Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.497.000
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Uskoro stiže i Tele2 Nougat (ako već nije stigao via OTA).

Checking firmware for SM-G935F/TWO/G935FXXU1DQB3/G935FOXX1DQA1/G935FXXU1DQB1
Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/400
Request was invalid. Are you sure the input data is correct?

Checking firmware for SM-G930F/TWO/G930FXXU1DQB3/G930FOXX1DQA1/G930FXXU1DQB1
Model: SM-G930F
Version: G930FXXU1DQB3/G930FOXX1DQA1/G930FXXU1DQB1/G930FXXU1DQB3
Filename: SM-G930F_1_20170207125827_cm2t40r6m6_fac.zip.enc4
Size: 2306754384 bytes
LogicValue: pl0i2s7ta1q09dv6

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Skida se, za obican s7
15 godina

Za S7edge skinut, radi odlicno...Tele2 CSC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S7 edge tele2 pretplata.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jel vam nakon instalacije sve aplikacije normalno rade? Nista nije brisano vraceno na tvornicke postavke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ako ti je OTA nadogradnja nista ti se ne brise ( znaci da ti mob sam javi da je dostupna )

Preporučeno je nakon velike nadogradnje vratiti na tvornički ali ti ne moras ako ti sve radi kako treba.

0 0 hvala 1
10 godina
Ako ti je OTA nadogradnja nista ti se ne brise ( znaci da ti mob sam javi da je dostupna )

Preporučeno je nakon velike nadogradnje vratiti na tvornički ali ti ne moras ako ti sve radi kako treba.

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam jucer kod cure nadogradio na nougat. Prvo sam napravio backup svega na samsung cloud, skinuo sam nougat, napravio factory reset te nakon toga napravio restore sa clouda. Sve skupa je trajalo cca sat vremena, sve je ostalo isto kao i prije iako je napravljen factory reset...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nisam apsolutno ništa napravio pošto mi je backup na cloud automatski, samo sam stavio nougat i mobitel najnormalnije radi.

Mislim da mi čak i baterija malo dulje drži, ali sve u svemu, nikakvih problema nema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Danas je god. dana od kad imam s7e i rado ko vurica od prvog dana 

a baterija bolja radi N-a...nikad stavio case niti screen protector 

jer volim naked look ...to je to ukratko 

p.s S8 preskacem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Evo javlja mi dostupnu OTA nadogradnju na XEU. Napokon je stigla. Za pocetak cu instalirati bez da radim factory reset. Samo cu wipe-at cache.

Trebala je u isto vrijeme kao i BTU doci ali eto, nisam neki koji luduje za najnovijom nadogranjom ako mi stara radi kako spada i zelim a radila je.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Evo par dana na N i sve radi kako treba... Baterija mi je ista u najgorem slučaju ali Facebook app mi laga za popizdit kod malo bržeg scrollanja... Jel ima koji način da deinstaliram app? Mogu samo update maknut ali to ne mijenja niš. Ne mislim formatirat cijeli mob samo zbog fejsa...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

jel sem ozda kom dešava da mu mob, kad ga se recimo otključava ili dolazi poziv, ima delay od par sec. to sam primjetio prosli tjedan, samo od sebe, nisam ništa instalirao od appova.

probao sam factory reset al opet isto. radi se od s7e na N.

0 0 hvala 0
18 godina

Došo skin s dbranda. Sviđa mi se al sam ga malo na hero postavil  pa mi se na rubovima nije zaljepil dokraja na jednoj strani...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Imam ja za regular S7 skin sa dbranda (metal titanium), nov/nekorišten.

Ako kome treba, poklonim ga ?

Ja sam u Splitu, pa ako tko ima volje ga pokupit, rado ga ustupim 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Sada za kupnju S7 dijele "Putni paket" tj. "Samsung dodatna baterija 8400maH, Samsung auto-punjač za brzo punjenje i Samsung univerzalni auto-držač mobitela."

Ja bi sada trebao dobiti S7 kao poslovni mob, mislim da onda ne mogu ovo iskoristiti.

http://www.samsung.com/hr/offer/Samsung-putni-paket/?cid=hr_social_facebook_ads_d_putnipaket_20170307

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 21:57 (5220).

0 0 hvala 0
17 godina

Sinoc stavio Nougat, sve radi savrseno.

Nisam cak niti backup radio, samo skinuo i instalirao.

Zasad se cini da je baterija bolja!

TrustNo1

0 0 hvala 0
10 godina
Ja evo 2 dana na nougatu
Nisam factory reset radio
sve radi super, cak je i brzi a baterija je jednaka ili mrvicu bolja.
Jedino mi se ne svida kada povučem statusnu traku pa su oni gumbi za wi-fi i ostalo manji pa teze pogodim

0 0 hvala 0
17 godina

pozdrav,

planiram uskoro uzeti S7 ... (kad izadje 8-mica i kad jos malo padne cijena) .. ono sto me brine je staklo .... tj. da li je istina da se lako grebe i pri manjem padu pukne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

pozdrav,

planiram uskoro uzeti S7 ... (kad izadje 8-mica i kad jos malo padne cijena) .. ono sto me brine je staklo .... tj. da li je istina da se lako grebe i pri manjem padu pukne?

potrudi se da ti ne padne.

ovo oko grebanja su gluposti, u god dana nema crtice a stvarno ga svuda ostavljam i ne koristim nikakve debilne screen protektore.

15 godina
AudioGorilla kaže...

Jedino mi se ne svida kada povučem statusnu traku pa su oni gumbi za wi-fi i ostalo manji pa teze pogodim

Meni se to isto ne sviđa, sada mi to izgleda dosta loše, isto tako npr. i uključivanje alarma, nije više onaj sat, nego on/off klizač. To je kad se mijenja nešto samo zbog razloga da mogu reći da su nešto promijenili.

13 godina
protjeran
C3c1l kaže...
BoTiA kaže...

pozdrav,

ovo oko grebanja su gluposti, u god dana nema crtice a stvarno ga svuda ostavljam i ne koristim nikakve debilne screen protektore.

Pozdrav,

Nemoj pisati da su gluposti kada nije tako. Kako vidim po netu svi imaju drugacija iskustva, ja sam svoj od prvog dana nosio u djepu posebnom gdje je samo mobitel i pazio ga ko oci u glavi i primjetio sam one mikro parnice za koje sam se bas cudio kako su se pojavile tako da od tad koristim foliju, koja je skoro neprimjetna.

16 godina

I onda umjesto tih mikro parnica koje jedino vidis pod odredenim kutom ti cijeli dan buljis u odvratnu izgrebanu foliju.. mislim to je ok ako ga cuvas za prodat, al sta ce ti onda takav mob ako neces uzivat u njemu

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
Ja sam svoga jedno vrijeme bez maske furao pa je pao par puta i na okviru ima ogrebotina. Ali ekran i fingerprint sensor su citavi, 2 mikroogrebotine koje kuzis ako je skroz cisto i na svjetlu

Ne planiram ga prodavat, folije nikad nisam volio a dobrog tempered glass nema.

Ovi koji imaju ogrebotina neka operu dzepove, mozda pjeska imaju u njima tko ce ga znat

1 0 hvala 0
16 godina
C3c1l kaže...
BoTiA kaže...

pozdrav,

nisu baš debilni screen protectori. ima ljudi koji ne paze previše na mobitel pa kroz neko vrijeme bude dosta oštećen. ako im smetaju oštećenja, sigurno bi im bilo pametnije da su odmah stavili screen protector nego da kukaju po forumima

PSN - darklydexter
18 godina

I cesce prat ruke bas radi ekrana najvise jer se zna sloj naparavit.

pa ga moras hadrat a time i stetis povrsinskom sloju od g-a 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 15:04 (4mal).
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

I onda umjesto tih mikro parnica koje jedino vidis pod odredenim kutom ti cijeli dan buljis u odvratnu izgrebanu foliju.. mislim to je ok ako ga cuvas za prodat, al sta ce ti onda takav mob ako neces uzivat u njemu

Meni nista ne smetaju te parnice na foliji kada znam da u svakom trenu je mogu skinuti i imam nov telefon, a to mi dosta znaci kada ga nekada budem trebao prodavati. A ako imam foliju koja se skoro i ne primjeti zasto mislis da to znaci da ne uzivam u njemu?

A Imam dodatnu skroz tanku gumenu zastitu (najtanja koju sam nasao) eh tu je druga prica, iskreno kvari mi izgled i dozivljaj telefona ali mi je problem sto bez maske telefon se prebrzo umasti od prstiju, te je puno klizav tako da ne zelim da rizikujem da placam oko 600KM da zamijenim display u slucaju pada. Vise volim da mi ovo malo kvari dozivljaj nego da ga sebi pokvarim skroz kada mi bez zastite izleti iz ruke.

12 godina
neaktivan
Pozzz flesao BTU engleski i nisam zadovoljan naime kada skrolam kroz meny apps trza mi i nije tečno prelazenje sa stranice na stranicu kao da je i tach previse osjetljiv pa nekad previse brzo skrola nema onog buter efekta a sve ostalo je okk.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I meni je tako bilo. Stavio sam nova launcher i sada radi kako treba. Zanima me bas ako netko ima tele2 fw kako se njemu ponasa nakon updatea?
14 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Nemoj pisati da su gluposti kada nije tako. Kako vidim po netu svi imaju drugacija iskustva, ja sam svoj od prvog dana nosio u djepu posebnom gdje je samo mobitel i pazio ga ko oci u glavi i primjetio sam one mikro parnice za koje sam se bas cudio kako su se pojavile tako da od tad koristim foliju, koja je skoro neprimjetna.

Definitivno si kupio krivi telefon.

Pređi na CAT i slicno ako te vec muce mikro ogrebotine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice