Trojan.Dropper.Kobcka.Gen.1 kako ukloniti GADA?!

poruka: 14
|
čitano: 9.279
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, navedeni virus znatno mi usporava racunar, znaci, nakacio se na maksimalan broj fajlova tj 49 njih, i umjesto da imam normalnih 5 svchost.exe-a processed, imam ih duplo vise tj. 10!!!

pokusao sam preko safe moda manual scan, ali nista, antivirus BitDefender Internet Security 2008 ga tada nije nasao, ima li ikakav drugi moguci nacin, a da nije reinstall windows i mijenjanje AV software-a??? a ako nema, onda samo da nije reinstall windows?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
protjeran

Pa probaj izbrisat te failove ili ih stavit u karantenu. Ako ne pomogne probaj nać neki bolji antivirus npr. nod32 ili tako nešto.

16 godina
neaktivan
RE: Trojan.Dropper.Kobcka.Gen.1 kako ukloniti GADA
Cherina15 kaže...

Pa probaj izbrisat te failove ili ih stavit u karantenu. Ako ne pomogne probaj nać neki bolji antivirus npr. nod32 ili tako nešto.

mislis da stavim svchost u karantinu? xO

a kamoli da ga brisem, ae ima li neko bolji prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 21:21 (BannedOnThisForum).
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Cherina15 kaže...

Skini Malwarebites napravi Update pa s njim obavi Full Scan iz windowsa pa bus videl oce li on moc to uklonit, to je samo skener nema stalne zastite ali je odlican a ti skini Free verziju!Cool

http://malwarebytes.org/

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 21:29 (rambox).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Cherina15 kaže...

Skini Malwarebites pa s njim napravi Full Scan iz windowsa pa bus videl oce li on moc to uklonit, to je samo skener nema stalne zastite ali je odlican a ti skini Free verziju!Cool

http://malwarebytes.org/

eh imam ga na racunaru, koliko ce otprilike trajat to, pogledaj moj PC pa otprilike

17 godina

Prvo ga Updejtaj i skeniraj a koliko bude trajalo nije bitno to moras napravit!Cool

16 godina
neaktivan

ok, javim kad zavrsim

16 godina
neaktivan

probaj s trojan remover-om.  trebao bi ti pomoć

16 godina
neaktivan

http://www.combofix.org/

Probaj s njim skenirat u safe modeu...

scio me nihil scire!
17 godina

SpyBot S&D pomogne kod trojana Droppera, znam iz iskustva.

A BitDefender nevalja (otkako mi je prije nekoliko godina jedan virus zarazio njegov exe file tvrdim da je tako).

Pokušaj s Kaspersky ili Norton.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
neaktivan

hvala svima, a pogotovo ovom od 0 dana što se trudi da pomogne, posto sam polugodisnji clan otprije, nadam se da ces dobro proci Cool

upravo sam shvatio koja sam ja budala, sjetih se da sam izbrisao kobcku, no sad je on našao 65 inficiranih fajlova u system32, te sam ih se riješio, i sada sve divno radi procesa imam 61 (8 svchost.exe i vise se ne podizu), CPU usage mi je 0-3% ^^, a Commit Charge mi je 690-730/3939M  hvala svima!!!

EDIT: takodjer dobra tema koja svima posluzi (korisnik koji je otvorio temu sam ja, i to je upravo zato sto sam prije dobio ban, tj zbog kreiranja novog acc jer je onaj bio banovan na 4 dana)

Top 10 najopasnijih virusa IKAD!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 23:06 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

Avira free bi ti bila dovoljna za probleme koje si spominjo.

Instaliraj Malwarebytes free i Superantispyware free, ponekad ih update i napravi full scan.

Instaliraj Glary registry rep. program za popravke u registriju i otklanjanje gresaka.

Cool

blue sky
16 godina
neaktivan
RUNNER kaže...

Avira free bi ti bila dovoljna za probleme koje si spominjo.

Instaliraj Malwarebytes free i Superantispyware free, ponekad ih update i napravi full scan.

Instaliraj Glary registry rep. program za popravke u registriju i otklanjanje gresaka.

Cool

sve uradio, pa cak  i zadnje, popravio sam sveu registry osim HKEY LOCAL MACHINE koji ima 1 problem, i startup programs 1 problem (sto mi i nije tako nes bitno)

16 godina
neaktivan

Naravno da nije! Neko nikad ne popravlja registry po dvije ili tri godine pa nista nije falilo kompu.

Nebi se ja uzdo u taj BitDefender, probo sam ga vise puta, ne samo sto mu je losa faca, nego sto uzima ram ko lud( bitdef.total protect). A kad je doso dan da ga deinstaliram tek tada su pocele prave muke. Nije se mogo potpuno maknuti iz ad-remove, pa je onda nestala ikonica iz ad-remove i djelovalo je da ga vise nema, a svo vrijeme je bio prisutan, pa se zavuko u sve pore registrija i dobro mi je kido zivce. Sad bogu hvala trajno je izbrisan i nema ga vise na mom kompu nikad.

Treba znati da i norton ostavlja razne tragove koje je tesko brisati! Stavi Kaspersky ili McAfee i rijesena stvar. Ako ti se ne kupuju, onda Avira free.

blue sky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice