AVG Antivirus pitanja i odgovori....

poruka: 194
|
čitano: 50.213
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

eto "nazalost" ni ja neznam kako ta reklama izgleda {#}

...no velika vecina sa foruma ima teoriju da je free i suite avira jedno te isto,pa oni su dobro upoznati sa tom reklamom i kako je maknut ili sto vec rade.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
15 godina
neaktivan

evo makno sam AVG i sad mi je zauzeće rama nekih 380mb i procesa je 47

ne smetaju meni procesi samo mislim da ih je ta količina bespotrebna

ali misli da je meni zauzeće rama više uzeo od web kamere neki nadzor nego sam AVG

sad sam i njega maknuo pa mi je taj rezltat

dnl
17 godina

kamera mozda ram, a avg ti je nabio ono brdo procesa.

onda..sto bi od ovo dvoje popularnih?

aviru ili avast?

ajde odmah nasadi wot u browser,pa razmisli za av.

http://www.mywot.com/

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
15 godina
neaktivan

Evo "iskombiniro" sam si novog NOD-a sa i to je sad to

dnl
15 godina
protjeran
RE: AVG Antivirus pitanja i odgovori....
karakteran kaže...

torente al me opet nasmija: avg šala čeških autora lol {#}

LOL Mene nasmijava i tekst njegova potpisa.

torrente = {#}

17 godina

a tek ovo danas ...epic.

emsisoft ili ti ga njegov mamutu je odradio posao.

nooo...sto imamo o mamutu pricati kada se to placa :)))

to su ti promasaji i zaljenja...epic.

16 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
karakteran kaže...

torente al me opet nasmija: avg šala čeških autora lol {#}

LOL Mene nasmijava i tekst njegova potpisa.

torrente = {#}

lol tek sad vidjeh {#}

May justice be done though the heavens fall
15 godina
torrente kaže...

kako pricaju po forumu,ukinuta je ona skocna reklama.

Nije ukinuta ali se jednom dnevno pali ali ne iskače nego bude minimizirana

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
17 godina
torrente kaže...

a tek ovo danas ...epic.

emsisoft ili ti ga njegov mamutu je odradio posao.

nooo...sto imamo o mamutu pricati kada se to placa :)))

to su ti promasaji i zaljenja...epic.

Ma taj MRG su obicni pajaci smotani, kaj je tu novog da je Mamutu dobar nista izmišljaju toplu vodu nek idu ribe lovit na more to je pametnije.{#} Zakaj izbjegavaju druga Free rjesenja MSE ne racunam uopce, di je Spy Shelter Free ili Threatfire nema ga s Comodo su u svađi pa ga izbjegavaju a to je nerealno ne bi tak išlo to je šarlatanski.{#} A kaj je s Firewall-ovima sa Proaktivnom zaštitom Online Armor Free ili placeni Online Armor pa opet Comodo. Oni sami po sebi bez Antivirusa mogu zaštitit komp bez frke, ima li Defense Wall ili Zemana AntiLogger u tom testu Antivirus im ak žaba ima dlake da njih su ukljucili a one prije spomenute nisu.{#}{#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ma taj MRG su obicni pajaci smotani

{#} to tu stavi da malo zakuhamo

17 godina

hohohoho.. gledajte kako to izgleda kad pvc kolektori nesto nemogu koristit DJABE...onda to nevalja.

covjek je doktorirao na cijelom forumu "kako od govna napravit kolac i najest se".

a vidi ovoga ispod njega, sto mase repicom i prati ga sa podrskom looool

fenomenalni su. 

vazno je da im valja threatfire u kojeg pctools nije taknuo prstom 13 mjeseci...aaaaaaahaaha..

zar niste sami sebi komicni?

naravno da niste loool

ovog sto mase repicom i slijedi gazdu, nema smisla komentirat...umjesto da kupi pc,on je doktorirao kako skresat xp na nulu i imat zastitu nulu...jer eto imam proc od 700mhz...i oni  bi dijelili savjete.

ajde ajde,tamo u onu buharu od teme i razmjenjujte boce sa onim specijalcima :))

