Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava

poruka: 3.577
|
čitano: 1.048.114
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ako kome treba sd kartica sad je na aliexpressu prilika.

Ja sam danas narucio ovu od 128gb,cijene su odlicne.

https://s.click.aliexpress.com/e/kGrcsWG

Sad jos samo treba pocekati dvadesetak dana da stigne.

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
15 godina
Ima Slickwraps do ponoći akciju na case sa printanom slikom. Case u pitanju Spigen Liquid Crystal. Cijena za komad sa dostavom je 18$.
Dok je bio BF bila akcija od 70%, naručio dva, došla u roku 10 dana bez davanja

https://www.slickwraps.com/devices/spigen-cases/samsung/galaxy-s9-plus.html
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
omomomomoomm kaže...

Ako kome treba sd kartica sad je na aliexpressu prilika.

Ja sam danas narucio ovu od 128gb,cijene su odlicne.

https://s.click.aliexpress.com/e/kGrcsWG

Sad jos samo treba pocekati dvadesetak dana da stigne.

Kod nas su ove bas iste potpuno 1 10, san disk 32GB oko 10 eura po radnjama koju sam ja platio ali na njoj pise 98MB/S max dok na ovoj sto si ti dao 80MB/S max a ovo ostalo isto A1 class10. Tako da, nije bas nesto sto bi trebalo sad navaliti :D Ali svakako ko nema, treba da uzme da ima jer nisu skupe ni u radnjama ni ovde. Ne znam da li je ovo dovljna brzina za S9 kartice, kolika bi trebala biti neka solidna, znam da je ok, da moze fullHD da se snima, ali da li je potrebna brza? Nzm po cemu je ta max brzina naznacena ali uradio sam benchmark preko A1 sd card benchmar app i pise:

Read 62.05MB/s, kako izvuci vise od 62 jer pise da je 98max?

Write 14.29MB/s

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 21:30 (keks99).
7 godina
neaktivan
Skums kaže...
Moram priznati da je ovaj pie potpuni promašaj i sranje na kvadrat. Jel ima kakav način da se vratim natrag na staro? Ja stvarno ne znam jesu se oni posvađali sa zdravim razumom ili kaj se dešava u samsungu?

Ma i meni je sto se tice izgleda, sad me sramota izvaditi tel pred ljudima, mislice da furam neku kinesku kopiju 's obzirom da vecina ovde ljudi ako ima tel to je S8, a retko slabo ko S9 da jos ima. I onda, na S8 jos ovo nije stiglo ovaj 9.0 pa ako izvadim negdje ljudi nisu informisani kako izgleda ovaj 9, a izgleda ruznije pa zato ce svako misliti da je neka kineska kopija. Da izgleda bolje, onda bi i pomislili vidi S9 ima, a ovako posto je isti na oko ko S8, a sistem losije izgleda nece niko ni na S8 posumnjati da imam, a tek ne s9 hahahh jos u kameru kad udjem, ono ruzno ko neka sklopocija od telefona, pre je bilo ljepse bar u kameri kad se udje, tako da sad ni po klubovima ne snimam :D

16 godina
keks99 kaže...
Skums kaže...
Moram priznati da je ovaj pie potpuni promašaj i sranje na kvadrat. Jel ima kakav način da se vratim natrag na staro? Ja stvarno ne znam jesu se oni posvađali sa zdravim razumom ili kaj se dešava u samsungu?

Ma i meni je sto se tice izgleda, sad me sramota izvaditi tel pred ljudima, mislice da furam neku kinesku kopiju 's obzirom da vecina ovde ljudi ako ima tel to je S8, a retko slabo ko S9 da jos ima. I onda, na S8 jos ovo nije stiglo ovaj 9.0 pa ako izvadim negdje ljudi nisu informisani kako izgleda ovaj 9, a izgleda ruznije pa zato ce svako misliti da je neka kineska kopija. Da izgleda bolje, onda bi i pomislili vidi S9 ima, a ovako posto je isti na oko ko S8, a sistem losije izgleda nece niko ni na S8 posumnjati da imam, a tek ne s9 hahahh jos u kameru kad udjem, ono ruzno ko neka sklopocija od telefona, pre je bilo ljepse bar u kameri kad se udje, tako da sad ni po klubovima ne snimam :D

Horor

PSN - darklydexter
18 godina
neaktivan

Došao update, napravio ga, na prvi mi ne izgleda baš nešto, sve je nekako usporeno i onak nah. Imate li vi kakvih problema/rješenja za to?

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
13 godina
protjeran
Ezio kaže...
keks99 kaže...
Skums kaže...

Horor

Svasta se na ovom forumu moze procitati  

Pa ako vam je toliko ruzan izgled, instalirate icon pack od orea i rijesen problem. Za kamera aplikaciju instaliras sa play store neku od onih sweet selfie, mislim da ce ti taj look savrseno odgovarati.

A ako kupujete telefon da bi to drugi vidjeli onda tu na zalost nema pomoci.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2019 10:37 (arnes_king).
11 godina
keks99 kaže...
Skums kaže...

Boze bgti svasta cu procitat i cut...ponada sam se da nemas vise od 9g,ali vidim da spominjes klubove...nema tebi pomoci prijatelju.

Sad ozbiljno pitanje dali se moze vratit oreo nazat bez nekih komplikacija?

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2019 9:59 (hrka11).
13 godina
protjeran

Ako kome treba da mijenja csc evo upustvo sa xda:

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78438552&postcount=2011

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...

Flesaj prek odina

11 godina
CrossDeath kaže...
hrka11 kaže...

Flesaj prek odina

To mi je nesto pre jednostavno,mislis da ce radit?

Nisam nikad radio unatrag,ne zelim nesto napamet radit.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
hrka11 kaže...

To mi je nesto pre jednostavno,mislis da ce radit?

Nisam nikad radio unatrag,ne zelim nesto napamet radit.

Da, ili preko odina ili preko smart swticha (emergency software recovery)

13 godina
Ma nemoj brzati... već ćeš se naučiti na novi izgled, a povratak na staro znači stagnaciju...
15 godina
neaktivan
Ma meni se jebe za izgled. To mi je zadnja bitna stvar. Nego su sjebali funkcionalnost.
1. Zakaj se ne može sakriti navigation bar? Sad u nekim aplikacijama i igrama baš ubija.
2. Na fejsu kad kliknem na neku obavijest on me baci na neki totalno 10 post.
3. Kad dobijem više od 2 poruke na wapp, onda ih grupira i ne piše u pop-up tko je kaj poslao.
4. Sve nekako radi preko kurca
5. I dalje nisu vratili ono sa notifikacijama. Kad makneš obavijest makne ti sa ikone obavijest sam od sebe. I onda nakon sat vremena traži po svim aplikacijama tko ti je poslao poruku.
6. Na eng tipkovnici mi više ne nudi cijele fraze prijašnjih tekstova.
7. Koji je razlog kaj su sat prebacili na lijevu stranu? Lijeva strana je bila fino odvojena za notifikacije. Jebem ti logiku.

Trebalo mi je svega 5 minuta kaj popizdim i vratim na staro.
Ako S10 bude imao istih sranja onda definitivno prelazim na nekaj drugo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2019 14:55 (Skums).
16 godina

srednjoškolski najveći problemi

PSN - darklydexter
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pa kome se ne sviđa uvijek može staviti neki drugi louncher npr. Nova ili Microsoft koji je besplatan.

14 godina

Hmm nisam znao da je single score rezultat ovako dobar na s9+, ugodno iznenadenje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...
Ima Slickwraps do ponoći akciju na case sa printanom slikom. Case u pitanju Spigen Liquid Crystal. Cijena za komad sa dostavom je 18$.
Dok je bio BF bila akcija od 70%, naručio dva, došla u roku 10 dana bez davanja

https://www.slickwraps.com/devices/spigen-cases/samsung/galaxy-s9-plus.html

Zašto nisam prije vidio :(

Jel isprobo iko ovo? 

17 godina
neaktivan

Bok svima,

Trenutno imam s9 sa VIP ROM-om koji je dual sim, jel mogu usnimit Hrvatski Tcom ROM, pitam zato jer koristim tcom karticu a VIP ROM ne podržava VOLte uslugu, a Tcom podrzava? Hvala.

out of my mind-back in few minutes!

0 0 hvala 0
14 godina
hherc kaže...

Bok svima,

Trenutno imam s9 sa VIP ROM-om koji je dual sim, jel mogu usnimit Hrvatski Tcom ROM, pitam zato jer koristim tcom karticu a VIP ROM ne podržava VOLte uslugu, a Tcom podrzava? Hvala.

Flesaj ovo. Prije toga napravi backup, jer ce ti taj proces vratiti uredaj na tvornicke postavke. Koristi obicni CSC (nemoj HOME_CSC).

8 godina
neaktivan

Možeš staviti i SEE. Meni s njim uredno radi Volte na T-comu.

18 godina
neaktivan

LED notifikacije ne rade nakon updatea na Pie. Jel ima netko taj problem, kako ga riješiti?

14 godina
Tonci R. kaže...

a radi li ti vowifi? to si flesao naknadno SEE?

14 godina
ParaNO1d kaže...

LED notifikacije ne rade nakon updatea na Pie. Jel ima netko taj problem, kako ga riješiti?

hmm kod mene funkcionira sve normalno

bas nikako ne radi ili samo za neke aplikacije?

18 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
ParaNO1d kaže...

hmm kod mene funkcionira sve normalno

bas nikako ne radi ili samo za neke aplikacije?

Ni za jednu aplikaciju. Prije je radilo bez problema.

14 godina
ParaNO1d kaže...

Ni za jednu aplikaciju. Prije je radilo bez problema.

znam da mi se to jednom desilo bilo jos na s7 edge, ali reboot je popravio stvar

mozda da iskljucis, pa ukljucis to u postavkama i zatim ugasis, pa upalis uredaj?

8 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
Tonci R. kaže...

a radi li ti vowifi? to si flesao naknadno SEE?

Radi. Da.

14 godina
neaktivan

pitanjac .... nakon zadnje aktualizacije (pretpostavljam) meni su se počela dešavati automatski odbijanja poziva .... znači u postavkama je sve porihtano kak spada ... kako nisam pratio do zadnja dva dana jer sam imao nekoliko važnih poziva koje sam čeka a koja su automatski odbijena skužio sam da telefon više ne prima pozive jednom zazvoni i autometikom se odbije .... nakon restartanja pozivi normalno funkcioniraju prvih par minuta (zvoni normalno i ne izbacuje poziv automatski) sad prije nego nazovem htovu servisnu službu da li je to do nove aktulaizacije, telefona ili do htove usluge ..... 

molim pomoć ako netko ima sličnih problema .... samsung s9+ je u pitanju ..... 

hvala i lp

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svatko tko je prešao ili tek prelazi sa orea na pie, naj bolje je da odradi factory reset. Ipak su to dvije različite verzije, dosta slične ali opet dosta različite. Probao sam pie koristiti bez factory reseta ali dosta toga je bilo zatrzavalo, štekalo ugl. nisam bio zadovoljan radom mobitela na novoj verziji. Odradio sam factory reset i sad je sve super, sve funkcije rade, ništa ne trza ništa se ne zblesira. Potpuno druga priča.
Puno bolje od oreao u svakom slučaju, ali o ukusima se ne raspravlja.

1 0 hvala 0
13 godina

Meni pie radi super na s9+. Ima par sitnica koje mi smetaju ali jbga.... 

Zna tko koji icon pack je najslicnini onome iz orea?? Da ne zujim dva sata..  

Ali jos uvijek mi je zao sto nisam uzeo note9. Bilo me strah da ce mi i s9+ biti prevelik ali brzo sam se naviknuo.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice