Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.353.309
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molim pomoc, servis ili prodaja 

http://www.bug.hr/forum/topic/smartfoni-procjene/procjena-s7-edge-razbijen/249641.aspx

Isprike ako je kriva tema. Hvala

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Eto u jednom danu su mi rijesili i ovog puta su se potrudili zamjenili mi i ekran i straznji dio ponovo jer nije bio dobar i sada mogu rec da je ko nov iz ducana..nije ga radio isti serviser nego neki drugi i tako strucnjaci rade..a onaj bezveznjak je napravio ocito preko one stvari i napravio amaterski.. nisam dobio novi uredjaj al sada je sve ok

4 0 hvala 1
14 godina

Danas mi se odjednom ničim izazvanom pojavila notifikacija od Youtube aplikacije tipa "Casting to Luka's...". I sad tražim po internetu i vidim da to nije nikakav izoliran slučaj ali mi nije skroz jasno što se događa? Nijedna aplikacija mi nije bila pokrenuta.

Uglavnom u hotelu sam bio spojen na wifi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5220 kaže...

Danas mi se odjednom ničim izazvanom pojavila notifikacija od Youtube aplikacije tipa "Casting to Luka's...". I sad tražim po internetu i vidim da to nije nikakav izoliran slučaj ali mi nije skroz jasno što se događa? Nijedna aplikacija mi nije bila pokrenuta.

Uglavnom u hotelu sam bio spojen na wifi.

Settings-Google-Google Cast ... iskljuci Show remote control notifications.

14 godina

To samo isključi notifikacije? Po tome kako je notifikacija napisala zvuči kao da dijelim zaslon s nekim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema to veze s tvojim mobitelom. Glupo su to napravili. Tebi dodje notifikacija kad bilo tko na istoj mrezi koristi Google Cast. Mozes mu cak i pauzirat ili prekinit cast a da nemas pojma ni tko je ni sto casta.

14 godina

Da skužio sam po pisanju na web-u. Kako glupo, dva tri puta sam znači nekome prekinuo cast danas jer mi se to pojavilo i nije mi bilo svejedno na prvu kad sam pročitao notifikaciju.

15 godina

Imam problem na S7 edge..odjednom mi se neke sive vertikalne crte pojavile po ekranu,probao sam restart uređaja opet...jedino kad pojacam svjetlinu do kraja i stavim na automatsko onda se maknu,kad malo smanjim odmah se crte pojavljuju...Jel se tko susreo s tim problem ili moram na garanciju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 21:45 (galinjo24).
17 godina

Meni je bilo,odnio ga na servis,promjenili su neki dio ekrana i sad već radi evo godinu dana bez problema.

13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Imam problem na S7 edge..odjednom mi se neke sive vertikalne crte pojavile po ekranu,probao sam restart uređaja opet...jedino kad pojacam svjetlinu do kraja i stavim na automatsko onda se maknu,kad malo smanjim odmah se crte pojavljuju...Jel se tko susreo s tim problem ili moram na garanciju?

Ista priča...čitaj :

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-servis-samsung-customer-service-plaza/247135.aspx

13 godina
protjeran
Kupio mobitel u BHTelekomu prije godinu, tacnije u martu prosle godine, nikad ni najmanjeg problema.

Neki dan citam na xda liku se to desilo i ja jucer bez veze mob izvadim iz maskice kad vidim na jednij strani se milimetar odvojilo. Jutros ustao evo ga jos vise odvojeno, cak mi se maloprije resetovao tel sam a nije nikad prije...

Moram nosit cim se vratim kuci samo ne znam bil u telekom ul direktno u agram ? (Ako su oni ovlasteni?)

Mislim da mi je do baterije jer mi je u zadnje vrijeme baterija uzasno losa...

Nadam se da ce uvaziti garanciju ako je baterija jer na nju vrijedi samo godinu :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
arnes_king kaže...
Kupio mobitel u BHTelekomu prije godinu, tacnije u martu prosle godine, nikad ni najmanjeg problema.

Neki dan citam na xda liku se to desilo i ja jucer bez veze mob izvadim iz maskice kad vidim na jednij strani se milimetar odvojilo. Jutros ustao evo ga jos vise odvojeno, cak mi se maloprije resetovao tel sam a nije nikad prije...

Moram nosit cim se vratim kuci samo ne znam bil u telekom ul direktno u agram ? (Ako su oni ovlasteni?)

Mislim da mi je do baterije jer mi je u zadnje vrijeme baterija uzasno losa...

Nadam se da ce uvaziti garanciju ako je baterija jer na nju vrijedi samo godinu :(

jel ti to negdje posebno pise garancija na bateriju god.dana, a na uredaj 2 god?

to sam inace vidao na laptopima takve fore sa garancijom, na mobitelima jos nisam.. ako je 2 godine onda je 2 godine, bilo sto da mu se desi.. pogotovo nezamjenjiva baterija na koju ne mozes utjecati

ako sam dobro skuzio svima kojima se to dogodilo, imali su neku masku na mobu... mozda je bitna informacija, a mozda i nije.. ali cinjenica je da maska povecava temperaturu moba, jer sprijecava da temp ode, zadrzava je, a uz to brzo punjenje zagrijava bateriju vise od obicnog punjenja, pogotovo jos ako se mob u to vrijeme koristi.. a temperatura je najveci neprijatelj baterije..

ja nemam nikakvu masku, iskljucio sam u postavkama brzo punjenje (ukljucim povremeno ako mi bas zatreba), i mob je mrtav hladan, i nikakvih problema za sada, baterija fenomenalna, pa cemo vidjet s vremenom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 12:57 (digitall).
8 godina
neaktivan
Neznam jesi vidio al ja sam ti imao taj slucaj i prolistaj malo gore imas cjelo moje iskustvo i di sam nosio i sta se sve desilo..za bateriju govorim

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
A na bateriju ti je godinu dana to je istina

0 0 hvala 0
15 godina
Ekipa, primjetio sam u zadnje vrijeme, da bilo u kojoj aplikacije gdje koristim tipkovnicu. I dok zavrsim pisanje dok se zelim vratit izaci iz tipkovnice uredaj steka i moram nekoliko puta stisnuti back da mi izade iz tipkovnice, sto bi moglo biti?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Softverska greska..

0 0 hvala 0
15 godina
Aplikacija ili android?
9 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Isti problem bio je na S6 Edge i S7 ga je nažalost nasljedio. Servis što prije jer je hardverska greška.

13 godina
protjeran
Citam na xda svi tvrde da Samsung direktno daje 2 godine i na bateriju bas zato jer je nezamjenjiva, eh sad je problem sto u Bosni nema direktno Samsung pa ne znam ko bi mi to mogao uvaziti
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Nije tacno da nema. Imas ovlasteni servis u banja luci. Roaming mislim da se zove. Nosio svoj mob.
8 godina
neaktivan
Govorim ti iz iskustva jer sam jucer uzeo mob sa ovlastenog samsungovog servisa zbog baterije i receno mi je da je na baterijama garwncija godinu dana..a sada ti vjeruj kom hoces 😁

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hoće li šta pasti cijena S sedmice na njuškalu sad kad je izašo novi model?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ali ne ocekuj previse jer je kroz godinu vec dosta pala...

max 200kn sto se tice s7 modela...al opet s8 mideli ce bit na 4.5 keka za mj.dana

odnosno 5 za +...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Postovanje...imam problem...Trebao bi uredjaj nositi na garanciju u tele 2 ali problem je sto nemam garancije u kutiji,  isto sam saznao da je u biti u 1mj.2016 uzet s6 edge na produljenje i za to imam ugovor ali on se pokavrio i poslan je na garanciju.nije se mogao otklonit kvar i dali su rjesnje za novi uredjaj s7 edge koji je kod mene a samo imam r1 racun di je navedena zamjena.na tom r1 racunu pise samo broj artikla i  nigdje nije naveden imei...imam li pravo na garanciju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 13:33 (galinjo24).
8 godina
neaktivan
4 mal s8 ce biti 500 eura a s8+ 600 eura
Tako bude svake godine..to je jedina mana sto samsungu jako pada cjena u usporedbi sa iphoneom

0 0 hvala 0
17 godina

Da al nemaju svi cash pa kupuju na rate po vecoj cijeni ili ubode  pretplatu opet

U neku ruku dojdu na isto..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 13:46 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
U pravu si

0 0 hvala 0
15 godina
S cim da napravim backup aplikacija i svega na uređaju prije factory reseta

0 0 hvala 0
10 godina

pa napravi backup na samsung cloud. Dok obavis update sve ce ti vratiti kako je bilo.

13 godina
protjeran

Sad sam pisao sa Samsungom na live chat i kazu da je na bateriju 1 godina, iako nema smisla jer u Europi vaze druga pravila....

Kako god rekli su mi i da su ova 3 ovlastena servisa u BiH i da mogu odnijeti bilo kome moraju primiti telefon:

kim tec, agram servis ili  rt servis euro

Ima li ko iskustva i koje bi predlozio? Do sada sam samo kimtec zvao i hoce 140KM za bateriju, pljacka a mobitel kupio 18.03.2016... ccc Samsung mi je bio drag ali poslije ovog ne znam da li cu vise ikada kupiti njihov proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.4.2017 16:10 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice