Kako se obraniti od gamadi?

poruka: 41
|
čitano: 9.646
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kako se obraniti od gamadi?
(s)izgoreo kaže...

nema potrebe za tim, možeš "forcat" bilo koji program da radi iz sandboxa automatski (vidi prvu sliku), ako baš trebaš kreirati posebne shortcutove za pojedine programe možeš vrlo lako i to: configure → windows shell integration → (vidi drugu sliku)

Jel moguće ikako kad se skidaju fileovi, da se zaobiđe "recover to a folder"?! Mislim, da korisnike ni to ne zbunjuje...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Jel moguće ikako kad se skidaju fileovi, da se zaobiđe "recover to a folder"?! Mislim, da korisnike ni to ne zbunjuje...

Da, ukoliko ne želiš recovery, vidi slike... inače čini mi se ne ili možda ipak da, ručnim editiranjem konfiguracije, najbolje bi bilo pitati/potražiti na sandboxie forumu

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 9:58 ((s)izgoreo).
17 godina

Odlucih probati Aviru...

Prilikom njenog trazenja, nasla je nesto i blokira mi komp...nije pretrazila cijeli disk, dosla je do nekog postotka i samo stala...sve se smrzlo...niti task ne mogu dobiti nego samo klasicni restart...

Sta mislite sto bi moglo biti?

TrustNo1
16 godina
neaktivan

moze li netko navesti cijene komercijalnih antivirusa koji su među najjacima i prepoznaju najvise gamadskih programa...hvala

16 godina
neaktivan

Nemogu vjerovati da nitko ne spominje NoScript firefox addon :O

15 godina
neaktivan

e ljudi, baš planiram instalirat sandbox i zanima me:

jel me može on zaštitit ako ja hoću pokrenut neku aplikaciju preko sandboxa te u njoj bude virus??

ich liebe cod...
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

e ljudi, baš planiram instalirat sandbox i zanima me:

jel me može on zaštitit ako ja hoću pokrenut neku aplikaciju preko sandboxa te u njoj bude virus??

možeš. upravo za to on i služi. kad zatvoriš taj neki program, sve se vraća u početno stanje prije nego što si pokrenuo taj program...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

sandbox se moze downloadati besplatno?

17 godina
neaktivan
Jera kaže...

Da, Sandboxie je besplatan software.

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan

Sandboxie je besplatan ali samo u "okljaštenoj" verziji, ukoliko želiš forsirati da se neki program ili sadržaj foldera stalno pokreće u sandboxu zatim ukoliko želiš imati nekoliko predefiniranih sandboxa u isto vrijeme, te na kraju ukoliko ne želiš vidjeti "nag screen" potrebno je platiti 26 eura za "doživotnu" licencu, međutim ove naprednije opcije nisu potrebne velikoj većini korisnika tako da im je free verzija sasma dovoljna...

We provide the Service: as-is, with all faults, and as available.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 15:46 ((s)izgoreo).
15 godina
Razer_Copperhead kaže...
Jera kaže...

Da, Sandboxie je besplatan software.

..da sandboxie je prava stvarNamigiva...probao ga i jako mi se sviđaOsmijeh.....sad mi i djeca mogu iči na monoge stranice bez nekoga straha da neče nešto skinuti pa mi komp zarazitiSramim se!!!

...preporučit ču ga i drugima!!!!

Program je stvarno dober i sve pohvale!!!!!!!!!!!!!Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice