Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava

poruka: 3.577
|
čitano: 1.104.955
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
CrossDeath kaže...

Hmm trebalo bi flashati njemacki rom za najbrzi pristup beti

Ja cu cekati dok se pojavi prvi beta firmware pa tek onda, jer ako flashujes njemacki rom nije garancija da ces biti prikljucen beta programu.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
13 godina
neaktivan
Limac kaže...

Samsung me sve više nervira, mislim da budu ostali samo na poslovnoj klijenteli!

Mislim da je za tebe Nokia 3310.. 

14 godina
protjeran
Samsung je nakratko pokazao novi model pametnog telefona koji se savija/preklapa.
Obzirom da je telefon u caseu ne vidi se bas fino oblik, ali cini mi se super. S jedne strane imas obicni mozda 5-5,5'' displej, a po potrebi preklopis i dobijes tablet :D

A predstavili su i 4 nova dizajna za infinity displej:
Dva sa malim notchem, pretpostavljam za ove slabije/sporedne modele, infinity o gdje mislim da je rupica za kameru sigurno za mid range, a new infinity bez ikakvih bezzela i notcha ce sigurno ici na galaxy s10.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 11:11 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može mi netko u inbox baciti kratki tut ili link za flashanje ROMa za S9, da popravlja bateriju, a da garanciju ne gubim..

Ne treba toliko detaljno, samo nisam bas upucen sta radi dobro i koji rom..

Otkako koristim smartphone na Xiaomiju sam bio, flashanje i to mi nije novo, ali me malo strah da ne zajebem nesto, jer se dosad nisam igrao sa ovako "skupim" modelima na taj način 

0 0 hvala 0
15 godina
Pezer kaže...

Može mi netko u inbox baciti kratki tut ili link za flashanje ROMa za S9, da popravlja bateriju, a da garanciju ne gubim..

Ne treba toliko detaljno, samo nisam bas upucen sta radi dobro i koji rom..

Otkako koristim smartphone na Xiaomiju sam bio, flashanje i to mi nije novo, ali me malo strah da ne zajebem nesto, jer se dosad nisam igrao sa ovako "skupim" modelima na taj način 

flashas najnoviji rom s ovog linka preko odina, ne gubis garanciju, a dobijes najnoviji rom bez ikakvog bloata

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 20:51 (CrossDeath).
9 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Samsung je nakratko pokazao novi model pametnog telefona koji se savija/preklapa.
Obzirom da je telefon u caseu ne vidi se bas fino oblik, ali cini mi se super. S jedne strane imas obicni mozda 5-5,5'' displej, a po potrebi preklopis i dobijes tablet :D

A predstavili su i 4 nova dizajna za infinity displej:
Dva sa malim notchem, pretpostavljam za ove slabije/sporedne modele, infinity o gdje mislim da je rupica za kameru sigurno za mid range, a new infinity bez ikakvih bezzela i notcha ce sigurno ici na galaxy s10.

folded telefoni su katastrofa, i ergonomski i dizajnerski, a bome i funkcionalno. debel ko cigla i nepraktican.

implementacija softvera ne postojeca, nema buducnosti kao sto ti nije imao ni 3D na televizorima

niti je smartphone niti je tablet, hybrid koji ne radi nista kako treba

kada budu bili savitljivi telefoni oko 7-8mm debljine onda ce to biti to, za sada samo show off, kao eto i mi to mozemo

sto se tice infinity displaya, opet su pokazali dvolicnost, od hrpe reklama gdje ismijavaju "notch" do toga da su jedini koji nisu podlegi tome trendu, sada na kraju se i oni u to upustaju 

New Infinity je vrh, S10 ce biti fenomenalan uredaj, i u 2019 ce pomesti svu konkurenciju, i sa dizajnom i baterijom i kamerom, 2019 ce biti totalno godina Samsunga i na kraju godine kao slag na tortu dolazi Note 10, kao apsolutni kralj smartphona

treba lagano poceti stediti 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 21:02 (X3M).
14 godina
protjeran

Donekle se slazem ali ne sa svim. Kazes implementacija softvera nepostojeca a google potvrdio da ce android podrzavati takve telefone. Jos telefon nismo ni vidjeli, ne znamo mu dimenzije, ovo je veliki korak i sigurno da postoji rizik ali jos se ne zna kako ce biti dok ne dodje u prodaju. Ovaj njihov nije ni blizu onih savitljivih telefona koji su do sada izlazili i za koje je taj opis koji si naveo i odgovarao. Ovo vise dodje kao na preklop i ne vidim zasto bi morao biti debeo, ne ergnonomican itd, ne vjerujem da bi samsung to izbacio a da nisu sve ustimali.

Slazem se i za to za notch, bas radi tog ismijavanja, ali opet oni ga nece u flagship ubaciti, dok drugi to ubacuju bas u flagship, bar je to pozitivno.

A za s10 se slazem u potpunosti, mislim da ce biti do sad najveci skok u galaxy s modelima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2018 9:42 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

je li itko dobio october patch na ht-u??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo baš sam sad išao provjeriti i došlo mi je
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo i meni hahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo ce bit brutalno.. Mob je stvarno brutalan i lijepo izgleda, kad bi jos samo malo popravili softver bili bi mi jos drazi..
Ako ovaj One UI ovako dobro izgleda i ako je fluidan, samsung ce bez sumnje pokorit trziste 2019

1 0 hvala 0
15 godina
SnakeEyes kaže...

Ovo ce bit brutalno.. Mob je stvarno brutalan i lijepo izgleda, kad bi jos samo malo popravili softver bili bi mi jos drazi..
Ako ovaj One UI ovako dobro izgleda i ako je fluidan, samsung ce bez sumnje pokorit trziste 2019

I meni se to cini, ovaj novi UI izgleda fantasticno. To u spoju sa S10 ce biti dobitna kombinacija.

16 godina

To je ovo firmware, ali je bi flasham zadnji Croatia(T-Com), dakle jer sam zapravo mob i kupio u tcomu i ta mreža ili općenito zadnji(UK mi je na popisu)

16 godina

Pozdrav!
Rijec je S8, ali da ne dizem temu iz mrtvih.

Ponestalo mi memorije (4K video ), pa bi dokupio jos neku karticu od 64-128GB da ne moram prebacivati stalno sve na komp.

Snimao bih na uredaj, pa prenio na karticu 4k videe. Hoce li ovako nesto biti upotrebljivo i da ne steka prilikom gledanja na uredaju (tj na kartici)?

Takoder, ako netko ima neki deal za BF za kvalitetnu karticu koja bi odgovarala ovome za sta sam naveo, moze link :)

15 godina
x360gamer kaže...

Pozdrav!

Ponestalo mi memorije (4K video ), pa bi dokupio jos neku karticu od 64-128GB da ne moram prebacivati stalno sve na komp.

Snimao bih na uredaj, pa prenio na karticu 4k videe. Hoce li ovako nesto biti upotrebljivo i da ne steka prilikom gledanja na uredaju (tj na kartici)?

Takoder, ako netko ima neki deal za BF za kvalitetnu karticu koja bi odgovarala ovome za sta sam naveo, moze link :)

Bolje uzmi ovo na slici ili samsung sd karticu

15 godina
Pezer kaže...

To je ovo firmware, ali je bi flasham zadnji Croatia(T-Com), dakle jer sam zapravo mob i kupio u tcomu i ta mreža ili općenito zadnji(UK mi je na popisu)

Onda ovo 

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/CRO/

15 godina
x360gamer kaže...

Pozdrav!

Pošto ima do 100MB brzinu čitanja, bez problema mora reproducirati 4K video. Tako da možeš slobodno naručiti

16 godina
CrossDeath kaže...

Skupo mi je to malo iskreno. Kolega dolje kaže da će raditi sve ok?!  Ne vidim čemu davati 250 kn više ako će raditi 4k i na ovoj kartici? Pretpostavljam da je ta peo da se direktno snima na karticu ili?

zuper kaže...

Pošto ima do 100MB brzinu čitanja, bez problema mora reproducirati 4K video. Tako da možeš slobodno naručiti

15 godina
x360gamer kaže...
CrossDeath kaže...

Skupo mi je to malo iskreno. Kolega dolje kaže da će raditi sve ok?!  Ne vidim čemu davati 250 kn više ako će raditi 4k i na ovoj kartici? Pretpostavljam da je ta peo da se direktno snima na karticu ili?

zuper kaže...

Imao sam tu karticu u svom s7 edge i nisam nijedan video mogao pogledati bez zastajkivanja, a snimani su u 1080p. To sto pise 100 mb/s, nema veze sa stvarnim performansama. Ostaje ti jedino isprobati. Da se odmah ogradim, mozda je ovaj moj slucaj iznimka, a ne pravilo.

15 godina
neaktivan

Izgleda da je normalno da mob pri zahtjrvnim igrama se zsgrijava do nekih 38,39 sutpnjeva.Bas gledam po yt i pito sam frendove na pubg,njima se isto tako zagrijava.Ali i drugim proizvođacima se tako zagrijava tako da izgleda da je to normalno.btw kako je lose izvedena vibracija home buttona,bas nrki bezveze filing za razliku od ajfona 8 di je vibro motor izveden fantasticno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DuMe kaže...

Izgleda da je normalno da mob pri zahtjrvnim igrama se zsgrijava do nekih 38,39 sutpnjeva.Bas gledam po yt i pito sam frendove na pubg,njima se isto tako zagrijava.Ali i drugim proizvođacima se tako zagrijava tako da izgleda da je to normalno.btw kako je lose izvedena vibracija home buttona,bas nrki bezveze filing za razliku od ajfona 8 di je vibro motor izveden fantasticno

I meni se svidja puno vise taj haptic feedback na iphone nego na s9, a na s8 je jos losije uradjeno.

15 godina
DuMe kaže...

Ipak je appleov taptic engine kralj sto se toga tice..

11 godina
neaktivan

Razbio mi se s9. Jedino agram i md servis imaju nastavak jamstva i garantiraju vodopropusnost dok ostali servisi ne daju garaniciju itd.

Preporuka servisa!? Cijena je s popustom oko 1600kn..zamjena panela i stakla.nosio bi odmah sutra pa se ne mogu odluciti gdje da ga nosim.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kruno03 kaže...

Razbio mi se s9. Jedino agram i md servis imaju nastavak jamstva i garantiraju vodopropusnost dok ostali servisi ne daju garaniciju itd.

Preporuka servisa!? Cijena je s popustom oko 1600kn..zamjena panela i stakla.nosio bi odmah sutra pa se ne mogu odluciti gdje da ga nosim.

Hvala

definitivno ovdje, agram niti slucajno!!

11 godina
neaktivan
Hvala, čuo sam se s njima, Djeluju mi najbolje.
14 godina
protjeran

Iscekuje li iko ovu betu Android 9.0 sa One UI? 

U Koreji je pocelo, u Njemackoj treba (potvrdio samsung da ce danas krenuti), US i UK najvjerovatnije isto danas ali moguce i koji dan kasnije.

Ja sam na BTU softveru i nadam se da cu se moci prijaviti za betu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
arnes_king kaže...

U Koreji je pocelo, u Njemackoj treba (potvrdio samsung da ce danas krenuti), US i UK najvjerovatnije isto danas ali moguce i koji dan kasnije.

trebalo bi moci tako, bar je moglo na s7

14 godina
protjeran
CrossDeath kaže...
arnes_king kaže...

Ipak sam flashovao DBT jer ce on sigurno prvi dobiti ali vidim na samsung stranici da je ograniceno za njemacku na samo 10000 testera i da uskoro pocinje.

In Kürze verfügbar

Die Teilnahme am Betaprogramm erfordert ein Samsung-Konto. Hier können Sie ein Konto erstellen: https://account.samsung.com/

Der Betatest ist verfügbar für die Geräte Galaxy S9 und S9+, welche nicht durch eine Netzbetreiber-Software gebrandet sind. Die Teilnahme ist auf 10.000 begrenzt.

https://www.samsung.com/de/apps/one-ui/

15 godina
arnes_king kaže...
CrossDeath kaže...
arnes_king kaže...

Ipak sam flashovao DBT jer ce on sigurno prvi dobiti ali vidim na samsung stranici da je ograniceno za njemacku na samo 10000 testera i da uskoro pocinje.

In Kürze verfügbar

Die Teilnahme am Betaprogramm erfordert ein Samsung-Konto. Hier können Sie ein Konto erstellen: https://account.samsung.com/

Der Betatest ist verfügbar für die Geräte Galaxy S9 und S9+, welche nicht durch eine Netzbetreiber-Software gebrandet sind. Die Teilnahme ist auf 10.000 begrenzt.

https://www.samsung.com/de/apps/one-ui/

ma dobro, ako i ne bude moglo tim putem, pojavti ce se na xda romovi koje cemo moci flashati

8 godina
neaktivan
DuMe kaže...
keks99 kaže...
DuMe kaže...
dennocro kaže...

nesto tu ne stima sa tim otkljucavanjem, prje je to islo instant, nesto gadno ne valja

Meni ide sve brzo,ali mora bit skroz suh,čist prst.

Može tko testirat neku zahtjevnu igru,na koliko vam se stupnjeva zagrije mob(ili baterija) testuirajući na gsam aplikacijom ili nekom sl

Zagrijevao se ranije kad sam tek uzeo.. Posle apdejta, valjda se smirio malo.. Mislim da je nekad pre 3 mjeseca, nije se grijao puno, slabo onako mlak bude dok igram pubg.. A pre igram pubg, vruc na dodir, bas ono neprijatno za drzati ali sam obrisao pubg, instaliracu ga sutra mozda kad budem imo vremena pa cu bas pogledati da li se grije jer mislim da nije u to zadnje vreme.. Ovako se ne grije nikako, igrao sam par igrica po par minuta u zadnje vreme, pa obrisem nije se nikako grijao. Normalan kao da nista ne radim. 

na pubg mi se zagrije na 39-40 stepeni( e sad neznam jel to zagrijavanje baterije ili nečeg drugog),a sa ostalim igrama skoro pa i ništa se ne zagrije.Jel to opasno visoka temp?

Sad sam provjerio, kod mene se zagrije na 32.5 stepena. Drzim ga u maski, colorful podesavanja, fps high. Inace kad ga izvadim iz maske mislim da se vise ugrije jer ga ruka grije, ovako skoro da ne osjecaj toplotu nikakvu na ekranu kad je u masci, dok onako osjecam vruc da bude. Igro sam 3 partije i stoji na 32.5 temp a ovako je 27 stepeni posle 10 minuta od napustanja igrice

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice