Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava

poruka: 3.577
|
čitano: 1.044.694
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Stigli mi danas punjaci od promocije. Svaka cast Samsungu na ovome :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Samo da se pohvalim, jedno pozitivno iskustvo sa Samsungom. Ja sam kupio uredjaj u martu i registrovao za ovo 1 godinu osiguranja displeja. Nego neki dan vidim od Samsunga ponovo akcija ko je sada kupio telefon da ga registruje unutar prvih 7 dana i da dobije 1 godinu osiguranja na displej + brzi bezicni punjac.

Ja, posto sam vec u martu kupio mobitel i registrovao nisam imao pravo na ovu akciju jer je tad bilo samo to osiguranje bez punjaca. Fino napisem mail na samsung, objasnim situaciju, kako sam dugogodisnji korisnik, kako svi u kuci koriste samsung telefone itd itd (sve onako kako jeste).

Nisam se ni nadao odgovoru, kad neki dan stvarno odgovor. Trazili mi neke podatke, ja im poslao, i pisu danas da cu u roku od 30 dana dobiti brzi bezicni punjac na kucnu adresu :)

Ovo me bas pozitivno iznenadilo i bas sam im zahvalan.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
arnes_king kaže...

Samo da se pohvalim, jedno pozitivno iskustvo sa Samsungom. Ja sam kupio uredjaj u martu i registrovao za ovo 1 godinu osiguranja displeja. Nego neki dan vidim od Samsunga ponovo akcija ko je sada kupio telefon da ga registruje unutar prvih 7 dana i da dobije 1 godinu osiguranja na displej + brzi bezicni punjac.

Ja, posto sam vec u martu kupio mobitel i registrovao nisam imao pravo na ovu akciju jer je tad bilo samo to osiguranje bez punjaca. Fino napisem mail na samsung, objasnim situaciju, kako sam dugogodisnji korisnik, kako svi u kuci koriste samsung telefone itd itd (sve onako kako jeste).

Nisam se ni nadao odgovoru, kad neki dan stvarno odgovor. Trazili mi neke podatke, ja im poslao, i pisu danas da cu u roku od 30 dana dobiti brzi bezicni punjac na kucnu adresu :)

Jeli ima ta promocija za osiguranje displaya i u hrvatskoj ili?

14 godina
MARKOZD15 kaže...
arnes_king kaže...

Jeli ima ta promocija za osiguranje displaya i u hrvatskoj ili?

nema toga kod nas u hrvatskoj

13 godina
protjeran

Ja kako vidim BiH, Srbija, Albanija, Kosovo i Makedonija:

http://samsungsp.eu/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samo jake države imaju promociju :-)

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Uz ovo cudo treba akumulator u torbi nositi

0 1 hvala 0
14 godina

pa jebemu bas si pehista... kako uvijek tebe dopadnu neke neispravne s9-ke?

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
odjavljen
CrossDeath kaže...

Da prvo je S9 bia neispravan, sad je i S9+? 1d na bateriji, mora da ga koristis, sto radis na njemu gledas koliko je sati? S9+ mi je savrsen doslovno u svemu eto samo baterija, nije ni cudo da Samsung dijeli ove punjace hahahaha

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Uz ovo cudo treba akumulator u torbi nositi

Ja imam dual sim s9+, jedna kartica koristi LTE,3G,2G(T-Mobile), dok je druga samo na 2G(Tele2) i kad idem spavat navečer imam uvijek oko 40-50% baterije. Ne štedim na ničemu, ništa nemam pogašeno, rezolucija je full koliko god ide... jedino nemam AOD preko dana jer me živcira, uključi se tek u 23h pa do 7h da mi služi kao sat pored kreveta... bolju bateriju od tog tvojeg sam imao na običnom s7 tak da neznam kaj nije ok s tvojim uređajem ili si jednostavno u nekoj pripizdini di te signal ubija...

15 godina
odjavljen
Blade18 kaže...

Ja imam dual sim s9+, jedna kartica koristi LTE,3G,2G(T-Mobile), dok je druga samo na 2G(Tele2) i kad idem spavat navečer imam uvijek oko 40-50% baterije. Ne štedim na ničemu, ništa nemam pogašeno, rezolucija je full koliko god ide... jedino nemam AOD preko dana jer me živcira, uključi se tek u 23h pa do 7h da mi služi kao sat pored kreveta... bolju bateriju od tog tvojeg sam imao na običnom s7 tak da neznam kaj nije ok s tvojim uređajem ili si jednostavno u nekoj pripizdini di te signal ubija...

Zadar/Zagreb sam, nije pripizdina sigurno. Jednostavno mobitel kao i svaki ima manu, zasada na S9+ jedina mana je baterija, sve ostalo je tako perfektno da nemam doslovno jedne zamjerke. Pogotovo display i kamera. Ali ja sam poprilicno aktivan na mobitelu, dnevno 100+ poziva minimalno, prosjek je 150 otprilike. Dva maila, dva Whatsapp racuna, dvije kartice, FB/Messenger. Na suncu sam poprilicno i ekran je non stop na visokoj svjetlini radi sunca. Ali opet, Note 8, iP8+ i P2XL su mi svi vise izdrzali na bateriji. Mislim da je do kernela citajuci recenziju na Anandtechu

14 godina
MARKOZD15 kaže...
CrossDeath kaže...

Da prvo je S9 bia neispravan, sad je i S9+? 1d na bateriji, mora da ga koristis, sto radis na njemu gledas koliko je sati? S9+ mi je savrsen doslovno u svemu eto samo baterija, nije ni cudo da Samsung dijeli ove punjace hahahaha

Sala mala 

Al ne ozb, to je stvarno lose sto se vidi iz screenshota, ne bih znao zasto je to tako

ni moj s9 nije bio nista bolji, ali zato na s9+ nemam nijednu zamjerku

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2018 20:28 (CrossDeath).
15 godina
odjavljen

Kod mene S9 katastrofalan, S9+ malo manje katastrofalan. Kad bi mi bar bio u rangu sa N8 to bi mogao pregrmiti. Al dobro u pederusi imam 2 prijenosna pa hebat ga :D

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Kod mene S9 katastrofalan, S9+ malo manje katastrofalan. Kad bi mi bar bio u rangu sa N8 to bi mogao pregrmiti. Al dobro u pederusi imam 2 prijenosna pa hebat ga :D

hahha dobro si napisao, zato je i bila promocija s punjacima 

7 godina
neaktivan

Dali je mozda moguce nekako doci do tog besplatnog punjaca ako je mobitel kupljen 5.6.? :/

0 0 hvala 0
14 godina
Iva0611 kaže...

Dali je mozda moguce nekako doci do tog besplatnog punjaca ako je mobitel kupljen 5.6.? :/

Kontaktiraj samsung hrvatska pa vidi sto ce ti reci

17 godina
neaktivan
Koliko radnih dana si cekao?

Jos jedno pitanje za sve vas: ima negdje neki tutorial (ili upute) pod kojim uvjetima koristiti koje postavke kamere za najbolje slike? Dosad sve palim sa auto, ali htio bih masterat pro nacin okidanja.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
AA-d00d kaže...
Koliko radnih dana si cekao?

Jos jedno pitanje za sve vas: ima negdje neki tutorial (ili upute) pod kojim uvjetima koristiti koje postavke kamere za najbolje slike? Dosad sve palim sa auto, ali htio bih masterat pro nacin okidanja.

Sta nema nista na guglu ili yt?

17 godina
neaktivan
Gledao sam i nasao sam neke (dobre) tutoriale, ali reko' mozda netko ima malo opsirniji.
17 godina
neaktivan
Gledao sam i nasao sam neke (dobre) tutoriale, ali reko' mozda netko ima malo opsirniji.
12 godina

narucen danas s9+, spigen rugged armom i neo flex hd, sad samo cekati da sve stigne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dennocro kaže...

narucen danas s9+, spigen rugged armom i neo flex hd, sad samo cekati da sve stigne.

Neces se razocarati, masina od mobitela. Jedina mana baterija meni osobno, ali ja vjerojatno najvise cijedim mobitel od svih na forumu, neke kolege imaju dobre rezultate

15 godina

presao sa galaxy s7 obicni na s9 koji dolazi za par dana.. nadam se da necu pozalit

sto je s ovim akcijama za bezicni punjac, to je proslo?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2018 2:28 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

presao sa galaxy s7 obicni na s9 koji dolazi za par dana.. nadam se da necu pozalit

sto je s ovim akcijama za bezicni punjac, to je proslo?

Jest, do 5.6. si se mogao registrirati

14 godina
dennocro kaže...

https://imgur.com/gallery/tutpdh7

Evo ti moj, super izgleda maskica, vjeran sam spigenu vec godinama. Prije ovoga sam imo S6 isto u Spigenu, prodo ga neki dan za 1000kn star skoro 3 godine ali jako ocuvan bas zbog maskice. I S9+ mi je ispao neki dan sa skoro 2m visine i nista mu nije bilo.
Nasao sam sad od rhinoshielda https://rhinoshield.io/pages/shop/Samsung?device=samsung-galaxy-s9-plus maskice i bas mi se svidaju i jedna i druga pa si planiram neku kupit uskoro.

13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
dennocro kaže...

Neces se razocarati, masina od mobitela. Jedina mana baterija meni osobno, ali ja vjerojatno najvise cijedim mobitel od svih na forumu, neke kolege imaju dobre rezultate

Kod mene je baterija super, 1-2 dana uz 4-8 sata SOT sve u zavisnosti kako koristim. Vec sam ranije postavljao screenshote. U pocetku je bila losa dok sam bio na BHT firmware-u, nakon sto sam flashovao BTU i uradio factory reset prezadovoljan sam.

15 godina
odjavljen
arnes_king kaže...

Kod mene je baterija super, 1-2 dana uz 4-8 sata SOT sve u zavisnosti kako koristim. Vec sam ranije postavljao screenshote. U pocetku je bila losa dok sam bio na BHT firmware-u, nakon sto sam flashovao BTU i uradio factory reset prezadovoljan sam.

Odakle si skinuo BTU software? Sa Samfirmware? Imas li instaliranu FB, FB Messenger, Whatsapp aplikaciju? Mogao bi ja ovih dana nabaciti BTU da vidim oce mi ista pomoci

13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
arnes_king kaže...

Odakle si skinuo BTU software? Sa Samfirmware? Imas li instaliranu FB, FB Messenger, Whatsapp aplikaciju? Mogao bi ja ovih dana nabaciti BTU da vidim oce mi ista pomoci

Skinuo sa sammobile.

Imam FB messenger ali lite verziju, fb sam imao ali u zadnje vrijeme ne koristim svakako app pa sam je ugasio da mi ne trosi bez veze bateriju, a kako znam od ranije ona dosta vuce. Whatsapp, viber sve to imam i koristim. Jedino sto sam uradio jeste stavio skoro sve app da su uvijek u mirovanju, samo neke koje mi bas trebaju stalno obavijesti nisam, ali mislim da ova opcija nista i ne znaci jer mi dolaze obavijesti i od ovih appova koji su u mirovanju.

12 godina
SnakeEyes kaže...
dennocro kaže...

https://imgur.com/gallery/tutpdh7

Evo ti moj, super izgleda maskica, vjeran sam spigenu vec godinama. Prije ovoga sam imo S6 isto u Spigenu, prodo ga neki dan za 1000kn star skoro 3 godine ali jako ocuvan bas zbog maskice. I S9+ mi je ispao neki dan sa skoro 2m visine i nista mu nije bilo.
Nasao sam sad od rhinoshielda https://rhinoshield.io/pages/shop/Samsung?device=samsung-galaxy-s9-plus maskice i bas mi se svidaju i jedna i druga pa si planiram neku kupit uskoro.

ja sam ovaj uzeo protector i ovaj case pa cemo vidit kako ce se ponasati. ovi screen protectori vidim svi se lijepe samo po rubu a na srediti zrak, nije zaljepljeno osim na ovim protecotirma od 40-50$

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2018 18:47 (dennocro).
11 godina
neaktivan

Evo i ja da se malo pohvalim, rijesio se Note 8. Sada sam na S9+, svaka cast sta au uveli da se moze sam birati razina svjetline na AoD. I sam zvuk je fantastican. Stereo okida.

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice