Ako kome treba sd kartica sad je na aliexpressu prilika.
Ja sam danas narucio ovu od 128gb,cijene su odlicne.
https://s.click.aliexpress.com/e/kGrcsWG
Sad jos samo treba pocekati dvadesetak dana da stigne.
PSN:Tomislav025
Kod nas su ove bas iste potpuno 1 10, san disk 32GB oko 10 eura po radnjama koju sam ja platio ali na njoj pise 98MB/S max dok na ovoj sto si ti dao 80MB/S max a ovo ostalo isto A1 class10. Tako da, nije bas nesto sto bi trebalo sad navaliti :D Ali svakako ko nema, treba da uzme da ima jer nisu skupe ni u radnjama ni ovde. Ne znam da li je ovo dovljna brzina za S9 kartice, kolika bi trebala biti neka solidna, znam da je ok, da moze fullHD da se snima, ali da li je potrebna brza? Nzm po cemu je ta max brzina naznacena ali uradio sam benchmark preko A1 sd card benchmar app i pise:
Read 62.05MB/s, kako izvuci vise od 62 jer pise da je 98max?
Write 14.29MB/s
Ma i meni je sto se tice izgleda, sad me sramota izvaditi tel pred ljudima, mislice da furam neku kinesku kopiju 's obzirom da vecina ovde ljudi ako ima tel to je S8, a retko slabo ko S9 da jos ima. I onda, na S8 jos ovo nije stiglo ovaj 9.0 pa ako izvadim negdje ljudi nisu informisani kako izgleda ovaj 9, a izgleda ruznije pa zato ce svako misliti da je neka kineska kopija. Da izgleda bolje, onda bi i pomislili vidi S9 ima, a ovako posto je isti na oko ko S8, a sistem losije izgleda nece niko ni na S8 posumnjati da imam, a tek ne s9 hahahh jos u kameru kad udjem, ono ruzno ko neka sklopocija od telefona, pre je bilo ljepse bar u kameri kad se udje, tako da sad ni po klubovima ne snimam :D
Ma i meni je sto se tice izgleda, sad me sramota izvaditi tel pred ljudima, mislice da furam neku kinesku kopiju 's obzirom da vecina ovde ljudi ako ima tel to je S8, a retko slabo ko S9 da jos ima. I onda, na S8 jos ovo nije stiglo ovaj 9.0 pa ako izvadim negdje ljudi nisu informisani kako izgleda ovaj 9, a izgleda ruznije pa zato ce svako misliti da je neka kineska kopija. Da izgleda bolje, onda bi i pomislili vidi S9 ima, a ovako posto je isti na oko ko S8, a sistem losije izgleda nece niko ni na S8 posumnjati da imam, a tek ne s9 hahahh jos u kameru kad udjem, ono ruzno ko neka sklopocija od telefona, pre je bilo ljepse bar u kameri kad se udje, tako da sad ni po klubovima ne snimam :D
Horor
Došao update, napravio ga, na prvi mi ne izgleda baš nešto, sve je nekako usporeno i onak nah. Imate li vi kakvih problema/rješenja za to?
Horor
Svasta se na ovom forumu moze procitati
Pa ako vam je toliko ruzan izgled, instalirate icon pack od orea i rijesen problem. Za kamera aplikaciju instaliras sa play store neku od onih sweet selfie, mislim da ce ti taj look savrseno odgovarati.
A ako kupujete telefon da bi to drugi vidjeli onda tu na zalost nema pomoci.
Boze bgti svasta cu procitat i cut...ponada sam se da nemas vise od 9g,ali vidim da spominjes klubove...nema tebi pomoci prijatelju.
Sad ozbiljno pitanje dali se moze vratit oreo nazat bez nekih komplikacija?
Ako kome treba da mijenja csc evo upustvo sa xda:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78438552&postcount=2011
Flesaj prek odina
Flesaj prek odina
To mi je nesto pre jednostavno,mislis da ce radit?
Nisam nikad radio unatrag,ne zelim nesto napamet radit.
To mi je nesto pre jednostavno,mislis da ce radit?
Nisam nikad radio unatrag,ne zelim nesto napamet radit.
Da, ili preko odina ili preko smart swticha (emergency software recovery)
Pa kome se ne sviđa uvijek može staviti neki drugi louncher npr. Nova ili Microsoft koji je besplatan.
Zašto nisam prije vidio :(
Jel isprobo iko ovo?
Bok svima,
Trenutno imam s9 sa VIP ROM-om koji je dual sim, jel mogu usnimit Hrvatski Tcom ROM, pitam zato jer koristim tcom karticu a VIP ROM ne podržava VOLte uslugu, a Tcom podrzava? Hvala.
out of my mind-back in few minutes!
Bok svima,
Trenutno imam s9 sa VIP ROM-om koji je dual sim, jel mogu usnimit Hrvatski Tcom ROM, pitam zato jer koristim tcom karticu a VIP ROM ne podržava VOLte uslugu, a Tcom podrzava? Hvala.
Flesaj ovo. Prije toga napravi backup, jer ce ti taj proces vratiti uredaj na tvornicke postavke. Koristi obicni CSC (nemoj HOME_CSC).
Možeš staviti i SEE. Meni s njim uredno radi Volte na T-comu.
LED notifikacije ne rade nakon updatea na Pie. Jel ima netko taj problem, kako ga riješiti?
a radi li ti vowifi? to si flesao naknadno SEE?
LED notifikacije ne rade nakon updatea na Pie. Jel ima netko taj problem, kako ga riješiti?
hmm kod mene funkcionira sve normalno
bas nikako ne radi ili samo za neke aplikacije?
hmm kod mene funkcionira sve normalno
bas nikako ne radi ili samo za neke aplikacije?
Ni za jednu aplikaciju. Prije je radilo bez problema.
Ni za jednu aplikaciju. Prije je radilo bez problema.
znam da mi se to jednom desilo bilo jos na s7 edge, ali reboot je popravio stvar
mozda da iskljucis, pa ukljucis to u postavkama i zatim ugasis, pa upalis uredaj?
a radi li ti vowifi? to si flesao naknadno SEE?
Radi. Da.
pitanjac .... nakon zadnje aktualizacije (pretpostavljam) meni su se počela dešavati automatski odbijanja poziva .... znači u postavkama je sve porihtano kak spada ... kako nisam pratio do zadnja dva dana jer sam imao nekoliko važnih poziva koje sam čeka a koja su automatski odbijena skužio sam da telefon više ne prima pozive jednom zazvoni i autometikom se odbije .... nakon restartanja pozivi normalno funkcioniraju prvih par minuta (zvoni normalno i ne izbacuje poziv automatski) sad prije nego nazovem htovu servisnu službu da li je to do nove aktulaizacije, telefona ili do htove usluge .....
molim pomoć ako netko ima sličnih problema .... samsung s9+ je u pitanju .....
hvala i lp
Meni pie radi super na s9+. Ima par sitnica koje mi smetaju ali jbga....
Zna tko koji icon pack je najslicnini onome iz orea?? Da ne zujim dva sata..
Ali jos uvijek mi je zao sto nisam uzeo note9. Bilo me strah da ce mi i s9+ biti prevelik ali brzo sam se naviknuo.