Neznam, ja imam onaj BTU 7.0 i sve od s8 mi radi btw. izašlo još dodataka sa bixby

Neznam, ja imam onaj BTU 7.0 i sve od s8 mi radi btw. izašlo još dodataka sa bixby
Ni ja ne vidim 😂
Takva je animacija, nije namjenjeno za brzo klizanje
Ni ja hehe
Obriši s8 kontakte i vrati na staro to je i meni bilo pa sam tako rješio, treba pričekat da izbace phone app za s8
Ma vjerujem da će i phone app uskoro izbacit 👍
vi ste tak oduševljeni tim izgledom kao da do sad nisu postojali drugi launcheri.
vi ste tak oduševljeni tim izgledom kao da do sad nisu postojali drugi launcheri.
Dobro i u čemu je problem ako smo oduševljeni tim izgledom ?
ovo mi je 3x jednostavnije i manje zajebancije, nego s novim launcherom, nekim desetim se zafrkavat. Probal sam nekad davno na S2 nova launcher i nije mi se dopao.
I ja se cudim al ok ;)
ovo mi je 3x jednostavnije i manje zajebancije, nego s novim launcherom, nekim desetim se zafrkavat. Probal sam nekad davno na S2 nova launcher i nije mi se dopao.
3x jednostavnije instalirati 5 duplih aplikacija koje uopste nisu pravljene za taj mob nego staviti louncher i odgovarajucu themu? boze....
Sta ti se ima ne dospasti na nova louncheru?????
Ako instaliras apk ili louncher to su duple aplikacije posto stock ne mozes deinstalirati....
I ja se cudim al ok ;)
3x jednostavnije instalirati 5 duplih aplikacija koje uopste nisu pravljene za taj mob nego staviti louncher i odgovarajucu themu? boze....
Sta ti se ima ne dospasti na nova louncheru?????
I opet u čemu je problem ako nam se sviđa od s8 ??
Problem? Nikakav problem. Samo naprijed.... ;)
Stvarno se isplati to kemijanje sa s8 aplikacijama;)
Stvarno se isplati to kemijanje sa s8 aplikacijama;)
kaj je tebi malo dosadno pa trolaš ? čovjek pita za pomoć a ti podjebavaš
vidim da se malo iskusnijoj ekipi (racunajuci i mene) ne da zajebavati s tim.. dovoljno je da neka sitnica ne radi savrseno kako treba - popizdio bi..
rade cu cekati update koji ce to sve donjeti optimizirano za ovaj model..
inace sam puno puta tako nesto radio.. kad izade novi model, pa njegov launcher ili ovo ili ono, prebacujes na stariji.. nikad to nije savrseno i bez greske radilo, a uz rusenja je uglavnom posljedica bila da sve skupa sporije radi nego sto mob inace radi.. jer nije optimizirano za taj model..
a tko voli nek izvoli.. samo vi sve isprobajte umjesto mene, pa javite rezultate i dajte upute kad sve bude radilo savrseno