16 godina
protjeran

torente lud si ko puška {#}{#}{#}

nitko me tako ne uspije nasmijat kao ti LOL čovječe {#}

da kolektori, buhara... hahaha...još se smijem{#}

17 godina
torrente kaže...

hohohoho.. gledajte kako to izgleda kad pvc kolektori nesto nemogu koristit DJABE...onda to nevalja.

covjek je doktorirao na cijelom forumu "kako od govna napravit kolac i najest se".

a vidi ovoga ispod njega, sto mase repicom i prati ga sa podrskom looool

fenomenalni su. 

vazno je da im valja threatfire u kojeg pctools nije taknuo prstom 13 mjeseci...aaaaaaahaaha..

zar niste sami sebi komicni?

naravno da niste loool

ovog sto mase repicom i slijedi gazdu, nema smisla komentirat...umjesto da kupi pc,on je doktorirao kako skresat xp na nulu i imat zastitu nulu...jer eto imam proc od 700mhz...i oni  bi dijelili savjete.

ajde ajde,tamo u onu buharu od teme i razmjenjujte boce sa onim specijalcima :))

Ti ocito nisi skužil kaj sam ja zapravo napisal procitaj još jednom ili promjeni naocale.{#}

16 godina
protjeran
možda je malo off topic ali sjećam se imao sam xp i threatfire i onlinearmor free i zarazih se. av je bio ne sjećam se više koji...

sad na 7 windows firewall, no threatfire, no onlinearmor free, samo IE 9i avast plus iste navike surfanja i čist ko suza...
16 godina

Au sto se  Avg tema popunjava....{#}

Softwer
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
imao sam xp i threatfire i onlinearmor free i zarazih se. av je bio ne sjećam se više koji...

Za ovo moraš biti majstor......

Imati AV+FW+HIPS+BB i pokupit zarazu.

Očito ti AV nije detektirao malware, a nisi dobro čitao što te HIPS i/ili BB pitaju.

E, da si imao automatski sandbox......

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 23:42 (siketa).
17 godina
Softwer kaže...

sad ces vidit kako ce ti se popunit tema kad pocnu skakat sa one teme gdje orgijaju.

eno stigao je i onaj sto nije mogao rijesit odakle mu 108.000k proces,pa je formatirao particiju.

svaki dan neki novi test,a nema niti jedan blage veze s drugim i uvijek svi nezadovoljni i uvijek fali onaj sarlatanski fw koji bi ti sandboxao pc,zenu i cijelu stalu sa krmadi...e njega nema pa je problem u testovima.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
sad ces vidit kako ce ti se popunit tema kad pocnu skakat sa one teme gdje orgijaju.

Na toj temi si stvorio ime i karizmu, a sad pljuckaš....nelijepo od tebe...čak tamo imaš i svoju vjernu sektu obožavatelja lika i djela....

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina

Guys, guys ne spamajte software-u temu{#}

17 godina
Softwer kaže...

evo tema ce ti ovako izgledati.

ako budes imat srece,svako drugi post ce biti ovakav...a ako nebudes imao srece...imat ces ih 10 za redom.

mozes jedino stici slavu i poci kod meliha na forum i izvrsit nuzdu.

15 godina

A.D. 2000 AVG je bio najbolji antivirus i k tome jos besplatan. U kombinaciji sa ad.awerom of course{#}

17 godina
siketa kaže...
karakteran kaže...
imao sam xp i threatfire i onlinearmor free i zarazih se. av je bio ne sjećam se više koji...

Za ovo moraš biti majstor......

Imati AV+FW+HIPS+BB i pokupit zarazu.

Očito ti AV nije detektirao malware, a nisi dobro čitao što te HIPS i/ili BB pitaju.

E, da si imao automatski sandbox......

Hm to spada pod vjerovali ili ne, zarazit se pokraj Threatfire+Online Armor Free u suradnji i još neki Antivirus kaj je to on radil na Windowsima bog sam zna.{#}{#} Ko drugo koristit zajedno Threatfire, i Online Armor Firewall na Windowsima je druga velika pogreška teske kategorije ti programi se ne vole i besmisleno ih je koristit zajedno a dost puta i opasno.{#} Online Armor Firewall je sam po sebi sasvim dovoljan ak neko oce još doda Antivirus i to je to.{#}

16 godina
odjavljen
torrente kaže...
Softwer kaže...

eno stigao je i onaj sto nije mogao rijesit odakle mu 108.000k proces,pa je formatirao particiju.

svaki dan neki novi test,a nema niti jedan blage veze s drugim i uvijek svi nezadovoljni i uvijek fali onaj sarlatanski fw koji bi ti sandboxao pc,zenu i cijelu stalu sa krmadi...e njega nema pa je problem u testovima.

Kako nas se proziva... Ljudi više ne smiju ni diskutirati o tematici koja ih zanima. Tko ti kriv što kupiš prije nego što razmisliš (odnosi se samo na Avira SS-malo žešći promašaj).

I molim te ne prozivaj nas više i nemoj nametati tu svoju paid filozofiju, vjeruj mi da i s te teme ima ljudi koji kupuju software (ali potreban!).

Peace bro, vrati se na temu, pobjego je i lazo {#}

...
17 godina

evo sad cu ja pokusati oponasati nekog comodo fana,ali za drugi proizvod:

"briiiljantno, fenomenalno,revolucionarno...kakav threatfire,guta 100mb, nije apdejtan 13 mjeseci..gubljenje vremena.

mamutu braco i sestre, 20mb trosi..baza ala OASIS kod OA, perfektno i jasno sucelje...GARANTIRA rad sa bilo kojim av-om ili SUITOM,pa cak ga koriste i sa OA...svijet za sebe, gdje mu je kraj...ostali se tresu i boje za svoje sutra"

eto tako bi to izgledalo da koristim ili nedo bog razmisljam ko onaj post povise sa slike.

17 godina

ovome se debelo digla kita na mene i halucinira da ga ja prozivam.

sinko,promasaj ti je u glavi.

sad mi se lijepo skini sa organa posljednji put i nestani.

ja sam miran sljedecih godina,a ti bauljaj i trazi se...to ti je promasaj sine...ja ostajem sa 1 200 000 korisnika paid avire ...pa ko je tu lud ,sami zakljucite.

16 godina

ALO ALO...Kakva frka po temi nemojte  mi to radit da mi tema ide pod kljuc....

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 0:06 (Softwer).
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

ja sam miran sljedecih godina,a ti bauljaj i trazi se...to ti je promasaj sine...ja ostajem sa 1 200 000 korisnika paid avire ...pa ko je tu lud ,sami zakljucite.

I ja se pitam zašto raspravljati s nekim tvoje kulture. 

Sve slične tvoje postove sam smatrao sarkazmom, ali sada vidim da si jedan od neugodnijih sugovornika na ovom forumu.

Nisam očekivao od tebe raspravo na tako niskom nivou-nezrelo.

Pozdrav.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 0:09 (kingmedo).
17 godina

koja frka...po meni je najbolje installat wot u browser, aviru, i comodo ;)

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
17 godina
Softwer kaže...

ALO ALO...Kakva frka po temi nemojte  mi to radit da mi tema ide pod kljuc....

Nece bez brige nema frke, evo malo o AVG s obzirom da je vec dva puta AVG Update ljudima onesposobil Windowse skroz kakav je zakljucak.{#} Postavlja se pitanje pa ko ce nakon te havarije vise stavit taj proizvod na Windowse bilo u Free ili nekoj drugoj verziji mislim da je odgovor jasan.{#}

16 godina
kingmedo kaže...
torrente kaže...

I ja se pitam zašto raspravljati s nekim tvoje kulture. 

Sve slične tvoje postove sam smatrao sarkazmom, ali sada vidim da si jedan od neugodnijih sugovornika na ovom forumu.

Nisam očekivao od tebe raspravo na tako niskom nivou-nezrelo.

Pozdrav.

Molim te ne ulazi vise u ovu temu i ne komentiraj.

Softwer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice