- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel dobio tko Ota novog Uk-Btu a da ima S7 Edge?
Pomoc...skuzio sam otkad mi je vracen sa servisa da je stavljen poljski rom i csc pod nazivom xeo..i koji god rom stavio i njegov csc rom se promjeni a xeo i dalje ostanje..kako to promjeniti..kao da su nešto lockali..
novii patch donosi brzi wake up sa lock screena!
Promjenio sam ja csc stavio oxa od btu i opet ostane csc od xeo..a rom bude btu..
Prebacio sam sad malo na touchwizz umjesto nova launchera za promjenu i vidim da imam i bixby. Danas je bio update
PSN - darklydexter
di je bixby kaj si update-l
Vidim da ih imaju mnoge drzave. Zato meni update ne dolazi nekih mjesec i pol.
Bio sam stavio SEE csc a on opet po svome.
di je bixby kaj si update-l
u touchwizzu kad potegneš sa prvog homescreena prema desno, pojavi se bixby.
update je bio danas nekih 137 mb
imam briefing i upday samo
Sinoc sam resetirala na tvornicke postavke i pojavila se ova prva ikona, da li netko zna od cega je?
u notifikaciji? Data saver....
Da ovaj kruzic sa plusicem... gdje to iskljucim? Ne treba mi to :)
Edit: našla ! Tnx
Evo nakon 2 dana sa novim patchom ...mob je ultra brz kida naprosto
Nemogu vjerovat koliko sowtware pobiljsa hw jer dok je bio na 6.0
Nije ovako bio brz i rasponzivan imho !pravi preporod....
zasto je bio na servisu?
A ja sam se upravo riješio tog mobitela ! Te i u buduće neću nikad više kupovat touch mobitele. - Hoću jednostavnost,sigurnost!Dakle mob sa tipkama i koje se neće razbiti ukoliko mi padne na pod (ne doma..nego baš vani kad bubne na asfalt),kao što se to događa gore navedenim mobitelima ali i općenito svim tim naglancanim,touch androidima ! 
..da pazi ovo,nije više jel imaš onaj movi mob,nego " Imaš onaj genijalan android ??",kao da pričamo o robotima.Omg !
⇓
Totally 
JEL TREBA bit rootan mob da bi stavija rom od s8 ?!?!
Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
LJUDI MORE LI POMOC OKINUO mi je knox sta da radim znaci nemore mi s healt? proba sam reset sve zivo pa opet stavit novi preko odina i opet isto ?!?!?!?!