Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.350.875
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Kako vratiti stare ikone?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Novi BTU firmware dostupan!

Build date: 3. Mar

Security Patch Level: 1.2.2017

PDA:  G930FXXU1DQC4

CSC:  G930FOXA1DQB1

Build date: 17. Mar

Security Patch Level: 1.3.2017

PDA:  G930FXXU1DQCJ

CSC:  G930FTEF1DQC3

linkenzi

Batllelog: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 18:15 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan

može pomoć?

Nakon update dobivam dvostruke email obavijesti.

Koristim gmail.

Samsung mail nisam upalio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Od kojih aplikacija dobijes obavijesti? Pretppstavljam mail i gmail. Udji u jednu i iskljuci.
14 godina

Je li itko dobio putni paket još? Meni piše "u obradi" kad provjeriv još od 27.3.

0 0 hvala 0
17 godina

Server maintenance (free server) - April 7, 8 and 9. Premium downloads still available

edit: stiigao je OTA

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 23:08 (4mal).
10 godina

meni je doslo u roku 2 tjedna od prijave

4mal kaže...

edit: stiigao je OTA

koja ver ti je stigla? gdje je uredaj kupljen?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.4.2017 8:53 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
I meni je stigo jucera ota
Britanski Btu imamo i ja i on

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ekipa naso sam na googleu i skinuo fontove za lockscreen od galaxya s8 kaze da se mora mob bootat u stock recoveryu i onda flashat..dali se time gubi garancija i kako vratit stare fontove nakon toga?

0 0 hvala 0
11 godina
Da. Rootanje gubi garanciju.
9 godina
protjeran
Robi1992 kaže...
Ekipa naso sam na googleu i skinuo fontove za lockscreen od galaxya s8 kaze da se mora mob bootat u stock recoveryu i onda flashat..dali se time gubi garancija i kako vratit stare fontove nakon toga?

Decki sa servisa, s posla od prijateljice koja radi u HTu su joj rekli da se za root gubi garancija samo za softver. Za hardverske kvarove vrijedi i dalje. 

15 godina
neaktivan
Dan1234567890 kaže...
Da. Rootanje gubi garanciju.

Kvar na rootanom S5 sam uredno reklamirao preko servisa u Tele2 i sve su riješili bez problema (bilo je nekih problema sa home tipkom itd...)

8 godina
neaktivan
Primjetio sam da mi se straznje staklo malo odvojilo od metalnog ruba..mobitel nosen u maski i nikad padao niti tockicu ima po sebi ko nov je i kad sam skinio masku slucajno primjetio..sta mislite dali bi to priznali pod garanciju? Vjerovatno bi i voda tu usla sada..evo slike

0 0 hvala 0
17 godina
Da se tebi baterija ne napuhava?
10 godina
Morali bi ti priznat i popravit to. Moze biti da se baterija napuhala ali to bi primjetio na trajanju baterije.
Jednostavno ljepilo ti je popustilo i odvojilo se, svakako odnesi na servis da stave novo ljepilo i zakelje kako treba

2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Pa mogu ti rec da mi mozda i baterija malo manje traje ali eto pod onim testovima svugdje pise battery life good
I kad maknem masku staklo odvojeno malo..budem ga nosio pa cemo vidjet..hvala ti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Primjetio sam da mi se straznje staklo malo odvojilo od metalnog ruba..mobitel nosen u maski i nikad padao niti tockicu ima po sebi ko nov je i kad sam skinio masku slucajno primjetio..sta mislite dali bi to priznali pod garanciju? Vjerovatno bi i voda tu usla sada..evo slike

Beterija je problem. Odnesi na servis sto prije, uvazit ce garanciju.

8 godina
neaktivan
Budem bas iso do agrama bolje nek zamjene sto prije ak je baterija

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

kupio sam S7E jucer i instaliran mi je android MM. Nudi mi update na android N ali ne znam da li da ga update-am s obzirom da mobitel radi odlicno, a i čitao sam da je navodno baterija lošija na nouglatu.

Da li instalirati ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

poz ekipa zanima me da li je itko imao iskustva sa ovim r mobile shopom..zanima me jel sigurna kupovina i da li je to mob novi ili neki sverc..HVALA

0 0 hvala 0
10 godina
Dina9997 kaže...

Pozdrav svima,

kupio sam S7E jucer i instaliran mi je android MM. Nudi mi update na android N ali ne znam da li da ga update-am s obzirom da mobitel radi odlicno, a i čitao sam da je navodno baterija lošija na nouglatu.

Da li instalirati ili ne?

Ja sa nougat-om nemam nikakvih problema. Ljepše mi je sučelje a baterija je ista ili cak malo bolja. Losija sigurno nije. Tako da moj savjet je da napravis update, jer je mobitel fluidniji i brzi, barem je meni tako :)

13 godina
zZodiac kaže...

poz ekipa zanima me da li je itko imao iskustva sa ovim r mobile shopom..zanima me jel sigurna kupovina i da li je to mob novi ili neki sverc..HVALA

nazoveš i pitaš ili odeš i pogledaš, to ne može nitko znati na forumu... ako ima račun i garanciju od nekog operatera kako piše ne bi smjelo biti problema.

15 godina
mile59 kaže...
zZodiac kaže...

nazoveš i pitaš ili odeš i pogledaš, to ne može nitko znati na forumu... ako ima račun i garanciju od nekog operatera kako piše ne bi smjelo biti problema.

kako ne može znati? pita čovjek da li je itko imao iskustva s tim shopom.

šta misliš da će ovi iz shopa reći da su nesigurni ako jesu?

PSN - darklydexter
13 godina

Taj decko sto ima r mobile shop vec 15 godina minimum radi sa mobitelima iz mog je grada pa znam u zadnje vrijeme radi i sa autima. Kupnja je sigurna u smislu da nebude dobio ciglu, ak pise u oglasu da je mob novi kupljen uz produljenje pretplate znaci da ga je od nekog ko je produljio pretplatu odma otkupio ispod cijene i sad ga prodaje da zaradi. Mob ak pise da je novi znaci da je nekoristen a garancija vrijedi 24 mjeseca od dana kad je kupljen kod operatera, nebude sigurno imo od danas garanciju 24 mjeseca ko u trgovini ak ga kupis. Takoder kolega od tog sto ima r mobile shop isto prodaje mobitele na njuskalu  zalagaonica pawn virovitica oglasi. Godinama su oni na njuskalu sam sto je ovaj od prije koji mjesec otvorio shop a drugi zalagaonicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Novi BTU firmware dostupan!

Build date: 3. Mar

Security Patch Level: 1.2.2017

PDA:  G930FXXU1DQC4

CSC:  G930FOXA1DQB1

Build date: 17. Mar

Security Patch Level: 1.3.2017

PDA:  G930FXXU1DQCJ

CSC:  G930FTEF1DQC3

linkenzi

Vi koji ste instalirali novi BTU update, jeste primjetili kakvih promjena? Baterija i performanse?

Hvala

17 godina

Sve je bolje :-)

Cak sam primjetio da su zivlje boje , odoh u postavke sve normalno

..fluidnije etc...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Budem bas iso do agrama bolje nek zamjene sto prije ak je baterija

Jel znate vi za bilo koji drugi servis osim Agrama.Svi ga pljuju ekipa i dalje tamo ide.Sta je problem pronaci neki alternativni servis.

Odi rade u ovlasteni servis u Radnickoj ako si iz Zg....Samsung Custom Service Plaza.

12 godina
Pa meni se ovo ni ne cini povoljno.
Imas na njuskalu novih zapakiranih za puno jeftinije novce.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
17 godina
w0rtex83 kaže...

Vi koji ste instalirali novi BTU update, jeste primjetili kakvih promjena? Baterija i performanse?

Hvala

Jedino kaj sam primjetil je to da mi ikonica za kalkulator nije vise zelena nego plava 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
8 godina
neaktivan
Pa i agram je ovlasteni..mobitel mi je iz slovenije i vrijedi tamo u agramu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice