Kupnja Antivirusa

poruka: 36
|
čitano: 15.725
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Kupnja Antivirusa
Moras upisati tocnu vverziju ili ti moze skinuti krivi kod
9 godina
protjeran
Kupnja Antivirusa

probaj te http://www.surfright.nl/en/downloads/  za kod ili slicno inbox

9 godina
neaktivan
Ja znam da se isplati, ovisno koliko "opasno" surfaš netom. Ja sam prije koristio više kombinacija besplatnih riješenja, a sada već nekoliko godina kupim si Kaspersky internet security, licenca za tri kompa, dvije godine, i mislim da me koštalo 80 dolara, kupljeno online. Od tada nema problema sa trojanima, virusima i sličnim tvorevinama.
9 godina
protjeran
Ludilojz kaže...
Ja znam da se isplati, ovisno koliko "opasno" surfaš netom. Ja sam prije koristio više kombinacija besplatnih riješenja, a sada već nekoliko godina kupim si Kaspersky internet security, licenca za tri kompa, dvije godine, i mislim da me koštalo 80 dolara, kupljeno online. Od tada nema problema sa trojanima, virusima i sličnim tvorevinama.

skupo...mozes kupiti legalan licence key na ebay za 25 dolara godinu dana 5 racunala..i slicno..

14 godina
Kupnja Antivirusa

Ne znam za vas ali ja sam privržen avastu,imam do 6tog mj internet security licencu i tad opet moram kupiti,ali ovih 7-8g što koristim avasta nikad problema nit virusa.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com
9 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice