- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi BTU firmware dostupan!
Build date: 3. Mar
Security Patch Level: 1.2.2017
PDA: G930FXXU1DQC4
CSC: G930FOXA1DQB1
PDA: G930FXXU1DQCJ
CSC: G930FTEF1DQC3
može pomoć?
Nakon update dobivam dvostruke email obavijesti.
Koristim gmail.
Samsung mail nisam upalio.
Je li itko dobio putni paket još? Meni piše "u obradi" kad provjeriv još od 27.3.
Server maintenance (free server) - April 7, 8 and 9. Premium downloads still available
edit: stiigao je OTA
meni je doslo u roku 2 tjedna od prijave
edit: stiigao je OTA
koja ver ti je stigla? gdje je uredaj kupljen?
Britanski Btu imamo i ja i on
Decki sa servisa, s posla od prijateljice koja radi u HTu su joj rekli da se za root gubi garancija samo za softver. Za hardverske kvarove vrijedi i dalje.
Kvar na rootanom S5 sam uredno reklamirao preko servisa u Tele2 i sve su riješili bez problema (bilo je nekih problema sa home tipkom itd...)
Jednostavno ljepilo ti je popustilo i odvojilo se, svakako odnesi na servis da stave novo ljepilo i zakelje kako treba
I kad maknem masku staklo odvojeno malo..budem ga nosio pa cemo vidjet..hvala ti
Beterija je problem. Odnesi na servis sto prije, uvazit ce garanciju.
Pozdrav svima,
kupio sam S7E jucer i instaliran mi je android MM. Nudi mi update na android N ali ne znam da li da ga update-am s obzirom da mobitel radi odlicno, a i čitao sam da je navodno baterija lošija na nouglatu.
Da li instalirati ili ne?
Pozdrav svima,
kupio sam S7E jucer i instaliran mi je android MM. Nudi mi update na android N ali ne znam da li da ga update-am s obzirom da mobitel radi odlicno, a i čitao sam da je navodno baterija lošija na nouglatu.
Da li instalirati ili ne?
Ja sa nougat-om nemam nikakvih problema. Ljepše mi je sučelje a baterija je ista ili cak malo bolja. Losija sigurno nije. Tako da moj savjet je da napravis update, jer je mobitel fluidniji i brzi, barem je meni tako :)
poz ekipa zanima me da li je itko imao iskustva sa ovim r mobile shopom..zanima me jel sigurna kupovina i da li je to mob novi ili neki sverc..HVALA
nazoveš i pitaš ili odeš i pogledaš, to ne može nitko znati na forumu... ako ima račun i garanciju od nekog operatera kako piše ne bi smjelo biti problema.
poz ekipa zanima me da li je itko imao iskustva sa ovim r mobile shopom..zanima me jel sigurna kupovina i da li je to mob novi ili neki sverc..HVALA
nazoveš i pitaš ili odeš i pogledaš, to ne može nitko znati na forumu... ako ima račun i garanciju od nekog operatera kako piše ne bi smjelo biti problema.
kako ne može znati? pita čovjek da li je itko imao iskustva s tim shopom.
šta misliš da će ovi iz shopa reći da su nesigurni ako jesu?
Taj decko sto ima r mobile shop vec 15 godina minimum radi sa mobitelima iz mog je grada pa znam u zadnje vrijeme radi i sa autima. Kupnja je sigurna u smislu da nebude dobio ciglu, ak pise u oglasu da je mob novi kupljen uz produljenje pretplate znaci da ga je od nekog ko je produljio pretplatu odma otkupio ispod cijene i sad ga prodaje da zaradi. Mob ak pise da je novi znaci da je nekoristen a garancija vrijedi 24 mjeseca od dana kad je kupljen kod operatera, nebude sigurno imo od danas garanciju 24 mjeseca ko u trgovini ak ga kupis. Takoder kolega od tog sto ima r mobile shop isto prodaje mobitele na njuskalu zalagaonica pawn virovitica oglasi. Godinama su oni na njuskalu sam sto je ovaj od prije koji mjesec otvorio shop a drugi zalagaonicu.
Novi BTU firmware dostupan!
Build date: 3. Mar
Security Patch Level: 1.2.2017
PDA: G930FXXU1DQC4
CSC: G930FOXA1DQB1
PDA: G930FXXU1DQCJ
CSC: G930FTEF1DQC3
Vi koji ste instalirali novi BTU update, jeste primjetili kakvih promjena? Baterija i performanse?
Hvala
Sve je bolje :-)
Cak sam primjetio da su zivlje boje , odoh u postavke sve normalno
..fluidnije etc...
Jel znate vi za bilo koji drugi servis osim Agrama.Svi ga pljuju ekipa i dalje tamo ide.Sta je problem pronaci neki alternativni servis.
Odi rade u ovlasteni servis u Radnickoj ako si iz Zg....Samsung Custom Service Plaza.
Imas na njuskalu novih zapakiranih za puno jeftinije novce.

Vi koji ste instalirali novi BTU update, jeste primjetili kakvih promjena? Baterija i performanse?
Hvala
Jedino kaj sam primjetil je to da mi ikonica za kalkulator nije vise zelena nego plava