Samsung Galaxy Z Flip / Fold 8 serija

poruka: 64
|
čitano: 12.458
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Z Flip / Fold 8 serija

Ovaj voucher od 30e se jedino isplati iskoristiti na dodatke za Flip / Fold / Watch9 ili Ultra tipa maskica koja dođe 44,90 - kad se aplicira ovaj voucher ispadne 14,90.

Zanimljivo ako se stave dvije maskice, s obje se skine po 30e. Izgleda da vrijedi samo na proizvode iz ovog Unpackeda.

Na mobitele je to zanemariva ušteda naravno, ali sva sreća još vrijede Premium Visa i -20% ako nekome treba :-)

I earned my name just like Marlo.
13 godina
grba7 kaže...

Evo najdetaljnijeg i (meni) najsmjesnijeg reviewera. 

"Google"s 1st generation foldable had a crease the size of the Strait of Hormuz" 

Ha nije ni čudo da brat Flossy voli fold telefone 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2026 18:13 (Diazz72).
14 godina

Njegovi reviewi su mi cista stand up komdija 💯

15 godina

Evo bas dobio obavijest da je poslano, steta sto nije jucer jer ovako ce tek u ponedjeljak stici

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2026 17:08 (robimarko).
13 godina

I meni tako stoji, no ne vidim kod za praćenje pošiljke .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diazz72 kaže...

I meni tako stoji, no ne vidim kod za praćenje pošiljke .

Garant ces ga tek sutra dobiti kada DPD zapravo preuzme posiljku

Meni je tako bilo prije par dana kada sam punjac kupio s Samsung sitea

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2026 18:48 (robimarko).
15 godina

BTW, mozes naci DPD broj tako da na DPD siteu trazis po Samsung broju narudzbe, onaj HR broj jer im je to reference broj na DPD-u

robimarko@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

c/p s Reddita, mozda nekome dobro dode za longevity:

Lot's of new and returning Fold Users lately. One piece of advice to make your phone last a long time.

From someone who has had folds since the 3, if I can give you one piece of advice to keep your inner screen from failing early, it is this. Never, and I mean NEVER, fold the phone by pushing on the screen itself. Grab it by frame at the edges and fold it there by pushing on the frame. Pushing on the screen itself is how people end up with broken screens after 6 months.

The inner screen has a tiny bit of give that allows it to move, so when you push on the screen to fold it, it holds the center in place while the rest of the screen is trying to move and stressing the screen. I cringed as I watched a Youtuber doing case reviews ruin his phone in real-time, as he kept pushing on the screen to show how the case works. Low and behold by the end of the video his screen failed, had some of those green and black lines, and then shut completely off when he didn't stop pushing on the screen after the first failure. It seems really dumb for Samsung themselves not to provide this advice.

Bonus tip: The inner screen protector that comes with the phone will fail eventually, it will look like a bad screen, but it should come off fairly easily, and can be replaced. I've used several of my folds without the inner screen protector for a long time without issue, but places like iFixIt or official Samsung repair places should be able to replace it. 

0 0 hvala 0
13 godina
grba7 kaže...

Ovaj voucher od 30e se jedino isplati iskoristiti na dodatke za Flip / Fold / Watch9 ili Ultra tipa maskica koja dođe 44,90 - kad se aplicira ovaj voucher ispadne 14,90.

Zanimljivo ako se stave dvije maskice, s obje se skine po 30e. Izgleda da vrijedi samo na proizvode iz ovog Unpackeda.

Na mobitele je to zanemariva ušteda naravno, ali sva sreća još vrijede Premium Visa i -20% ako nekome treba :-)

Zamolio bih u PP ako netko ima viška ovakav kod. 

Thanks.

13 godina
robimarko kaže...

BTW, mozes naci DPD broj tako da na DPD siteu trazis po Samsung broju narudzbe, onaj HR broj jer im je to reference broj na DPD-u

DPD još mi nije ništa poslao, a po ovom Samsung broju ne pronalazi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2026 12:40 (Diazz72).
12 godina
To je Samsung samo najavio DPD-u.
Vjerojatno 03.08. šalju kako je i pisalo kod preordera.
Znači kod nas je 04.08.

0 0 hvala 0
15 godina

Čemu panika? Kad dođe, dođe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dario7 kaže...
To je Samsung samo najavio DPD-u.
Vjerojatno 03.08. šalju kako je i pisalo kod preordera.
Znači kod nas je 04.08.

Ma da, imam prijatelja koji je poslovođa u regionalnom DPD-u i kaže da kod njih još nema ništa u sustavu (ni najave). Tako da onaj mail koji smo dobili od Samsunga nas malo vuče za nos. Također, ako i bude poslano u ponedjeljak, upitno je hoće li stići kod nas u utorak, jer sada imaju kolektivni godišnji u firmi i zbog toga dosta kasne.

13 godina
dax-lax kaže...

Pa realno, ako sam nešto prednaručio, onda logično očekujem da budem među prvima u redu za preuzimanje, a ne među zadnjima?! Na kraju ispadne da će ekipa koja je uređaj naručila kod operatera prije doći do njega nego mi koji smo prednaručili službenim kanalima i trebali bi imati prednost. Kakva je onda uopće poanta prednarudžbe ako te na kraju to stavi u lošiju poziciju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2026 20:33 (Diazz72).
15 godina
Diazz72 kaže...
dax-lax kaže...

Pa realno, ako sam nešto prednaručio, onda logično očekujem da budem među prvima u redu za preuzimanje, a ne među zadnjima?! Na kraju ispadne da će ekipa koja je uređaj naručila kod operatera prije doći do njega nego mi koji smo prednaručili službenim kanalima i trebali bi imati prednost. Kakva je onda uopće poanta prednarudžbe ako te na kraju to stavi u lošiju poziciju?

Meni je po broju narudzbe bila najava u DPD-u i evo vidim da su po trackingu preuzeli danas oni od Lagermaxa, valjda stize u ponedjeljak

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2026 21:46 (robimarko).
12 godina
Kod mene isto 😅
15 godina
Ultra je cudno sto od DPD-a nikakvog emaila, i za razliku od Samsung paketa iz proslig tjedna kao stigao u delivery depo u Sesvete a krajnja adresa je Osijek
robimarko@gmail.com
15 godina
Diazz72 kaže...
dax-lax kaže...

Malo vas prcam ali ja prednarudžbu gledam samo kao opciju da se uz telefon dobiju još neke dodatne stvari, popusti i slično. Ne kao early access. 

I sam sam prije skoro 2 god naručio honor v3 iz ht-a u prednarudžbi. Dobio tablet i cijena je bila relativno niža od preporučene ali matere, čekao sam ga preko 3 tjedna zbog malog lagera. Nije bilo lako.

15 godina

DPD je nadmašio sam sebe, burazu je stigao danas, a moj je nekako završio u Sesvetama u petak i ne mrda, ono WTF

robimarko@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...

DPD je nadmašio sam sebe, burazu je stigao danas, a moj je nekako završio u Sesvetama u petak i ne mrda, ono WTF

Evo meni upravo dostavljen 😊.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 11:59 (Diazz72).
21 mjesec
Diazz72 kaže...
robimarko kaže...

E ovo je flex, kada uzmeš lošiji model za skoro istu lovu. I dont give a fuck vibes. 

13 godina
Novice kaže...
Diazz72 kaže...
robimarko kaže...

E ovo je flex, kada uzmeš lošiji model za skoro istu lovu. I dont give a fuck vibes. 

Pa ono, ovisi s kojeg gledišta to gledaš.

Kamere su definitivno lošije, no sve ostalo je bolje.

Jači CPU, veća baterija, bolji omjer ekrana i samim time bolja iskorištenost tog ekrana za sadržaj, plus bolje ležanje u ruci i džepu.

To što je "Ultra" ili Fold7 veći ne znači da je samim time i bolji. Da je tako, svi bi vozili npr. Dodge Ram, eto, to je "ultimativno" veliko vozilo, ali to ga ne čini automatski boljim izborom za svakoga.

Uostalom, običan model je rasprodan što samo dokazuje da se ljudima on više sviđa od "Ultra".

15 godina

Točno tak. 

Za korisnika koji ima ili je već imao klasični fold, ovo, iako fizički manje, dosta je iskoristivije. Nek svi odu na taj dizajn i bok.

Očekivao sam da će Honor pustit wide ali ne vidim ništa još osim glasina. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

1 milijun samo u Koreji zvuci impresivno. Izgleda da je svugdje Fold8 hit. 

Diazz72, kakav je dojam nakon par dana?

0 0 hvala 0
13 godina
grba7 kaže...

1 milijun samo u Koreji zvuci impresivno. Izgleda da je svugdje Fold8 hit. 

Diazz72, kakav je dojam nakon par dana?

Ja sam prezadovoljan, doslovno iPad mini u džepu i prvi foldable nakon Fold2 da sam zadovoljan i da mi fold ponovno ima smisla. Prednji ekran koristim pretežno za Messenger i SMS, tu i tamo on the fly TikTok, Facebook, Instagram. Za sve ostalo unutarnji ekran.

Mislio sam da će mi kamera smetati jer se nalazi na 1/3  unutarnjeg ekrana, no eto, nije toliko strašno. Ono što me je iznenadilo je koliko su izravnali crease, kako vizualno tako i pod prstom, a zvučnici su dosta lošiji, odnosno zvuk je tanji nego na Fold7.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2026 12:11 (Diazz72).
14 godina

Javi nakon koji tjedan kak se ponasa nova baterija. 

Ja kad sam 6icu imao me je nakon Ultre bilo sokiralo kolko brzo se praznilo

12 godina
ja sam za sad oduševljen.
prešao sa 17pro max.
Koristim većinom cover display, samo kad gledam neki video sadržaj ili PPT otvaram fold.
Mislio sam da će mi kamera biti meh, ali je super.
Baterija dost dobra,jučer cijeli dan u Sloveniji i došao doma sa 53% navečer u 22h.
Od mana bih izdvojio što su zvučnici na lijevoj strani kada se otvori.
U globalu jako dobra stvar pogotovo za daily usage.

1 0 hvala 0
21 mjesec
Diazz72 kaže...

Pa ono, ovisi s kojeg gledišta to gledaš.

Kamere su definitivno lošije, no sve ostalo je bolje.

Jači CPU, veća baterija, bolji omjer ekrana i samim time bolja iskorištenost tog ekrana za sadržaj, plus bolje ležanje u ruci i džepu.

To što je "Ultra" ili Fold7 veći ne znači da je samim time i bolji. Da je tako, svi bi vozili npr. Dodge Ram, eto, to je "ultimativno" veliko vozilo, ali to ga ne čini automatski boljim izborom za svakoga.

Uostalom, običan model je rasprodan što samo dokazuje da se ljudima on više sviđa od "Ultra".

Ekran ima nižu svjetlionu na 8ici u odnosu na ultru.

14 godina

Samsung Galaxy Z Fold 8 prošao test izdržljivosti poznatog youtubera - Mobiteli @ Bug.hr Link

0 0 hvala 0
10 godina
Marcek555 kaže...

Ako nekome treba kod sa 30 eura popusta nek se javi xD

Znaci objavim ovo , javi mi se Dario7 , dal može dobit kod, reko nema frke javio se prvi , proslijedim mu kod

NIti hvala niti TU, al reko nema veze , ne patim na te stvari

I danas posalje pp , niti bok ni nista, nego dal imam jos kakav kod jer je ovaj istekao????

Mislim si wtf, znaci javio si se za kod , koji se iskoristi u pretprodaji, kod propadne jer ga nisi iskoristio u pretprodaji (nekome drugome bi taj kod mozda znacio šta)  i onda tražiš još jedan lol

Ne , nemam drugi kod, a ako cu ga i imat , znam kamo nece otić

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:58 (Marcek555).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice