV i Immunet nisu isto.....

Immunet koristi ClamAV bazu definicija, ali ClamAV sam po sebi je za on-demand scanning.....

Isto tako ga koristi i Spyware Terminator.....

15 godina
neaktivan

ne snalazim se najbolje kod konekcije na it pa upitao bih za pomoc,ovo se javlja kad startiram komp.(vidi slika -svchost.exe) i neznam dali da blokiram ili pustim.Po net vidim da negde je oznacen kao virus ili naka opasnost dok microsoft kaze da je bezbedno.Sta mi preporucujete allow ili deny.(http://www.neuber.com/taskmanager/process/svchost.exe.html)

15 godina
siketa kaže...
win32 kaže...

Evo ipak i sta oni kazu:

Pobrkao si lončiče......ClamAV i Immunet nisu isto.....

Immunet koristi ClamAV bazu definicija, ali ClamAV sam po sebi je za on-demand scanning.....

Isto tako ga koristi i Spyware Terminator.....

AV sam skinio sam stranice koja je navedena tj. sa stranice od ClamAV-a. Kada na stranici od ClamAV-a ides na download prebaci te na stranicu koju sam naveo, a file se zove ClamAVsetup.exe. Ako sa time file-om instaluira Immunet onda je gore Immunet no daj mi onda tocan link koji vodi bas do ClamAV-a za Windowse i probaj udarit download.

17 godina
rexi kaže...

ne snalazim se najbolje kod konekcije na it pa upitao bih za pomoc,ovo se javlja kad startiram komp.(vidi slika -svchost.exe) i neznam dali da blokiram ili pustim.Po net vidim da negde je oznacen kao virus ili naka opasnost dok microsoft kaze da je bezbedno.Sta mi preporucujete allow ili deny.(http://www.neuber.com/taskmanager/process/svchost.exe.html)

Preporuka:

14 Allow
0 Deny
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice