Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.334.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
deadman kaže...
Tomislav95 kaže...
dzelo kaže...

Evo ja sam sas i naslo je oko 320 adwara, jednog trojanca i jos neki zarazeni fajl. I sve sam to pobrisao i opet nece da se aktivira

Deinstaliraj Aviru s Revo-m pa ponovno instaliraj.I jeli Avira free ili Premium?

Premium Security Suite.

Jeli ključ onaj koji se upisuje na instalaciji ili onaj što ide u registry?

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
Tomislav95 kaže...

Onaj za registry.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Evo ja sam sas i naslo je oko 320 adwara, jednog trojanca i jos neki zarazeni fajl. I sve sam to pobrisao i opet nece da se aktivira

daj isključi taj nero u startupu
start>run>msconfig>ok>startup>makni kvačicu s njega i restartaj
jel napravljena brza provjera s malwarebytesom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 13:29 (seneka).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...
Tomislav95 kaže...

Onaj za registry.

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gifJesi napravio uninstall?Šta čekaš

Revouninstaller i CCleaner.S Revom obriši Aviru i onda s CCleanerom pretraži registry

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
Tomislav95 kaže...

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gifJesi napravio uninstall?Šta čekaš

Revouninstaller i CCleaner.S Revom obriši Aviru i onda s CCleanerom pretraži registry

Ja nisam jer nije kod mene problem, već ga dzelo i mind_challenge ne mogu uključiti. Evo, sad sam sa mind_challengeom na TeamVieweru pa skeniramo sa svim i svačim. Gamad je u pitanju.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

i dajte ljudi postavite u postavkama browsera da se cookies brišu automatski kod njegovog zatvaranja,

firefox firefox

ili koristite svakodnevno ccleaner za čišćenje istih..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 14:55 (seneka).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...
Tomislav95 kaže...

Ja nisam jer nije kod mene problem, već ga dzelo i mind_challenge ne mogu uključiti. Evo, sad sam sa mind_challengeom na TeamVieweru pa skeniramo sa svim i svačim. Gamad je u pitanju.

Ok, nisam shvatio.Možda je u registru gamad

15 godina
seneka kaže...

i dajte ljudi postavite u postavkama browsera da se cookies brišu automatski kod njegovog zatvaranja,ili koristite svakodnevno ccleaner za čišćenje istih..

Ja uvijek nakon zatvaranja browsera pojedem kolačiće. Nakon surfanja čovjek ogladni.  Smijeh

16 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Instalirao sam si i ja ClamAV, al onaj stari pa ću vidit oće mi trebat.

16 godina
neaktivan

Zanimljivo razmišljanje Avirinog korisnika i beta testera Mele20 preuzeto s Avirinog foruma...

"I was a beta tester for Avira versions 8,9, and 10. With 10, I hated this new marriage of Guard and Luke when Guard detects a virus. Us beta testers thought something was just seriously wrong with Guard until Avira set us straight and practically no one agreed with Avira about this new setup. We couldn't believe it was intended by Avira! I still think it is the worst thing Avira has done in all the years I have had Avira. I will never use ver 10 because of this feature UNLESS an option is added so that power/advanced users can turn OFF the unnecessary Luke scan and have Guard be like it has always been in the past. A lot of users here agree with me on this. Avira lost a good number of advanced users over this issue already and more will leave if Avira persists with this marriage of Guard and Luke and doesn't allow us advanced users to turn it off.

I have had a computer for 12 years and never had a virus (other than test ones and ones I downloaded deliberately to examine). Avira has more FP's than any other major vendor and yet you are suggesting that I should be forced to endure what I know is a totally unnecessary Luke scan before I can tell Guard to ignore! The marriage between Luke and Guard is needed ONLY if you actually got a virus and needed Avira to clean the computer. I think it stupid to use the antivirus application that allowed you to get the virus to clean it! If I got a virus it would be because Guard failed me and all my other safeguards, (like ProcessGuard), failed me also. I would not trust Avira to clean the machine after Guard allowed the viirus! I would get MalwareBytes and SAS and several others and scan with them and then let whatever a site like bleeping computer or dslreports security cleanup forum recommended to use to cleanup."

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan

Da, ni ja ne koristim Aviru za scan.Prespora je.

A najbolje je tijekom skeniranja MBAM-om ili SAS-om isključiti guard jer puno puta ima neke false positive alarme i samo usporava scan anti-malwarea.

17 godina

evo ja sam reinstalirao i guard je proradio, hvala deadmenu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

Evo i ja sam izbirso, pa reko sad ponovo da instaliram .

Kada sam skidao sa avirine stranice skinuso sam onaj ko downloader pa se tek kasnije nastavi instalirat .

I sad me zanima imali gdje taj Installer sto sam skinuo. 

Evo islika ako nisam dobro objasnio:

dzix
15 godina
dzelo kaže...

Kada sam skidao sa avirine stranice skinuso sam onaj ko downloader pa se tek kasnije nastavi instalirat .

U mapi u kojoj si ga stavio se nalazi (osim ako ga nisi odmah pokrenuo).

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
dzelo kaže...

U mapi u kojoj si ga stavio se nalazi (osim ako ga nisi odmah pokrenuo).

Nema. pretrazio sam gotov citav komp i nema nigdje tog setupa. Ima neki setup u direktoriju u koji je instaliran al on nece izbaci neku gresku. 

dzix
15 godina

Skini Aviru opet (nadam se da si licencu sačuvao).

17 godina

.

teško vrijeme za matore
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

windowse ili aviru?
i šta je bilo s onim svchost stavkama?

17 godina
seneka kaže...
mind_challenge kaže...

windowse ili aviru?
i šta je bilo s onim svchost stavkama?

aviru sam reinstallao, cijeli sistem je proskeniran sa sas-om, mbam-om, windows defenderom i spyware terminatorom, a svchost procesi su provjereni i čisti su skroz

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

aviru sam reinstallao, cijeli sistem je proskeniran sa sas-om, mbam-om, windows defenderom i spyware terminatorom, a svchost procesi su provjereni i čisti su skroz

da ,čudno, kaže nisu pokrenuti iz sistemskog foldera!?
a tamo jasno stoji da jesu..
bitno da je sve ok

17 godina
seneka kaže...
mind_challenge kaže...

da ,čudno, kaže nisu pokrenuti iz sistemskog foldera!?
a tamo jasno stoji da jesu..
bitno da je sve ok

pa provjereni su ti procesi sa process explorerom   i onim od glary utilitiesa, i obadvoje su rekli da su čisti

17 godina
siketa kaže...
rambox kaže...
seneka kaže...

kad to sve poisključiva ostaće mu avira personal s istim engine-om,ajd i proaktivna zaštita,nekakav firewalli.. opet će se gnjavit s ključevima,tri mjeseca simo ,tri tamo,reklame
skoro sam mu "prodao" svoju konstelaciju,rambox sve si pokvarilNeodlučan

To mu baš i treba da takva Avira, sa vise manje obicnim Firewall-om da ima dobru kontrolu kaj mu izlazi van i to je to.Nevinašce Ostale kerefeke i probleme kaj se tice nekih mreznih napada, za to sluzi Firewall u Ruther-u i Atack Detection na njemu to svi danas imaju i nema frke. I treba to iskljucit da Anti-Spam je totalna nula bodova, i Mail Guard isto tak to se iskljucuje u svakom paketu zaštite a Web Guard po zelji ak mu smeta usporavanje surfanja i nema frke. CoolNevinašce

Slažem se sa Senekom.

Kad to sve isključiš, dovoljna ti je i Avira Personal (Free). Zašto da daje novce za nešto što neće koristiti?

Što se outbounda tiče, Windoze (osim XP) imaju ok firewall, a ako ide na drugo rješenje tu je hrpa FW (Comodo, OA, Outpost, ZA, PC Tools....).

Puno ljudi koristi combo Avira/Avast + Comodo FW/OA Free i zadovoljni su.

Stavi Chrome (ili neku izvedenicu...Plus, Iron), na njega WOT, postavi ClearCloud/Norton DNS i miran si.

Ne mora davat lovu za Aviru Premium Security Suite, vjeroval ili ne Avira daje te svoje licence tri mjeseca po tri mjeseca i to legalno bez problema staviš novi kljuc kad stari istekne samo treba ulovit promociju i znat di je a to nije problem za upucene.Nevinašce Za tog forumaša mislim hrvoje66, je to najbolje rješenje i lagano za koristit i s Firewall-om i nece bit usporenja kod startapa i gašenja windowsa. Jer kolko sam ja skužil on bi na Comodo polomil zube, nije to za njega a jos manje Online Armor Firewall sa svojom neobicnom instalacijom a HIPS mu je isti ko od Comodo. Vecina ljudi nece HIPS i gotovo tak je i pametnije ak nemaju poima o tome, jer se ne zele natezat s tim uopce nemaju svi volje nit zivaca s prozorcicima se navlacit.CoolNevinašce

15 godina
neaktivan
seneka kaže...

loša je stranica
wat  - Windows Activation Technologies 

seneka, što je na kraju ovaj đavo, jel to treba obrisati ili je to za aktivaciju windowsa. ili da to ne diram, stavio sam ignore , al ne znam jesam li dobro napravio

17 godina
mind_challenge kaže...
pa provjereni su ti procesi sa process explorerom   i onim od glary utilitiesa, i obadvoje su rekli da su čisti

Mozes za svaki slucaj provjerit i sa Hitman Pro Cool

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
seneka kaže...

loša je stranica
wat  - Windows Activation Technologies 

seneka, što je na kraju ovaj đavo, jel to treba obrisati ili je to za aktivaciju windowsa. ili da to ne diram, stavio sam ignore , al ne znam jesam li dobro napravio

zaboravio sam na to,nisam siguran,napravi onako brzu provjeru s mbam-om i sas-om
možda avira trza na to..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 20:13 (seneka).
15 godina

JA IMAM AVIRU ANTIVIRUS  PA SAM ZADOVOLJAN SA NJOM:PA ĆU SE SADA ZAŠTITITI S TIM comodomBogataš

15 godina
fanspeed kaže..

Ja koristim avast već jako dugo i prezadovoljan sam sa tim programom!

ja sam ga koristio pa mi je sve zasro!sad koristim aviru antivirus za mene je ona na prvom mjestuSmijeh

16 godina
neaktivan
marino708 kaže...

JA IMAM AVIRU ANTIVIRUS  PA SAM ZADOVOLJAN SA NJOM:PA ĆU SE SADA ZAŠTITITI S TIM comodomBogataš

WTF??? Iznenađen

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan

Evo i ja sam napokon avitivro Avira Guard , nisam uopste skido ponvo i brisao (petljao uopste ) vec sam samo tamo gdje se brise otisao ChAnge.  I sad je sve uredu. 

Hvala svima koji su mi pomogli

dzix
17 godina
neaktivan

Scan bi trebao biti koristan u slučaju kada nisi siguran koji malware je pokušao ostaviti svoj prljavi trag na računalu, međutim scanerom se braniti od virusa kao primarnim oruđem je iluzorno i naivno, za takvo što su potrebni drugi alati, scaner je stvar prošlosti što se tiče prve crte obrane.....

shameless Comodo evangelist
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice