Samsung s7 napuknuce stakla

poruka: 4
|
čitano: 2.326
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, na mobitelu Samsung s7 imam napuknuce stakla, koje se gotovo ne vidi pri upotrebi mobitela tanje je nego dlaka kose, ali se proteže od ruba do ruba ekrana. Touch normalno radi i sve ostalo, na ekran je nalijepljeno kaljeno staklo. Da li je potrebno mijenjati staklo kako nebi doslo do pogorsanja stanja ( eventualno kvar na displayu, digitalizatoru) ili to mogu zanemarit i imat samo vevi oprez od ponovnog pada?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung s7 napuknuce stakla
Ako ti je otišao samo digitizer to bi bilo najbolje odmah promijeniti da ti ne strada lcd, jer ce to onda zamjena doci puno skuplje. Neki mobiteli imaju sve u kompletu, znaci lcd+digitizer a neki imaju odvojeno pa je puno jeftinija zamjena. Za promjenu na tom mobu ce ti trebati adekvatni alat i heatgun, moze i fen poslužiti. Pogledaj malo na ifixit jer je komplet ili su odvojeni LCD i digitizer.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan

Inace ostecenje izgleda ovako, digitalizator i sve normalno radi, inace kad mob ne prikazuje bijelu boju uopce se ne vidi , bio sam pitat u servisu 900 kn traze za samo staklo sto mi se ne daje ako nije od prijeke potrebe mijenjat. Inace gledao sam tutoriale i oznaceno je promjena kao very hard

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 11:47 (tosto150).

0 0 hvala 0
17 godina

A gle ako ti ne smeta ostavi makar mislim da je otisao samo digitizer, dosta ga je tesko rastaviti i promijeniti dijelove, treba ti heatgun za to

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice