Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.244.088
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
seneka kaže...

pa mikice moraš se svrstat na nečiju stranu,imaš torrentea i njegov klan(doduše samo lazarus,i možda giga) i anarhocisovce koje vodi siketa,a izgorjeli je ideolog..
i srednju struju di smo nas većina,di ćeš onda ti?

Pa ja sam uvijek volio umjerenost i zlatnu sredinu, pa je to valjda dovoljno da me se svrsta u ladicu

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

zaboravio si trecu stranu, tebe i mentora...doduse tek je vas malo.

zasto ne testirate mobajl av-e...imate dobru infrastrukturu sto se tice procesora.

{#} haha,pa rambox koristi firewall,ajd nema av,a ja sam bijedni realist/minimalist

edit:@mikice ti si naš ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:17 (seneka).
15 godina
protjeran
Ultimativna antivirus tema - P&O

Izgleda da ste u borbi mišljenja zaboravili curi odgovoriti na još jedno pitanje.  

" i još jedan finalni savjet molim dobila sam ponudu od jednog člana za besplatnu licencu za bitdifender na 1god. 

moje mišljenje je: da mi je bolje sad uzeti to (nemogu reći da sam baš pri nekim parama), eventualno u kombinaciji s nečim drugim, i da će mi to biti okej bar godinu dana. šta vi kažete?"

@borovnice

Moje je mišljenje da uzmeš tu licencu i koristiš BitDefendera.Odličan je to program. Uz njega možeš dodati WOT ( rekao bih pod obvezno ), neki besplatni i jednostavni firewall ako želiš ( siketa je već predložio PC Tools Firewall Plus 7 i slažem se s time ), MBAM za dodatna i povremena skeniranja. Sve ostalo po vlastitoj želji i potrebama.   

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:17 (BlackFoot).
15 godina
brixy kaže...

Evo došao novi malwarebytes 1.50

Potrošnja memorije tijekom skeniranja se smanjila za 10-15 MB u odnosu na v1.46, a Avastu trebam prijaviti još jedan FP.   {#}

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:23 (deadman).
17 godina
deadman kaže...
brixy kaže...

Evo došao novi malwarebytes 1.50

Potrošnja memorije tijekom skeniranja se smanjila za 10-15 MB u odnosu na v1.46, a Avastu trebam prijaviti još jedan FP.  {#}

Ovo je debela blamaža za Avast, Malwarebytes komponentu tj njezin dio vidi ko Rottkit baš krasno nema kaj ajd da je neki nepoznat program ali ovo.{#}{#}

15 godina
protjeran
logic kaže...
RaNzO kaže...
(s)izgoreo kaže...

govori da mu nadimak loše stoji... {#}

@logic: upravo ovo citirano :)

priznaješ (vjerojatno sarkastično, ali nećemo pogađati što si mislio, već ćemo se držati tvojih, kontradiktornih, riječi) da je CIS najbolji, ali ga nećeš na svom kompu...što znači da možeš biti unlogic, ili dovoljno lijen (ili premalo znanja) da ti problem radi neko sandboxanje od CIS-a, jednostavno ne vidim koje rješenje možeš koristiti, jer se ne mogu sjetiti jednostavnijeg od CIS-a na default postavkama, a garant će sve raditi...

EDIT:

sjetio sam se jednostavnijeg - clamAV/immunet

Sarkasticno je bilo jer covjek ne priznaje nikoga ko drugacije misli. Ja imam pravo na svoje misljenje a da me se ne proziva ovdje. Necu se ponavljati zasto mislim tako kako mislim. Ova tema je spala na to da moras imati cis inace nemas pojma, neznalica si da ne kazem sta sve ne. Jadno i bijedno.

@torente

Ja to govorim od pocetka. Nemam volj i zelje da se natezem sa AV-om. On mi je sporedni program i ne zelim da znam da ga uopste imam. A to sto je CIS besplatana govori dovoljno o njemu. Da misli da je toliko dobar sto je besplatan? Sto se ne prodaje kao KIS, NIS ESS i sl koji lijepo zive od svog rada. Ruku na srce ima fenomenalnih programa koji su free al isti tako na prste jedne ruke moze nabrojati one koji su apsolutno najbolji. Uvijek ima bolje ali nije free.

do sad nisi bio u krivu i iznosio si svoje mišljenje, a sad si u krivu :)

kad bi išli detaljno sve iz početka pročitati vidjeli bi da upravo ne-CIS inteligencija pljuje po CIS-u, a mi koji ga (otvoreno) zagovaramo, smo ga otvoreno i spremni testirati skupa s vama koji ga pljujete, jer znamo da štiti bolje i spremni smo to poduprijeti testovima, a vi ostali se samo izvlačite. neki su ga probali i ostali na njemu i sad su zagovornici jer su prepoznali kvalitetno rješenje, a vi ostali ste krenuli muvati po njemu, neke postavke promijenili i sad vam smetaju pop upovi, ili imate problema jer ne znate izvaditi nešto iz sandboxa. da, to su isključivo vaše greške, siguran sam 99,99...% jer sam ga osobno instalirao na masu računala i...tri riječi...NIGDJE NIKAD NIKAKVIH problema, čak niti najmanjih...

kod cisa ne morate mijenjati nikakve postavke i imat ćete minimum pop upova, a CIS je prošao sve FW testove na default postavkama (što nije niti jedan drugi), također je testiran protiv xxx (siketa će ubaciti broj) malvera , bez i jedne zaraze! druga je stvar što, ako hoćeš, možeš ga namjestiti da ti javlja svaku najmanju promjenu i da ne možeš kopirati crtić s D diska na E...

ne, ako ne želiš koristiti CIS nisi glup, to nitko nigdje nije rekao, ali nemoj tvrditi nešto što ne znaš, ili barem nisi spreman dokazati...

P.S.

daj mi bilo koji klasični AV i podesit ću ga tako da ćeš imati tonu popupova...

15 godina
protjeran
silovski kaže...

Malo je neshvatljivo toliko forsiranje CIS-a,svi se slažu da mu je AV komponenta lošija strana,da još ne prolazi na testovima ali je uteha biće bolje u sledećoj verziji,treba još da se doradi pa će u budućnosti biti najbolji i prolaziti sve testove.OK. ali to može da se kaže i za ostale programe,biće i AVG dobar u sledećoj verziji kad ga poprave a ne beži od njega i instaliraj CIS.Za neko normalno korištenje računara i interneta gde se ne klikće na sve redom i ne trpaju razni krekovi i patchevi sasvim su dovoljna besplatna rešenja Avast ili Avira i neki firewall a ako neko pak ima viška novca za kupovinu kad se sve uzme u obzir mislim da je trenutno najbolja opcija NIS.

ne slažu se svi, ja vjerujem da je AV komponenta ravnopravna s ostalih 10-ak boljih/poznatijih AV-a, bilo plaćenih, bilo free...

osjetio sam to na svojoj koži/testovima, a i ostali testovi koje sam vidio govore tako...

17 godina
neaktivan

Ja mislim da logic nema pojma sa koje strane je šupalj....

rather sniffin glue instead of private networks
15 godina
protjeran
torrente kaže...

mislis sto radim na topicu?

sprijecavam takve sto bezocno uvaljuju komplicirane stvari bez imalo srama kome stignu.

sto se ne pohvalite sa comodo dns-om kojeg pod obavezno treba iskljucit, jer valja pisljivog boba.

a i kada deinstaliras cis postavke dns-a ostanu u networku.

kako ces to objasnit njubini koja ga je odlucila uklonit.

tu sam na topicu,da bi remetio vas sa comodo foruma da sirite lazi...eto i tu stignete naci vremena jer na comodo forumu ste prezauzeti sa prijavljivanjem "turban supportu" aplikacija za trusted rubriku,kao vlc player i sl.

i jos tvrdite da ljudi neznaju za cis,a kad saznaju i "obrazuju se" nastat ce revolucija.

pa pun je google njegovog imena pod free firewall vec godinama,pa nista.

dns je po defaultu isključen, a da ga uključiš nije greška...

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

mislis sto radim na topicu?

sprijecavam takve sto bezocno uvaljuju komplicirane stvari bez imalo srama kome stignu.

sto se ne pohvalite sa comodo dns-om kojeg pod obavezno treba iskljucit, jer valja pisljivog boba.

a i kada deinstaliras cis postavke dns-a ostanu u networku.

kako ces to objasnit njubini koja ga je odlucila uklonit.

Samo ti stavi svoje (svojeg providera) DNS servere u rule FWa (pod portom 53 outbound) za svchost.exe i sve će bit dobro... (ni za majku božju to ne mijenjat ukoliko sam ne želiš stavit neki drugi, Nortonov npr.)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:50 ((s)izgoreo).
16 godina
odjavljen
mikica1 kaže...

Teze su ovdje izokrenute i svedu se na onu primitivnu , moj je bolji, i ajmo kod ok korala da to sve ispitamo.

I siketa je svojevremeno tako nešto želio, kao što to danas traži stjepan, so take it easy.. Ne treba nama ni kafana pa da nešto uspoređujemo. Trebaju nam objektivni testovi koji će pokazati trend kud se neko rješenje kreće, danss je bolji, sutra će netko prionuti na posao pa će naporaviti nešto bolje.

Pa pogledajte aviru, besplatnu aviru, nema bombardiranja nikakvim glupostima, dodatnim pitanjima, a radi odlično svoj posao, a dokaz tomu su testovi.

I sad, što imam na kraju od svega....

Umjesto da ljudi davaju svoja iskustva, svoje testove, linove na razna testioranja, cvode se naprostačenja, tipa pain in the ass, što je potpuno neprimjereno, urlanja, moj je bolji, tvoj nije, odnosdno tvoj je za racku.....pa dajte molim vas, kome to treba ovdje.

I još jedna stvar, kad netko ima renome ovdje, a sve vas poštujem, onda se takvom niej dobro zamjerati, ili ne znam, proturječiti.

onda se biraju riječi kako i na koji način mu reći da se netko ne slaže s nečim.

stoga, nije vo tema čiji je bolji alat nego pomaganje. špa čovječe, ženu ste ubili u pojam, izbombardirali s kojekakvim rješenjima..... i onda se pitate što ovdje sve manje i manje ljudi navraća.

Gledaj, ti se pozivaš na testove AV komponente (av comparatives u prvom redu) i znaš da će rezultati biti loši, zato odbijaš bilo kakav test s kolegama, što je u jednu ruku pametno, ali je opravdanje loše. Prilikom tih testova koje ti želiš vidjeti bila bi izražena samo detekcija antivirusa, ne i djelovanje tog malwarea, tj. reakcija HIPS/FW komponente.

Želiš testove? Evo ga jedan za ono područje gdje se vidi da je to dobar proizvod:
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php 

Opet, rekao sam puno puta da su plaćeni programi (KIS, NIS) dosta dobri, detekcijom bolji, opremljenosti bolji, ali zna se što im nedostaje, a i to se lako riješi. 

To što sam rekao jednostavno nema što biti ne objektivno, sve je poznato, paid programi imaju bolju detekciju i bolju opremljenosti, a kod zero day malwarea 0 bodova.

Pozdrav

silovski kaže...

@Siketa

Sve je to lepo za Comodo HIPS,sandbox i te stvari ali da bi program mogao da se svrsta u grupu dobriš rešenja trebao bi da ima i solidnu AV komponentu.Ne zvuči ohrabrujuće za nekog ko traži program kad čuje da mu detekcija nije baš neka ali zato ulovi malware kad stigne do registra.Da ima AV bar u klasi Avasta i sa svim tim ostalim čudima onda bi moglo da se kaže kako ima sve i da je dobar za zaštitu,Kaspersky je po meni sa te strane program koji ima sve potrebno AV,HIPS,Firewall,USB skener,antibaner.Sad neki kažu -ali je Comodo besplatan...pa zato i jeste besplatan još nema šta da naplati.

Kvaliteta AV komponente je dovoljna kad uzmemo u obzir jačinu HIPS/FW/Sandbox komponenata.

torrente kaže...
seneka kaže...

pa mikice moraš se svrstat na nečiju stranu,imaš torrentea i njegov klan(doduše samo lazarus,i možda giga) i anarhocisovce koje vodi siketa,a izgorjeli je ideolog..
i srednju struju di smo nas većina,di ćeš onda ti?

zaboravio si trecu stranu, tebe i mentora...doduse tek je vas malo.

zasto ne testirate mobajl av-e...imate dobru infrastrukturu sto se tice procesora.

Gdje ja onda spadam? {#}

P.S. izgoreo, uključi se u raspravu, čudno da od tebe ne stižu kontra komentari nekim glupim izjavama {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:51 (kingmedo).
15 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

kod cisa ne morate mijenjati nikakve postavke i imat ćete minimum pop upova, a CIS je prošao sve FW testove na default postavkama (što nije niti jedan drugi), također je testiran protiv xxx (siketa će ubaciti broj) malvera , bez i jedne zaraze! druga je stvar što, ako hoćeš, možeš ga namjestiti da ti javlja svaku najmanju promjenu i da ne možeš kopirati crtić s D diska na E...

ne, ako ne želiš koristiti CIS nisi glup, to nitko nigdje nije rekao, ali nemoj tvrditi nešto što ne znaš, ili barem nisi spreman dokazati...

P.S.

aha, testirala ga je ekipa iz Av-comparative4s-a. ili misliš na ekipu sa yubitoa

RaNzO kaže...
silovski kaže...

Malo je neshvatljivo toliko forsiranje CIS-a,svi se slažu da mu je AV komponenta lošija strana,da još ne prolazi na testovima ali je uteha biće bolje u sledećoj verziji,treba još da se doradi pa će u budućnosti biti najbolji i prolaziti sve testove.OK. ali to može da se kaže i za ostale programe,biće i AVG dobar u sledećoj verziji kad ga poprave a ne beži od njega i instaliraj CIS.Za neko normalno korištenje računara i interneta gde se ne klikće na sve redom i ne trpaju razni krekovi i patchevi sasvim su dovoljna besplatna rešenja Avast ili Avira i neki firewall a ako neko pak ima viška novca za kupovinu kad se sve uzme u obzir mislim da je trenutno najbolja opcija NIS.

ne slažu se svi, ja vjerujem da je AV komponenta ravnopravna s ostalih 10-ak boljih/poznatijih AV-a, bilo plaćenih, bilo free...

osjetio sam to na svojoj koži/testovima, a i ostali testovi koje sam vidio govore tako...

ista stvar, ti si testni guru. hm, koje testove si vidio. možda iz av-comparatives-a- jel da, ako jesi, pošalji ga i meni da viidm

(s)izgoreo kaže...

hm, možda ti nemaš pojma s kojes is strane šuplaj. ostavimo se takvih kvalifikacija

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

{#}.. a ja sam bijedni realist/minimalist...

molim pokazati servise i procese koji se vrte na sistemu u idleu... pa da vidimo kakav si ti to minimalist....

hm, možda ti nemaš pojma s kojes is strane šuplaj. ostavimo se takvih kvalifikacija

nisam li te zamolio da mi se ne obraćaš

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 16:57 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
mikica1 kaže...

Teze su ovdje izokrenute i svedu se na onu primitivnu , moj je bolji, i ajmo kod ok korala da to sve ispitamo.

I siketa je svojevremeno tako nešto želio, kao što to danas traži stjepan, so take it easy.. Ne treba nama ni kafana pa da nešto uspoređujemo. Trebaju nam objektivni testovi koji će pokazati trend kud se neko rješenje kreće, danss je bolji, sutra će netko prionuti na posao pa će naporaviti nešto bolje.

Pa pogledajte aviru, besplatnu aviru, nema bombardiranja nikakvim glupostima, dodatnim pitanjima, a radi odlično svoj posao, a dokaz tomu su testovi.

I sad, što imam na kraju od svega....

Umjesto da ljudi davaju svoja iskustva, svoje testove, linove na razna testioranja, cvode se naprostačenja, tipa pain in the ass, što je potpuno neprimjereno, urlanja, moj je bolji, tvoj nije, odnosdno tvoj je za racku.....pa dajte molim vas, kome to treba ovdje.

I još jedna stvar, kad netko ima renome ovdje, a sve vas poštujem, onda se takvom niej dobro zamjerati, ili ne znam, proturječiti.

onda se biraju riječi kako i na koji način mu reći da se netko ne slaže s nečim.

stoga, nije vo tema čiji je bolji alat nego pomaganje. špa čovječe, ženu ste ubili u pojam, izbombardirali s kojekakvim rješenjima..... i onda se pitate što ovdje sve manje i manje ljudi navraća.

Gledaj, ti se pozivaš na testove AV komponente (av comparatives u prvom redu) i znaš da će rezultati biti loši, zato odbijaš bilo kakav test s kolegama, što je u jednu ruku pametno, ali je opravdanje loše. Prilikom tih testova koje ti želiš vidjeti bila bi izražena samo detekcija antivirusa, ne i djelovanje tog malwarea, tj. reakcija HIPS/FW komponente.

Želiš testove? Evo ga jedan za ono područje gdje se vidi da je to dobar proizvod:
http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php 

Opet, rekao sam puno puta da su plaćeni programi (KIS, NIS) dosta dobri, detekcijom bolji, opremljenosti bolji, ali zna se što im nedostaje, a i to se lako riješi. 

To što sam rekao jednostavno nema što biti ne objektivno, sve je poznato, paid programi imaju bolju detekciju i bolju opremljenosti, a kod zero day malwarea 0 bodova.

Pozdrav

Gle, gle, sve štto ću ti odgovoriti na ovo , a potežeš me za jezik, da bi ekipa iz comoda dala guz.... da im se testira njihov av. e, sada, jeli toliko loš pa ga ovi ni ne žele uzeti u razmatranje ili se ovi toliko boje da će se osramotiti je pitanje za gospodu što kise po cisovom forumu po cijeli dan. to nije moja briga. zna se tko mu se vjeruje kad se navode rewzltati testova. stoga...... ne vidim ničeg lošeg u ovim tvrdnjuama, a nikako opravdanjima. jer ja se nikom ne opravdavam za ono što sam provjerio.

I kad pričam, onda pričam preciznmo, govorim o AV komponenti. a ako nije ona dobra, a ona j temelj i početak svega, onda sorry.

i kad već spominješ da postoje komentari na glupe izjavem, onda lijepo reci na kog se odnose

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 17:06 (mikica1).
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

molim pokazati servise i procese koji se vrte na sistemu u idleu... pa da vidimo kakav si ti to minimalist....

nisam li te zamolio da mi se ne obraćaš

ti mene zamolio. ako jesi, ja se toga baš i ne sjećam......

16 godina
odjavljen
mikica1 kaže...

Dobio si test, a ne komentiraš, očito jer rezultat nije očekivan (bilo to za Comodo, bilo to za većinu paid softwarea).

Ne razumiješ biti iliti princip rada CIS-a, ali isto tako ne razumiješ da se Comodo FW može koristiti kao kombinacija uz neki drugi antivirus.

Zašto je u tom slučaju loš proizvod? Vidim mana je to što je AV komponenta preloša da bi došla na av comparatives, osim toga?

Sada ispadam pripadnik "inteligencije", ali moram obraniti Comodo jer je to vrlo dobar software.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 22:24 (kingmedo).
17 godina

stalno komplikacija experata.

trazi se samo odgovor sa DA ili NE !

1. cis preporucim svakom

2. najbolji je ili je u rangu nis/kis

3. moze ga koristit svaka shusha od 7 do 77g

4. treba da se sazna za taj super alat,pa cete vidjeti masovnosti u upotrebi istoga

5. placeni av, bacanje novca

----------------------------

1. NE

2. NE

3. NE

4. NE

5. NE

molim bez dodavanja na odgovor da ili ne..."ali treba naglasiti" i ostale litanije

5 prostih pitanja i 5 prostih odgovora,da vidim.

ne treba nam anonimna anketa,pa neka svak zakljuci ciji savjet slusati.

kopiras pitanja i dodas odgovore u svom postu.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

nisam doma,21 proces od toga 4 svchost.exe,4(ili 5 ??) od avire,jedan od winpatrola,i jedan viška s kojim mi se ne da zayebavat{#}

14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

silovski kaže...

@Siketa

Sve je to lepo za Comodo HIPS,sandbox i te stvari ali da bi program mogao da se svrsta u grupu dobriš rešenja trebao bi da ima i solidnu AV komponentu.Ne zvuči ohrabrujuće za nekog ko traži program kad čuje da mu detekcija nije baš neka ali zato ulovi malware kad stigne do registra.Da ima AV bar u klasi Avasta i sa svim tim ostalim čudima onda bi moglo da se kaže kako ima sve i da je dobar za zaštitu,Kaspersky je po meni sa te strane program koji ima sve potrebno AV,HIPS,Firewall,USB skener,antibaner.Sad neki kažu -ali je Comodo besplatan...pa zato i jeste besplatan još nema šta da naplati.

Kvaliteta AV komponente je dovoljna kad uzmemo u obzir jačinu HIPS/FW/Sandbox komponenata.

A ja baš to govorim da netreba HIPS,FW,Sandbox uzimati kao zakrpu i utehu za lošiju AV komponentu nego staviti solidnu komponentu pa onda + sve ostalo

15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
mikica1 kaže...

Dobio si test, a ne komentiraš, očito jer je rezultat iznad očekivanja (bilo to za Comodo, bilo to za većinu paid softwarea).

Ne razumiješ biti iliti princip rada CIS-a, ali isto tako ne razumiješ da se Comodo FW može koristiti kao kombinacija uz neki drugi antivirus.

Zašto je u tom slučaju loš proizvod? Vidim mana je to što je AV komponenta preloša da bi došla na av comparatives, osim toga?

Sada ispadam pripadnik "inteligencije", ali moram obraniti Comodo jer je to vrlo dobar software.

gle,kingmedo, nije mi namjera, ali odavna sam ja vidio "taj i te testove".

Nisam spominjao CIS i kada me se citira, onda me lijepo i poštenocitiraj. Niti sam govorio o firewallu, niti ičem drugom osim AV komponente. A ona je u comoda loša, jako loša, preloša. točka, svaka rasprava više nije dobrodošla......

15 godina
torrente kaže...

trazi se samo odgovor sa DA ili NE !

1. cis preporucim svakom

4. treba da se sazna za taj super alat,pa cete vidjeti masovnosti u upotrebi istoga

Mogu ja prvi?  {#}

1. NE
  2. DA
  3. DA
  4. NE
  5. NE 
    the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
    17 godina
    neaktivan
    mikica1 kaže...

a zašto bi se sjećao/la... imaš odgovore na svoje debilne pporuke pa čitaj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 17:08 ((s)izgoreo).
    15 godina
    neaktivan
    (s)izgoreo kaže...
    mikica1 kaže...

a zašto bi se sjećao/la... imaš odgovore na svoje debilne pporuke pa čitaj...

Što na ovo reći.....jadno i prejadno od tebe

16 godina
    odjavljen
    silovski kaže...

A ja baš to govorim da netreba HIPS,FW,Sandbox uzimati kao zakrpu i utehu za lošiju AV komponentu nego staviti solidnu komponentu pa onda + sve ostalo

Treba biti obrnuto, jer malwarea je previše za oslanjanje na bazu potpisa.

mikica1 kaže...

gle,kingmedo, nije mi namjera, ali odavna sam ja vidio "taj i te testove".

Nisam spominjao CIS i kada me se citira, onda me lijepo i poštenocitiraj. Niti sam govorio o firewallu, niti ičem drugom osim AV komponente. A ona je u comoda loša, jako loša, preloša. točka, svaka rasprava više nije dobrodošla......

Citiram te skraćeno jer ti ne znaš citirat pa ispada nepregledno, morao sam sve obrisati, uglavnom nebitno znaš ti na što se odnosi.

Tebi se ne može drugačije dokazati, nego da se sam uvjeriš.

Bez obzira koliko loša AV komponenta bila, vrijednost HIPS i FW komponente je daleko vrijednija od bilo kojeg modula, primjerice Avira SS paketa.

To je i Torrente shvatio pa koristi alternativni free program kao (light) HIPS, možda je on i najbolje prošao sa svojom kombinacijom.

...
    16 godina
    odjavljen
    torrente kaže...

1. cis preporucim svakom

1. Ne

2. Da

3. Ne

4. Da

5. Ne

...
    17 godina
    neaktivan
    seneka kaže...

nisam doma,21 proces od toga 4 svchost.exe,4(ili 5 ??) od avire,jedan od winpatrola,i jedan viška s kojim mi se ne da zayebavat{#}

previše je to drug moj, skrati do 10 (a može se) pa možemo rezgovarati.... {#}

mikica1 kaže...

još jednom, ovaj put javno te molim da mi se ne obraćaš

TIA

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 17:15 ((s)izgoreo).
    17 godina

medo dosta objektivan,za razliku od dadmana koji bi to stavio cici od 77 g lool

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
    15 godina
    protjeran
    torrente kaže...

nisam nikada tvrdio da je placeno bolje,za razliku od ove melihove vojske,koja uporno tvrdi da je izjednaceno ili bolje kao paid.

dapace i tom samom melihu sam napisao i nacrtao sto koristim na njegovom forumu.

liku pojasnit da se ponasa na nortonovom forumu,ko ja na ovome...samo sto sam ja luzer,a on je ceo tvrtke.

pa gdje bi ovima bio kraj na ovom topicu,da im ne kazes ,cut the shit?

i lijepo ti je odgovorio, samo ga očito ne kužiš :)

16 godina
    neaktivan
    (s)izgoreo kaže...

mikica1 kaže...

još jednom, ovaj put javno te molim da mi se ne obraćaš

TIA

{#}pa nemoj stalno editirati popstove,ispada da se slažem s vašim prepucavanjem i da sam na tvojoj strani
     @mikice nemoj pi*zdit,nisi baš u pravu,moraćemo te izbacit iz stranke{#}{#}

15 godina
    protjeran
    mikica1 kaže...
    RaNzO kaže...

P.S.

aha, testirala ga je ekipa iz Av-comparative4s-a. ili misliš na ekipu sa yubitoa

RaNzO kaže...
    silovski kaže...

ista stvar, ti si testni guru. hm, koje testove si vidio. možda iz av-comparatives-a- jel da, ako jesi, pošalji ga i meni da viidm

(s)izgoreo kaže...

nisi vrijedan sugovornik čim se tvoja ocjena sigurnosnog rješenja bazira (samo) na AVC...to što se ti smatraš nesposobnim za test ne znači da su svi ostali na svijetu nesposobni, osim onih iz AVC...

ko da kažeš da je svaki benzinac brži od svakog dizelaša, zato jer je neki tamo test tako pokazao, ili je "opće poznato da su benzinci brži"...malo razmišljanja u širinu (i razmišljanja uopće), molim...

živio

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 17:41 (RaNzO).
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice