Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.393.353
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Hahaha imas i pravo
Tnx 👍👍👍
Sta mislis o s8 onim renderima..ako bude takav bit ce brutala
17 godina

jep ali iz s7e i N meni osobno netreba nista do s9 tako da ove godine

preskacenm :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ma mogu i ja tako rec sada nista ne fali ali kad izade i kad ga isprobam znam da cu posustat ko svaki put 😂😂😂
10 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Sta mislis o s8 onim renderima..ako bude takav bit ce brutala

Po meni je fingerprint sensor na katastrofalnom mjestu, a ni power tipka mi se ne sviđa na lijevoj strani...dosta loše zamišljeno

15 godina
neaktivan

Pozdrav. Jel nekome dosad na S7 Edge vrisnulo staklo zadnje kamere?? Evo meni je noćas samo od sebe ošlo i gledam i izgleda kao da ga je metak pogodio. Budući da je mob bio cijelo vrijeme na stolu kako cijeli dan nisam išao od sinoć ne znam kako se to moglo dogoditi. Slučajno sam maloprije i saznao jer sam zbog dvostruskog stiskanja home tipke ušao u kameru ( Prije sam imao s4 i navikao na povratak na home tako) i vidim mutno i nije mi jasno zašto. Okrenem mob kad ono mrak na oči -.-

0 0 hvala 0
17 godina

cuj ja sam sa lg g4  presao na s7e sto je veci skok od s7e na s8 heh ;-)

17 godina

i ja jbt s galaxy grand prime-a na S7 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koristite li filtar plavog svijeltla i koliko vam pomaze kod istog npr. surfanja

po noci :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jel mi vjerujes da vise volim Bijelije - plavije ekrane nego te zute sto svi forsiraju sada kao toplije i onda nebude bjelo nego zuto isprano tako da mi je ova opcija balans boja na nougatu odlicno dosla pa ga dodatno pobijelim
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Jel mi vjerujes da vise volim Bijelije - plavije ekrane nego te zute sto svi forsiraju sada kao toplije i onda nebude bjelo nego zuto isprano tako da mi je ova opcija balans boja na nougatu odlicno dosla pa ga dodatno pobijelim

Gubis ti dosta toga "pobjeljivanjem".

8 godina
neaktivan
Kako mislis da gubim?
8 godina
neaktivan
Koristim s7 edge od 5 mjeseca prosle godine i mogu reci da je ovo zadnji samsung koji sam uzeo u ruke..baterija pala za 30 % a nikad ni je bio spojen na punjac i internet u isto vreme,sto se tice rada zivi krs,usporio je drasticno pa sam mu morao podesiti brzinu animacija sa tvornickih 1x na 0.5x..ako ne neko zainteresiran prodajem...crni bez ogrebotine,original stalak bezicni punjac ima i 3 original maske..

0 1 hvala 0
14 godina

Ljudi koji joystick za gameanje mi preporucujete za s7e.

Na svim prijasnjim sam koristio PS3 gamepad sa sixaxis appom ali na s7 i s7e je samsung blokirao dualshock 3 i sad sam u potrazi za necim novim.

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bloko je i ds4,ali  ja se koristim  ponekad zicom ali samo u vr mode-u 

p.s

http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-i-galaxy-s8-plus-novi-renderi-na-temelju-poznatih-informacija/

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 13:45 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
4mal kaže...

koristite li filtar plavog svijeltla i koliko vam pomaze kod istog npr. surfanja

po noci :-)

Naređeno da se automatski pali i mogu reć da mi je puno lakše.
Odlična stvar, ma da dok sam recimo u krevetu, na mobu, nikada nisam u potpunom mraku nego uvijek svijelti svjelto iznad glave.

Batllelog: sudy_freak
16 godina

Danas kad sam ušao u galeriju, mob se zaledio i restartirao, dosao do boot loga i ponovno se restartirao ali sad je ekran crn a LEDica svijetli (izmjenjuje se tamno i svijetlo plava boja) i to traje već 2 sata. Probao sam sve kombinacije tipki ali ne reagira ni na jednu od njih pa sad čekam da se baterija isprazni pa da probam ga bootati ispočetka (u safe ili download mode).

Ima li netku kakvu ideju, nisam baš našao ovakvih slučajeva po webu... Inače na njemu je BTU nougat i nije rootan

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 19:44 (Godra).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Godra kaže...

Danas kad sam ušao u galeriju, mob se zaledio i restartirao, dosao do boot loga i ponovno se restartirao ali sad je ekran crn a LEDica svijetli (izmjenjuje se tamno i svijetlo plava boja) i to traje već 2 sata. Probao sam sve kombinacije tipki ali ne reagira ni na jednu od njih pa sad čekam da se baterija isprazni pa da probam ga bootati ispočetka (u safe ili download mode).

Ima li netku kakvu ideju, nisam baš našao ovakvih slučajeva po webu... Inače na njemu je BTU nougat i nije rootan

Drzi sve tipke deset sekundi i uredjaj ce se ugasiti. Zatim udji u recovery te uradi factory reset. Takodjer mozes bootati u download mode i flashati neki drugi rom preko ODIN-a, jer mozda prodje bez factory reseta.

8 godina
neaktivan
E nisam te skuzio sta gubim "pobjeljivanjem" ekrana
16 godina
Almin94 kaže...
Godra kaže...

Drzi sve tipke deset sekundi i uredjaj ce se ugasiti. Zatim udji u recovery te uradi factory reset. Takodjer mozes bootati u download mode i flashati neki drugi rom preko ODIN-a, jer mozda prodje bez factory reseta.

Pokušao sam već sve kombinacije hardwarskih tipki ali nije reagirao ni na šta. Ostavio sam ga preko noći i evo ispraznio se; stavio sam ga na punjač i pojavila se ona animacija punjenja baterije (nije više samo crn ekran). Pustit ću ga da se napuni još malo pa probati ga upaliti.

EDIT: Uspio sam ga upaliti par puta ali svaki put bi se nakon nekoliko minuta zaledio opet i restartirao. Sad je isključen i ne može se upaliti tipkama a nema ni reakcije kada se spoji na punjač

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 8:18 (Godra).
14 godina
Otkad sam stavio N na svoj S7 cini mi se da baterija traje krace. Cijelo vrijeme je na optimiziranom nacinu rada, a ne izdrzi dan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haywire kaže...
Otkad sam stavio N na svoj S7 cini mi se da baterija traje krace. Cijelo vrijeme je na optimiziranom nacinu rada, a ne izdrzi dan.

Meni od kad je stigao onaj drugi update od 90 i nešto mb baterija drži odlično a mob radi savršeno, jesi napravio factory reset kod stavljanja nougata ?

Galaxy S7 Edge SM G935F
14 godina
andjelko1986 kaže...
Haywire kaže...

Meni od kad je stigao onaj drugi update od 90 i nešto mb baterija drži odlično a mob radi savršeno, jesi napravio factory reset kod stavljanja nougata ?

Nisam, imam aplikacije od banke, itd... i malo mi je tlaka sve procee ponovno ponavljati.

Iako... hm, čini se da ću morati ići na factory reset. Kvragu, ne veseli me to.

Jel ok ako ga se napravi iz samog andorid sustava?

12 godina
neaktivan
Haywire kaže...
andjelko1986 kaže...
Haywire kaže...

Nisam, imam aplikacije od banke, itd... i malo mi je tlaka sve procee ponovno ponavljati.

Iako... hm, čini se da ću morati ići na factory reset. Kvragu, ne veseli me to.

Jel ok ako ga se napravi iz samog andorid sustava?

Ma znam kako ti je i meni je to tlaka, aplikaciju od banke lako rješiš morao bi imat mogučnost zahtjeva novog aktivacijskog koda barem kod rba i pbz to ima, ja ti preporučam da to napraviš iz njegovog recoveryja

Galaxy S7 Edge SM G935F
14 godina
Cini se da cu morat. Fala za savjet
12 godina
neaktivan
Haywire kaže...
Cini se da cu morat. Fala za savjet

Nema na čemu

Galaxy S7 Edge SM G935F
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 17:20 (andjelko1986).
15 godina

Ekipa, imam noughat na svojem S7 Edgu što se tiče samog sustava sve super radi nema problema, no danas sam htio snimati video da bih ušao u kameru pritisnuo snimanje on mi bacio Upozorenje: "Greška snimanja." ja stisnem uredu izbaci me iz kamere i neće snimati, probao sam reset moba ista stvar, dali ima tko ideju zašto?

0 0 hvala 0
15 godina

Za sve zainteresirane, dbrand je 30% off i 1USD global shipping
Navalite dok ima, valjda je do 1AM akcija. traje još uvijek

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 15:44 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Navalite dok ima, valjda je do 1AM akcija.

Gledam...i to mi je seljačija na najjače.

15 godina
R36 kaže...
sudy_freak kaže...

Navalite dok ima, valjda je do 1AM akcija.

Gledam...i to mi je seljačija na najjače.

Ok.
Razlog?

Osobno imam mahagonij iza i sad sam naručio beton.
Ovako mobitel mogu koristiti i bez maskice jer nije sklizak kao lubricirani dildo.

11 godina

Bilo bi skroz opravdano da ublažuje udarac kad padne ili nešto, ali samo zbog boljeg gripa i eventualno estetike radi, osobno nebi dao $.

Seljačijom nazvati je ipak pregrubo.

Osobno mi bez toga bolje izgleda, ali ukusi su različiti.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice